تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 612 از 754 اولاول ... 112512562602608609610611612613614615616622662712 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,111 به 6,120 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

اگه نباشه جاش خالی می مونه ZeroNetizen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

دوستان عذر میخوام من یک مودم دیگه داشتم اون رو وصل کردم نتیجه این شد.جریان چیه.مودم ها مقدار نویز هاش فرق میکنه؟مشکل مودم دارم؟گیج شدم.ممنون میشم راهنمایی کنید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    الان این مودم دوم شما با snr 4.9 به اینترنت وصل هست و قطعی نداره؟
    به طور کلی بله مودم ها هم در کیفیت خط تاثیر گذار هستند

2. این کاربر از ZeroNetizen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

الان این مودم دوم شما با snr 4.9 به اینترنت وصل هست و قطعی نداره؟
    به طور کلی بله مودم ها هم در کیفیت خط تاثیر گذار هستند
    سلام.بله این مودم دوم وصل هست قطعی نداره و سرعت دانلود خوبه ولی تو مودم اولی snr up پایین بود که قطعی داشتم.من مشکلم الان تو قطع شدن بازیهای انلاین هست که وسط بازی قطع میشم.لود صفحات هم کمی طول میکشه.این دو مودم هر دو استفاده شده هست.به نظرتون یک مودم نو بخرم؟
    Last edited by ps2005; 30-05-2018 at 10:02.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام

دوستان راهی هست بتونم دستی سرعت خط رو تعیین کنم ؟ مثلا شرکت رو 8مگ آپ میکنه من بذاارمش رو 6 ؟ یجوری که برا مودم محدودیت تعیین کنم

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام

دوستان راهی هست بتونم دستی سرعت خط رو تعیین کنم ؟ مثلا شرکت رو 8مگ آپ میکنه من بذاارمش رو 6 ؟ یجوری که برا مودم محدودیت تعیین کنم
    اگه مودم شما قابلیت bandwidth control داشته باشه چنین کاری امکان پذیر هست .
    با اینکه مودم شما روی سرعت بالاتر تنظیم شده میتونید از مقدار کمتری پهنای باند استفاده کنید .
    هرچند اگر بطور دائمی میخواین پهنای باند رو کم کنید بهتره از سمت isp این تنظیم براتون اعمال بشه اما اگه دستگاه مودم شما قابلیت bandwidth control نداشته باشه .
    شما میتونید یک دستگاه روتر خریداری کنید و به مودم متصل کنید که قابلیتbandwidth control داشته باشه ، از روتر های خانگی گرفته تا روترهای حرفه ای و مخابراتی میکروتیک و سیسکو چنین قابلیتی رو دارن .
    روش دیگه این هست که برای دستگاه های مصرف کننده خودتون محدودیت سقف حداکثر استفاده پهنای باند با نرم افزار روی آنها قرار دهید ، برای ویندوز میتونید از برنامه NetLimiter استفاده نماید.

6. این کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

ممنون از شما .... بنده میخوام مودمم رو سرعت کمتر از سرعت شرکت آپ بشه... مشکل شرکت اینه کلا پروفایل خاصی فعال میکنند...مثلا 4 6 8... مثلا من میخوام 7 باشه... یادمه یه برنامه ای بود مودهای با چیپ برادکام میشد همچین کاری کرد

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

اگه مودم شما قابلیت bandwidth control داشته باشه چنین کاری امکان پذیر هست .
    با اینکه مودم شما روی سرعت بالاتر تنظیم شده میتونید از مقدار کمتری پهنای باند استفاده کنید .
    هرچند اگر بطور دائمی میخواین پهنای باند رو کم کنید بهتره از سمت isp این تنظیم براتون اعمال بشه اما اگه دستگاه مودم شما قابلیت bandwidth control نداشته باشه .
    شما میتونید یک دستگاه روتر خریداری کنید و به مودم متصل کنید که قابلیتbandwidth control داشته باشه ، از روتر های خانگی گرفته تا روترهای حرفه ای و مخابراتی میکروتیک و سیسکو چنین قابلیتی رو دارن .
    روش دیگه این هست که برای دستگاه های مصرف کننده خودتون محدودیت سقف حداکثر استفاده پهنای باند با نرم افزار روی آنها قرار دهید ، برای ویندوز میتونید از برنامه NetLimiter استفاده نماید.

من نمیخخوام محدودیت استفاده بذارم.... میخوام کلا خطم از یه حدی بیشتر آپ نشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه ZeroNetizen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام.بله این مودم دوم وصل هست قطعی نداره و سرعت دانلود خوبه ولی تو مودم اولی snr up پایین بود که قطعی داشتم.من مشکلم الان تو قطع شدن بازیهای انلاین هست که وسط بازی قطع میشم.لود صفحات هم کمی طول میکشه.این دو مودم هر دو استفاده شده هست.به نظرتون یک مودم نو بخرم؟
    آخه الان مودم دوم شما هم تعریفی نداره و کلا SNR زیر 6 خوب نیست
    من پیشنهاد میکنم قبل از خریدن مودم جدید همین مودم های فعلی رو ببرید سر خط و همه سیم های دیگه خانه رو جدا کنید و مودم رو مستقیم وصل کنید به سیمی که مخابرات داخل خانه کشیده و اونجوری وضعیت خطتون رو چک کنید
    من الان یه مودم دارم بعد از 8 سال مثل روز اولش خوب و مطمئن هست
    برند و مدل مودم های شما چیه؟

راستی از کی این مشکل برای شما ایجاد شده؟
    ISP خودتون رو عوض کردید اخیرا؟
    Last edited by ZeroNetizen; 01-06-2018 at 15:01.

10. این کاربر از ZeroNetizen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

من نمیخخوام محدودیت استفاده بذارم.... میخوام کلا خطم از یه حدی بیشتر آپ نشه
    هز دو نوع عمل یک نتیجه رو برای شما داره ، تفاوتی نداره .
    تنها راه ها اینه که یا isp براتون انجام بده و یا اینکه به شیوه هایی که گفتم خودتون انجام بدین.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

آخه الان مودم دوم شما هم تعریفی نداره و کلا SNR زیر 6 خوب نیست
    من پیشنهاد میکنم قبل از خریدن مودم جدید همین مودم های فعلی رو ببرید سر خط و همه سیم های دیگه خانه رو جدا کنید و مودم رو مستقیم وصل کنید به سیمی که مخابرات داخل خانه کشیده و اونجوری وضعیت خطتون رو چک کنید
    من الان یه مودم دارم بعد از 8 سال مثل روز اولش خوب و مطمئن هست
    برند و مدل مودم های شما چیه؟

راستی از کی این مشکل برای شما ایجاد شده؟
    ISP خودتون رو عوض کردید اخیرا؟
    سلام
    برند مودم اول linksis هست مودم دوم symphony هست.این خط تلفن جدید هست و من تازه روی این خط اینترنت گرفتم قبلا از ایرانسل و همراه اول استفاده میکردم که متاسفانه انتن دهی خوبی نداشت و هی باید شارژ میکردم که adsl گرفتم. دوسال بود که adsl نگرفته بودم.باید همین کاری که شما فرمودین انجام بدم.برم سر خط ببینم چه خبره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

سلام
    دوستان یک سوال داشتم
    ایا امکان این هست که سرویس دهنده یا مخابرات Max Rate خط رو کنترل کنه؟
    من یه مشکل عجیبی دارم در بعضی از ساعات Max Rate خطم تا 3 مگ میره بعضی دیگه از ساعات افت میکنه زیر یک مگ
    سیم کشی هم هیچ مشکلی نداره از این نظر مطمعنم تا پست تلفن هم مودم بردم تست کردم
    مثلا من 2 سال پیش سرعت 512 داشتم Max Rate خطم زده بود 1 مگ
    سال بعدش سرعت یک مگ کردم Max Rate شد 2 مگ
    یعنی هرچی من سرعت بیشتر گرفتم Max Rate خط بیشتر شد
    تا الان بعد طرح های جدید شاتل سرعت 4 مگ گرفتم Max Rate برخی ساعات میره تا 3000 بعضی ساعات میاد یک مگ
    سرویس از شاتل دارم واسم سواله ایا همچین امکانی واسشون وجود داره Max Rate خط رو در ساعاتی که خودشون میخوان محدود کنن یا نه مشکل جای دیگست
    چون اگه خطم مشکل داشته باشه قاعدتا نباید مثلا 11 تا 2 شب سرعتم بره روی 3 مگ پینگ 120 بدن هیچ تایم اوتی . اگه خط مشکل داره باید در تمام ساعات این مشکل باشه نه در ساعات افزایش مصرف سرعت من کم شه !!!
    Last edited by mehrdad3x; 07-06-2018 at 12:11.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •