تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 612 از 1185 اولاول ... 1125125626026086096106116126136146156166226627121112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,111 به 6,120 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

اگه نباشه جاش خالی می مونه arsenal_mmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

من بعضی وقتا دچار حساسیت به یعض از رایحه ها میشم و دوتا عطسه و بعدش هم شروع میشه
    ولی من ادامه میدم تا از رو بره
    دوستان کسیس اینو تستیده؟D & G Masculine for men

من جديدا توي عطسه كردن هم مشكل پيدا كردم نميدونم در اثر عطر زدنه يا نه؟

2. 2 کاربر از arsenal_mmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hike's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام. حالا که صحبت بویایی شد چند تا سوال برام پیش اومده که خواستم نظر شما ها رو هم بدونم. اول اینکه تا حالا براتون پیش اومده که یک عطری رو دوست داشتید ولی وقتی اون بو از فرد دیگری به مشام شما میرسه اصلا براتون جالب نباشه؟ و فحش رو بکشید به طرف که فلان فلان شده اخه این چیه زدی یا شاید چرا اینو زدی؟ یا چرا درست نزدی؟ آیا اینکه میگن برای درک بوی واقعی یک عطر باید اونو هنگامیه شخص دیگه ای استفاده کرده بو کرد درسته بنظرتون؟ یا شاید هم اصلا ترجیح میدیم بوی عطر مورد علاقه ما هیچ جا به مشام نخوره؟ یا اصلا این مورد بستگی به نوع عطر مورد استفاده داره شاید...
    یا اینکه نوع آدمی که اون عطر رو زده در قضاوت ما راجع به اون عطر تاثیر میگذاره؟
    سوال بعدیم اینه که شما عطر رو به کجا میزنید؟ و آیا دوست دارید عطرتون قبل از ورود شما وارد اتاق بشه یا نه دوست دارید وقتی فرد در ۵۰ سانتی شماست عطرتون رو احساس کنه؟ مثل وقتی که دوتا عابر در خلاف جهت هم از کنار هم رد میشن و بو ی عطر ملایم به مشام میرسه..

4. 4 کاربر از hike بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز f.t.g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام. حالا که صحبت بویایی شد چند تا سوال برام پیش اومده که خواستم نظر شما ها رو هم بدونم. اول اینکه تا حالا براتون پیش اومده که یک عطری رو دوست داشتید ولی وقتی اون بو از فرد دیگری به مشام شما میرسه اصلا براتون جالب نباشه؟ و فحش رو بکشید به طرف که فلان فلان شده اخه این چیه زدی یا شاید چرا اینو زدی؟ یا چرا درست نزدی؟ آیا اینکه میگن برای درک بوی واقعی یک عطر باید اونو هنگامیه شخص دیگه ای استفاده کرده بو کرد درسته بنظرتون؟ یا شاید هم اصلا ترجیح میدیم بوی عطر مورد علاقه ما هیچ جا به مشام نخوره؟ یا اصلا این مورد بستگی به نوع عطر مورد استفاده داره شاید...
    سوال بعدیم اینه که شما عطر رو به کجا میزنید؟ و آیا دوست دارید عطرتون قبل از ورود شما وارد اتاق بشه یا نه دوست دارید وقتی فرد در ۵۰ سانتی شماست عطرتون رو احساس کنه؟ مثل وقتی که دوتا عابر در خلاف جهت هم از کنار هم رد میشن و بو ی عطر ملایم به مشام میرسه..
    اون جمله ایی که بولد کردم کاملا صادق هست. ما اکثرا (نه همه!) وقتی به خود عطر میزنیم بعلت اینکه در تمام مدت با ما همراه هست به بوش عادت میکنیم و بازم میگم اکثرا نت نهایی عطر رو متوجه نمیشند. و همین هم باعث میشه اکثرا از موندگاری عطراشون نا راضی باشند. این قیضه توی ادکلنهای آکواتیک و فوژه از همه بیشتر صادق هست. به علت اینکه مشام بیشتر تمایل داره که با این بوها عادت کنه.
    چهره و تیپ هم در مورد قضاوت ما در مورد یک رایحه بسیار تاثیر گذار هست.
    من به شخصه عطر رو به شانه ها - قسمت داخلی آرنج دستان-پست گردن و زیر پیراهن میزنم. بعضی اوقات هم که جاهای خاصی میرم به مو هایم هم میزنم (البته به طور غیر مستقیم) و این کار رو به کسانی که به پخش بو اهمیت میدند توصیه میکنم.
    این سوال آخرت به عطر بستگی داره. اگر از عطرهایی مثل آرامیس-اوپیوم-دیور اینتنس و چاپس استفاده کنید خواه یا ناخواه قبل از اینکه به هر جایی وارد بشید میباست راه را برای عطرتون بازکنید که اون یکی خیلی عجلش از شما بیشتره
    به شخصه تو این ضمینه حساس نیستم و برام فرقی نمیکنه که زود تر از من بره یا تا فاصله 50 سانت هر باشه

6. 5 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال jeremy28's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    دووووور

پيش فرض

امروز هم چنتا عطر تست کردم.اول بگم که میدنایت این پاریس بزرگ موجود نبود.5 میل بود 7.5. یه مدل زنونه هم داشت به اسم فیری (پری)که شیشه خیلی خوشگل و بوی ملایم و سبکی داشت 7 میل 7500 که برای خواهرم گرفتم و خوششم اومد با توجه به قیمت 100 میل 100 تومنش خیلی مناسب بود.پلو بلو 15 میل 30000 تومن!خدا بده برکت. جان ریچموند و مون بلان لجند 4.5 میل 10 تومن بود که مون بلان رو خریدم.اگه فلوس موجود بود جان ریچموند رو هم گرفته بودم!مدل هات و کلد از بنتون 5.5 میل 2000 تومن که کلد رو هم گرفتم. تمامه اشانتیون های ژیوانشی هم 7500 بود.وویج از هرمس 20000 که بنظرم کار بهترو باارزشتری نسبت به تق هست واتیتیود آرمانی 16000 بود.از مدلهایی که اشانتیونشو دیدم آیگنر استارلایت/نارسیسو صورتی/لایت بلو و آمتیست زنونه و فرگامو /اتیتیود واستارواکر مردونه بود.2 تا کار زنونه از جورجیو بورلی هیلز هم دیدم که 45 تومن میداد که اسمشون یادم نیست ولی کلا این برند عطرهای با پخش بوی بالایی رو معمولا تولید میکنه.نمیدونم کدوم مدل فرگامو بود 12000 میداد . برق از کله ام پرید.212 نقره ای هم فکر کنم 5 میلشو میداد 3000 تومن.گیفت ست اونگارو اپریشن با یه کرم 75000 تومن.راستی آزارو ویزیت قلمی هم داشت که فکر کنم 20 یا 25 میلی بود که قیمت نکردم.اینم از امروز من.با این اوضاع اقتصادی خراب زدم تو کار عطرهای مینیاتوری
    آقا نادر اینا رو از همون دو تا مغازه بازار که آدرسشو چند صفحه پیش دادی، گرفتی؟

قیمت هاش وحشتناک خوبه.

این طوری باشه که دیگه من فقط از بازار عطر می گیرم.

چند تا از همین اشانتیون عطرای معمولی رو جاهای مختلف که قیمت کردم سرسام آور بود.
    عطرای معمولی ها: 25 تومن، 29 تومن، 30 تومن!!!

8. 2 کاربر از jeremy28 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    دووووور

پيش فرض

اول اینکه تا حالا براتون پیش اومده که یک عطری رو دوست داشتید ولی وقتی اون بو از فرد دیگری به مشام شما میرسه اصلا براتون جالب نباشه؟

نظرات آقا فرید کامل بود.

فقط خواستم یه نکته ای اضافه کنم که بوی بدن افراد (حتی اگه کاملاً تمیز هم باشن)، نوع پارچه لباس و ... هم روی رایحه منتشر شده اثر میذاره.

نوع آدمه هم به شدت روم تاثیر میذاره (البته این یه عامل روانی و درونیه ها) مثلاً اگه یکی که ازش خوشم نمی یاد، یه عطر ی(حتی خوب) رو استفاده کرده باشه، خود به خود حس بدی نسبت به اون بو پیدا می کنم. این در مورد رنگ لباس و رنگ چشم و صدا و ... هم صادقه.

می بینین وقتی از یه بابایی بدتون میاد، اگه یکی رو شبیه اون یا هم صدای اون ببینین، حالتون بد میشه؟

در مورد بو هم همینه به نظرم!

پخش بو اونقدرا برام مهم نیست، عطر رو هم روی سینه و روی دو بازو می زنم

10. 4 کاربر از jeremy28 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

آرمان خان در واقع همه مواردی که گفتی به نوعی تاثیر داره.حتی دما و رطوبت هوا و بدن طرف هم موثره.

بعضی وقتا یه فرد خوش لباس و شیک اگه عطر گل محمدی هم بزنه و رفتار صمیمی داشته باشه خیلی

خوشمون میاد و بالعکس هم صادق هست.

امروز دوستم یه ادکلن زده بود که به شدت بوش آشنا بود.بهش گفتم چی زدی؟گفت دیویدوف.مدلش رو نمیدونست ولی در جا فهمیدم که زینو بوده.یاده دریک های اصلی افتادم

کسی قیمت نداره چند شده؟

12. 4 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hike's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

اون جمله ایی که بولد کردم کاملا صادق هست. ما اکثرا (نه همه!) وقتی به خود عطر میزنیم بعلت اینکه در تمام مدت با ما همراه هست به بوش عادت میکنیم و بازم میگم اکثرا نت نهایی عطر رو متوجه نمیشند. و همین هم باعث میشه اکثرا از موندگاری عطراشون نا راضی باشند. این قیضه توی ادکلنهای آکواتیک و فوژه از همه بیشتر صادق هست. به علت اینکه مشام بیشتر تمایل داره که با این بوها عادت کنه.
    من به شخصه عطر رو به شانه ها - قسمت داخلی آرنج دستان-پست گردن و زیر پیراهن میزنم. بعضی اوقات هم که جاهای خاصی میرم به مو هایم هم میزنم (البته به طور غیر مستقیم) و این کار رو به کسانی که به پخش بو اهمیت میدند توصیه میکنم.
    این سوال آخرت به عطر بستگی داره. اگر از عطرهایی مثل آرامیس-اوپیوم-دیور اینتنس و چاپس استفاده کنید خواه یا ناخواه قبل از اینکه به هر جایی وارد بشید میباست راه را برای عطرتون بازکنید که اون یکی خیلی عجلش از شما بیشتره
    به شخصه تو این ضمینه حساس نیستم و برام فرقی نمیکنه که زود تر از من بره یا تا فاصله 50 سانت هر باشه
    نظرات آقا فرید کامل بود.

فقط خواستم یه نکته ای اضافه کنم که بوی بدن افراد (حتی اگه کاملاً تمیز هم باشن)، نوع پارچه لباس و ... هم روی رایحه منتشر شده اثر میذاره.

نوع آدمه هم به شدت روم تاثیر میذاره (البته این یه عامل روانی و درونیه ها) مثلاً اگه یکی که ازش خوشم نمی یاد، یه عطر ی(حتی خوب) رو استفاده کرده باشه، خود به خود حس بدی نسبت به اون بو پیدا می کنم. این در مورد رنگ لباس و رنگ چشم و صدا و ... هم صادقه.

می بینین وقتی از یه بابایی بدتون میاد، اگه یکی رو شبیه اون یا هم صدای اون ببینین، حالتون بد میشه؟

در مورد بو هم همینه به نظرم!

پخش بو اونقدرا برام مهم نیست، عطر رو هم روی سینه و روی دو بازو می زنم
    آرمان خان در واقع همه مواردی که گفتی به نوعی تاثیر داره.حتی دما و رطوبت هوا و بدن طرف هم موثره.

بعضی وقتا یه فرد خوش لباس و شیک اگه عطر گل محمدی هم بزنه و رفتار صمیمی داشته باشه خیلی

خوشمون میاد و بالعکس هم صادق هست.

امروز دوستم یه ادکلن زده بود که به شدت بوش آشنا بود.بهش گفتم چی زدی؟گفت دیویدوف.مدلش رو نمیدونست ولی در جا فهمیدم که زینو بوده.یاده دریک های اصلی افتادم

کسی قیمت نداره چند شده؟
    خیلی ممنون فرید و جرمی و علی عزیز. حقیقتش اینه که اون عطر مالیزیا وتیور بود اونم تو مسیر کوه که بوی عطر مردانه کم به مشام میخوره.
    احساس کردم چقدر بوش مزخرفه این مالیزیا. شاید به خاطر تلخی زیاد اون بوده. البته اون طرف هم قیافه جذابی نداشت و جوری با افتخار و به اصطلاح تو صورت عطر رو زده بود که تو دلم کلی بارش کردم
    خونه که رسیدم دوباره بوش کردم و گفتم نه اینقدر هم دیگه بد نیست... ولی حوصله زدنش رو نداشتم
    قیمت جدید زینو رو ندارم. ولی دیروز quorum antonio puig رو 48 قیمت کردم. من 25 خریدم.

14. 4 کاربر از hike بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه moli_ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

من بیشتر دوست دارم عطرم ملایم باشه اما اطرافیان هی میگنخوب تو که اینهمهپول عطر دادی پس چرا وقتی از در میای تو بوی عطرت نمیاد واسه این گفتم یکی هم واسه اینجور مواقع خوبه داشته باشم رفتم سیلور سنت خریدم

16. 4 کاربر از moli_ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    دووووور

پيش فرض

آقا فرید یادمه شما گفتی که اگه بارکد یه عطرو توی گوگل بزنیم خود محصول رو نشون میده.

میشه بگی چه جوری بزنم یا این که سایت خاصی مد نظرت بود؟

کلمه کلیدی barcode رو هم بزنم یا نه؟

مرسی

18. 2 کاربر از jeremy28 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه arsenal_mmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

من خودم به تجربه در يافتم عطر همواره بهترين بوش رو روي پوست موقعي داره كه از حموم اومده باشي و پوستت تميز باشه...كافيه دو روز بگذره به خصوص تو اين گرما اون وقت عطر روي پوست بوگند ميگيره...با بوي عرق قاطي ميشه...اونايي كه ميبيني يه عطري رو زدن اما بيشتر بوگند گرفتن و حال آدمو به هم ميزنن به خاطر همينه...احتمالا يه هفته حموم نرفتن و حتي لباسشونم عوض نكردن اون وقت روش عطر كه بزنن نه تنها درست نميشه كه بوي گندش حال همه رو به هم ميزنه..

جالبه يه چيزي تعرف كنم...بعضي موقع بوي بددهان هم گند ميزنه به بوي عطر آدم...مثلا يه دفعه يك فروشنده موبايل بود دهنش فجيع بو ميداد اون وقت برداشته بود به خودش عطر لاليك زده بود اونم فكركنم از نوع ريوش بوش داشت حال منو به هم ميزد...من نميدونم اين فروشنده ها چقد به عطر لاليك علاقه دارن...تو هر صنفي كه ميري تو فروشگاه همه فروشنده ها برداشتن به خودشون لاليك زدن.فكر كردن كلاس كارشون بالاتر ميره..

---------- Post added at 04:00 PM ---------- Previous post was at 03:59 PM ----------

نميدونم چرا احساس ميكنم امسال بينيم كشش پارسال رو براي تحمل عطر نداره...زود اذيت ميشه از بوي عطر...پارسال با كيفيت آينه بينيم همه عطرارو حس ميكرد...امسال نميدونم چرا اينجوري شده

20. 3 کاربر از arsenal_mmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •