تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 612 از 752 اولاول ... 112512562602608609610611612613614615616622662712 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,111 به 6,120 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تجریش

پيش فرض

هدفون فول سایز تا 70 تومان ، و همچنین تا 50 تومان میخوام...
    برای موسیقی ، سبک بیشتر Pop و Rock اما تقریبا همه سبکی گوش میکنم...
    ارگونومی هم تا حد زیادی برام مهمه
    خیلی ممنون
    بهتره يه تحقيقي درباره سنهايزر hd201 و hd202 بكنين و هدفونهايه akg k44 وk77.هدفون panasonic hje 300 هم تو رنج قيمتش هدفون خوبي هست.
    موفق باشين

با سلام
    ميتونين akg k44 رو انتخاب كنين.من خودم براي مواردي كه ذكر كردين استفاده كردم و راضي بودم.انشاالله شما هم راضي ميشين
    ممنون از راهنماییتون
    فقط یه چیزی من بلد نیستم فرق اورجینال و غیر اورجینال رو متوجه شم باید حتما از یه نمایندگی اون رو بخرم،نمایندگی فروش داره؟ (و اگه قیمتش رو هم بفرمایید ممنون میشم)

ممنون از راهنماییتون
    فقط یه چیزی من بلد نیستم فرق اورجینال و غیر اورجینال رو متوجه شم باید حتما از یه نمایندگی اون رو بخرم،نمایندگی فروش داره؟ (و اگه قیمتش رو هم بفرمایید ممنون میشم)
    سلام
    بله نمایندگیش در جمهوری هست حدود قیمتش هم 45 هزار تومان البته اگه گرون نشده باشه.
    Last edited by peaceful1; 23-02-2012 at 10:21.

2. این کاربر از Alli13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

^^^^
    با ارزش پوزش از دو کاربر محترم بالا (Alli13 , salar_221) به اشتباه پستهاتون رو ادغام کردم یه لحظه به نظرم رسید یه کاربر سه پست متوالی داده و ...
    متاسفانه این حرکت Undo هم نداره.
    Last edited by peaceful1; 23-02-2012 at 10:29.

4. 5 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض خريد هدفون

با سلام خدمت همه دوستان
    خواهشا ما را راهنمايي كنيد در مورد خريد هدفوني با اين مشخصات:
    اگه امكان داشت سه يا چهار مورد را با درج اولويت براي ما بفرماييد
    1- نوع استايل هدفون ترجيحا فول سايز از نوع open اگر نشد close
    2- بيشتر براي كامپيوتر و گاهي هم با موبايل باشد (گلكسي اس 2)
    3- براي موسيقي و نوع سبك نيز pop اما هر سبكي كه خوشم هم بياد گوش مي دم
    4- نوع كاربرد هم براي داخل خونه مي خوام
    5- محدوده قيمت نيز تا 250 تومان
    6- همچنين بتونم از خود تهران از نمايندگي رسمي تهيه كنم چون زياد تو شناختن جنس اصل از تقبلي وارد نيستم

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان

خواهشا ما را راهنمايي كنيد در مورد خريد هدفوني با اين مشخصات:

اگه امكان داشت سه يا چهار مورد را با درج اولويت براي ما بفرماييد

1- نوع استايل هدفون ترجيحا فول سايز از نوع open اگر نشد close

2- بيشتر براي كامپيوتر و گاهي هم با موبايل باشد (گلكسي اس 2)

3- براي موسيقي و نوع سبك نيز pop اما هر سبكي كه خوشم هم بياد گوش مي دم

4- نوع كاربرد هم براي داخل خونه مي خوام

5- محدوده قيمت نيز تا 250 تومان

6- همچنين بتونم از خود تهران از نمايندگي رسمي تهيه كنم چون زياد تو شناختن جنس اصل از تقبلي وارد نيستم
    با سلام
    تشکر از اطلاعات کامل
    بهترین هدفون در رنج قیمت مورد نظرتون audio technica m50 که از نوع close هست که قبلا اساتید تو همین فوروم توضیحات کامل رو در بارش دادن و نیازی به تعریف نداره که با توجه به استعلام 2 روز پیش که از نمایندگیش (پیشگامان کیش )داشتم موجود دارن به قیمت 280 که با تخفیف میتونین 250 تهیه کنین.
    در مورد نوع open بهترین هدفونی که تو این رنج قیمت تست کردم و سفارش دادم به دستم خواهد رسید sennheiser hd 518 که قیمت دلاریش 129$ هست هدفونی با صدایه شفاف و نرم تفکیک بالا و باس ملایم و عالی و سبکی و راحتی استفاده این هدفون اماتور و رو یکی از بهترینها کرده حتی تو رنج قیمت 500 هزار تومان.توضیحات کامل رو بعد از اینکه به دستم رسید در اختیارتون قرار میدم و اساتید هم مطمعنا نظرات مثبتی در باره این هدفون خواهند داد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض خريد هدفون

خيلي ممنون از اينكه خواسته ما را سريع جواب داديد.
    خوب شما آدرس فروشگاه و سايت پيشگامان را مي تونيد براي ما پ.خ كنيد.
    و سوال ديگه اينكه آيا مي تونم m50 و يا hd 518 را روي گوشي موبايل بدون amp درايو كنم يا نه؟

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

خيلي ممنون از اينكه خواسته ما را سريع جواب داديد.

خوب شما آدرس فروشگاه و سايت پيشگامان را مي تونيد براي ما پ.خ كنيد.

و سوال ديگه اينكه آيا مي تونم m50 و يا hd 518 را روي گوشي موبايل بدون amp درايو كنم يا نه؟
    بله از هر دو میتونین بدون امپ به راحتی با گوشی موبایل استفاده کنین ولی برای استفاده از 100% توانشون میتونین از امپ یا کارت صوتی کامپوتر هم استفاده کنین.

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

خوب جناب لطف کنید یه هدفون خوب تو رو رنج همین 2 برابر بفرمایید . زیر 70 تومان
    این هم چند مورد در حدود بودجه شما:
    1. Creative Fatal1ty Gaming
    2. Creative CB8100
    3. Creative HS-850
    4. Creative WP-300
    5. یعنی توی اون بالایی مورد مناسب نبود؟!

شما هم موفق باشید.

10. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بله از هر دو میتونین بدون امپ به راحتی با گوشی موبایل استفاده کنین ولی برای استفاده از 100% توانشون میتونین از امپ یا کارت صوتی کامپوتر هم استفاده کنین.
    خيلي ممنون

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

Creative Sound Blaster World Of Warcraft

سلام دوستان ميخوام اين هدست رو بخرم فقط چند سوال داشتم

اول اين هدست ها که بيسيم هستن و خبری از سيم نيست از نظر کيفيت صدا نسبت به سيم دارا چطور هستن
    مورد بعدی باطری هستش نميدونم باطری قلمی ميخره يا مدل های ديگه و اصلاً گير مياد من اگه خواستم باطريش خراب شد تعويض کنم

سوال اخر اين مدل ميکروفون بوم دار هم داره چون از طريق wifi کار ميکنه (فکر کنم) صدا امکان داره خش خش داشته باشه و صاف و شفاف نباشه ممنون ميشم راهنمايی کنيد
    سلام به شما

تا جایی که از نظر کاربرد محدودیت استفاده از هدفونهای باسیم ندارید سعی کنید از انواع بی سیم دوری کنید البته نه به این خاطر که خیلی بی کیفت هستند بلکه به این خاطر که شما هزینه ای بیش تر از آنچه پرداخت میکنید کیفیت دریفات میکنید یعنی هزینه ای که شما برای خرید یک هدفون بی سیم پرداخت میکنید در حقیقت بیش از نصف اون هزینه برای سخت افزار ارتباط بیسیم اون صرف میشه یعنی شما هدفونی انتخاب کردید که دقیقا از نظر کیفیت معادل یک هدفون با سیم ولی با قیمت نصف این مدل هست

به هر حال با میکروفون بودن یک هدفون بی سیم دلیلی بر خش خش دار بودن صدا نیست چون عملآ بیشترین توجه و حساسیت به سمت هدفون هست تا میکروفون چون به اندازه خیلی زیادی خروجی میکروفون فیلتر میشه تا عاری از هر گونه نویز این چنینی باشه ولی ممکنه کیفیت صدای دریافتی از طرف این دسته میکروفون ها فقط مناسب صدای صحبت باشه (چت) نه موسیقی و هیچ نوع تاکیدی بر کیفیت صدای دریافتی این دسته هدست ها نیست چون کاربرد اونها این چنین نیست

و در آخر پیشنهاد بسیار بسیار با کیفیت تر اینه که یک هدفون با 70% هزینه در نظر گرفته شده خودتون انتخاب کنید و در کنار اون یک میکروفون جداگانه با 30% باقی ماند تهیه کنید در نهایت این Setup از نظر کیفیت چیزی معادل یا بیش از دو برابر خرید یک هدست آماده با همون هزینه خواهد بود + کلی امکانات و آزادی Setup که احتمالآ بعدآ بیشتر بکارتون میاد تا . . .

شما هم موفق باشید.

---------- Post added at 03:10 PM ---------- Previous post was at 03:08 PM ----------

درود بر عزيزان.
    رضاجان من تو اين هفته دارم ماتريكس رو سفارش ميدم.خيلي ريويو و فروم خوندم را جع بهش.
    فهميدم كه برندهاي پر طرفدار چيني كپي شده برندهاي گرون هستند.
    پرطرفدارترين مدل ها در اين رنج قيمت اين چند تاست:
    1.Little DOT
    2.HeadRooM Micro
    3.Bellari
    4.Javs
    5.Creek Audio
    6.HLLY DMK IV
    7.Nuforce
    از اونجايي كه در خريد قبليم با نظر شما بهترين خريد عمرم رو انجام دادم؛اين بار هم مطمئنن همينطرو خواهد بود.فقط خواستم ببينم كه نظر شما از بين اين چند تا؛باز هم همان ماتريكس هست؟با توجه به اينكه little dot از همه پرفروش تره.يعني واقعا خيلي پرفروشه؟و با توجه به اينكه HLLY كپي شده LEHMANN هست.با توجه به اينكه تمام ريويوها Nuforce و headroom رو پيشنهاد ميكنند؟باز هم شما ماتريكس رو پيشنهاد ميكنيد؟
    سوال دوم اينكه ماتريكس ميني يو اس پي هم گزينه خوبي ميتونه باشه؟و با ام استيج برابري ميكنه؟
    سوال آخر هم با توجه به اينكه ماتريكس پورت لاين اين نداره.تنها اشكالش همينه.وليE9 لاين اين داره.ضمنا داك واسه آيفون هم داره كه به كار من مياد.ميخواستم نظرتون رو راجع به E9 هم بدونم.
    با سپاس فراوان .
    موفق باشيد.
    منتظر کپی جواب پیغام خصوصی شما توی تاپیک هستم

شما هم موفق باشید.

13. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن کشاورزی ali shah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    WORLD WIDE WEB

پيش فرض

سلام
    اگه میخواید هدفون مناسبی بگیرید، بهتره بودجه رو حداقل تا 30 اضافه کنید.
    فقط بهتون توصیه میکنم مدل WH-701 نوکیا (که قیمت کمی داره و اخیرا تو بازار زیاد شده) رو نگیرید. چون مشخصات صوتی خوبی نداره و تو گوش هم راحت نیست (این تجربه من و دو تا دیگه از دوستامه که ازش استفاده کردن). تو رنج تا 30 تومن اگه inear میخواید، panasonic HJE-300 خیلی خوبه و اگه earbud میخواید، nokia HS-28 +extension کارایی به قیمت خیلی بالایی رو بهتون میده.

یه خبر خوب برای دوستان علاقمند به باس خیلی قوی:
    یه مغازه تو جمهوری (بین فردوسی و حافظ) هدفون Audio Technica PRO700-MK2 رو موجود داره. این هدفون یه basshead واقعی هستش. اینم یه لینک واسه دوستانی که میخوان در موردش بیشتر بدونن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام رفیق
    دوست عزیز من ازنوعی که میکروفون هم داره لازم دارم فکر کنم به جای هدفون باید میگفتم هدست به هرحال من تو شهرمون (نجف اباد-اصفهان)ولی اصفهان کمتر گشتم ولی کسی این دو مدل رونداشت.شما خودتون جایی رو میتونید بهم معرفی کنید که داشته باشه(فرق نمیکنه کجا باشه).اینکه تو گوش راحت جا بگیره ودر نیاد وهمچنین کیفیت صدا واحتمالا وجود میکروفون برام مهمه ایا مدل دیگه ای دارند؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •