تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 612 از 4105 اولاول ... 11251256260260860961061161261361461561662266271211121612 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,111 به 6,120 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

11

جای خوبیه ولی تقسیماتش نفس گیره.
    طبق شواهد اکثرا رو تقسیم میکنن برای مرزهای شرقی.دعا کن دوستت جزو اون حداقل درصد باشه که جای خوب بیوفته.
    این دوست ما معافیت از رزم داره .... یه سری مدارک هم جمع کرده که بره دنبال معافیت دائم!

به نظرت چه طور پیش میره؟ سائیدگی زانو داره! وزنش هم زیاده ! کف پاش هم صافه

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

این پوتین استحقاقی که میدن،نو هست؟(یعنی صفر کیلومتره؟)آخرسر این پوتین استحقاقی واسه خودمون میشه؟
    دوست عزیز هر چی بهت میدن استحقاق خودته و مال خودته.نو هم بهت میدن.

---------- Post added at 08:41 PM ---------- Previous post was at 08:38 PM ----------

کد خوردن دیگر چه صیغه ای است؟
    یعنی بعد از دوران آموزشی هم باید دو ماه بیشتر تو همون پادگان بمونیم؟
    بعضی جاها دوره کد هم میخورن سربازا.مثل 01 تهران.(اونم یه سری رشته های خاص دوره کد میخودن).
    تعدادشون کمه این نوع پادگانا.
    بقیه جاها دوره کد ندارن.

---------- Post added at 08:45 PM ---------- Previous post was at 08:41 PM ----------

این دوست ما معافیت از رزم داره .... یه سری مدارک هم جمع کرده که بره دنبال معافیت دائم!

به نظرت چه طور پیش میره؟ سائیدگی زانو داره! وزنش هم زیاده ! کف پاش هم صافه
    بند30- صافي كامل كف پا هر دو پا در انواع سخت (Rigid) و يا با تحدب شديد استخواني و يا با انحراف پاشنه پا معاف دائم.
    وزنش هم باید محاسبه بشه ولی فکر نکنم شامل حالش بشه.
    اگر از همون صافی کف پا بتونه بگیره.
    به هر حال هر اتفاقی ممکنه بیوفته.خدا میدونه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام خدمت شما دوستان گل
    آیا مرکز آموزش 04 بیرجند برای لیسانس ها هم آموزش داره ؟محل آموزش بیرجنده یا شهر دیگه ؟

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

پيش فرض

بند30- صافي كامل كف پا هر دو پا در انواع سخت (Rigid) و يا با تحدب شديد استخواني و يا با انحراف پاشنه پا معاف دائم.
    وزنش هم باید محاسبه بشه ولی فکر نکنم شامل حالش بشه.
    اگر از همون صافی کف پا بتونه بگیره.
    به هر حال هر اتفاقی ممکنه بیوفته.خدا میدونه.
    بــله ! خود من طبق این بند کارت معافیم تو جیــبمه!

ولی این دوستمون هم شرایطش مثل منه .... 2 بار رفت کمسیون .... معافش نکردن! وضعیت پاش از منم بدتره!

در هنگام خدمت .... معافی گرفتن راحت تره؟ درسته؟

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

خیلی ها هستن که صافی کف پا دارن و معاف نشدن. یه سری بندو تبصره داره. غیر از صاف بودن.
    مثل داستان کمر و واریکسل و اینا. حتی الان واریکوسل هم معافیت دائم نمیکنن خیلی جاها!

6. 2 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام
    بچه ها چند تا سوال دارم از دوستانی که خدمت رفتن و تجربه دارن...

1.ایا در حین خدمت میشه برای گرفتن دیپلم اقدام کرد؟ یه سری از واحد های دیپلمم مونده. وقت درس خوندن دارم؟مرخصی میدن برای امتحان ها و ...؟

2.من تک پسر هستم ولی خواهر دارم. ایا هم اموزشی هم بعد اموزشی رو میفتم تهران؟
    اگر میفتم تهران شرایط رفت و امد و مرخصی هاش چجوریه؟ صبح میرم و ظهر میتونم بیام خونه؟

فردا صبح باید برم پلیس +10 برای پست کردن دفترچه برای معافی کفالت.پدرم دیسک داره و من 4 سال از وقت خدمتم گذشته ولی از قبل 18 سالگی پدرم دیسک داشته و باید عمل میکرده ولی تا الان این کارو نکرده و باهاش ساخته.
    3.با این شرایط ایا برای معاف شدن امیدوار باشم؟

4.بچه ها تو دفترچه نوشته اصل و عکس اخرین مدرک تحصیلی که برابر اصل شده باشد یعنی باید چی ببرم؟

5.اون تاریخ های مربوط به شروع و اتمام دوره های تحصیلی روی برگ 1 رو حتما باید پر کنم؟

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام

1.ایا در حین خدمت میشه برای گرفتن دیپلم اقدام کرد؟ یه سری از واحد های دیپلمم مونده. وقت درس خوندن دارم؟مرخصی میدن برای امتحان ها و ...؟

اگر میفتم تهران شرایط رفت و امد و مرخصی هاش چجوریه؟ صبح میرم و ظهر میتونم بیام خونه؟

فردا صبح باید برم پلیس +10 برای پست کردن دفترچه برای معافی کفالت.پدرم دیسک داره و من 4 سال از وقت خدمتم گذشته ولی از قبل 18 سالگی پدرم دیسک داشته و باید عمل میکرده ولی تا الان این کارو نکرده و باهاش ساخته.

4.بچه ها تو دفترچه نوشته اصل و عکس اخرین مدرک تحصیلی که برابر اصل شده باشد یعنی باید چی ببرم؟

5.اون تاریخ های مربوط به شروع و اتمام دوره های تحصیلی روی برگ 1 رو حتما باید پر کنم؟
    1-این مورد رو نمیدونم.ایشالا دوستانی که بلدن کمکتون میکنن.
    2-بله.به علت تک پسر بودن شما رو به تهران منتقل میکنند.شرایط رفت و امدت بستگی به نیرویی که اونجا خدمت میکنی و فرمانده ات داره و از حالا نمیشه نظر داد.
    شما به علت غیبت معافیت کفالت شاملت نمیشه.ولی برو نظام وظیفه و صحبت کن که آیا با شرایط پدرتون و ناتوانی ایشون و سرپرست بودن شما بهتون معافیت میدن یا نه.
    3-خیلی امیدوار نباش چون غیبت داری.ولی ابتدا پدرتون رو ببر بهزیستی و نامه سرپرست بودن خودتون رو بگیرین.
    4-اصل مدرکت رو ببر با کپی اش.

---------- Post added at 11:44 PM ---------- Previous post was at 11:42 PM ----------

بــله ! خود من طبق این بند کارت معافیم تو جیــبمه!

ولی این دوستمون هم شرایطش مثل منه .... 2 بار رفت کمسیون .... معافش نکردن! وضعیت پاش از منم بدتره!

در هنگام خدمت .... معافی گرفتن راحت تره؟ درسته؟
    همون طور که میلاد عزیز هم گفتن ظرایط معافی رو خیلی سخت کرده ان.
    ولی احتمالش هست که در حین خدمت بتونه معافیت رو بگیره و نمیشه 100% تضمین داد.

9. 4 کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام

1. اره میشه اما تو اموزشی فکرشم نکن چون اگه هم وقت اضافه بیاری میخوای بخوابی
    اما یکی بود تو گروهان ما واسه کنکوره کارشناسی می خوند خدایی خیلی پشتکار داشت که وقتی همه خواب بودند از وقت خوابش می زد و با نوره کمی که روشن بود درس میخوند
    2. اصولا باید شهره خودت بیوفتی اما 100 درصد نیست
    اول تاهل بعد پدر نظامی بعد تک پسری البته پارتی هم خیلی تاثیر داره
    من خودم تک پسر بودم افتادم مرزبانی زاهدان

11. 2 کاربر از pouya_2008_hh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba6682's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

شرمنده.امریت پوچ شده رفته.برای هر امریه ای دو ماه قبل از اعزام برگ سبز رو میگیرند و محل آموزشیتون رو که یکی از پادگان های وابسته به ارتش هست مشخص میکنند.اگر آقای آشتیانی که با پارتی تونسته برای شما امریه جور کنه،شایدم بتونه یه کاری کنه،شیطون نا امیده
    میخوام جمله ی دوستمون رو تصحیح کنم " محل آموزشی رو که یکی از پادگان های وابسته به سپاه هست مشخص میکنند "

13. 2 کاربر از mojtaba6682 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه absa2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

کلا به نظر من معافیت پزشکی به درد نمی خوره
    استخدام ارگانهای دولتی علاوه بر کارت پایان خدمت نباید معافیت پزشکی باشی
    البته برای اون دست از دوستانی که می خوان مثه من استخدام دولت بشن !!!
    من خودم با اینکه معافیت کف پا می تونستم بگیرم کلا دنبالش نرفتم حتی برای معاف از رزم شدن
    .................................................. ......................

اون دوستمون که گفت تک پسر افتاده مرزبانی زاهدان می خواستم بدونم واقعا این طوره ؟؟
    چون من رو تک پسر بودنم برای افتادن شهر خودمون حساب کردم !!!
    .................................................. ..................
    من 1 دی از قم قراره به عنوان مازاد اعزام بشم می خواستم بدونم کجا ها ممکنه بیفتم !!!
    اصلا میشه حدس زد حدودی یا کلا همش رو شانس ؟؟

15. این کاربر از absa2004 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •