این دوست ما معافیت از رزم داره .... یه سری مدارک هم جمع کرده که بره دنبال معافیت دائم!
به نظرت چه طور پیش میره؟ سائیدگی زانو داره! وزنش هم زیاده ! کف پاش هم صافه![]()
این دوست ما معافیت از رزم داره .... یه سری مدارک هم جمع کرده که بره دنبال معافیت دائم!
به نظرت چه طور پیش میره؟ سائیدگی زانو داره! وزنش هم زیاده ! کف پاش هم صافه![]()
دوست عزیز هر چی بهت میدن استحقاق خودته و مال خودته.نو هم بهت میدن.
---------- Post added at 08:41 PM ---------- Previous post was at 08:38 PM ----------
بعضی جاها دوره کد هم میخورن سربازا.مثل 01 تهران.(اونم یه سری رشته های خاص دوره کد میخودن).
تعدادشون کمه این نوع پادگانا.
بقیه جاها دوره کد ندارن.
---------- Post added at 08:45 PM ---------- Previous post was at 08:41 PM ----------
بند30- صافي كامل كف پا هر دو پا در انواع سخت (Rigid) و يا با تحدب شديد استخواني و يا با انحراف پاشنه پا معاف دائم.
وزنش هم باید محاسبه بشه ولی فکر نکنم شامل حالش بشه.
اگر از همون صافی کف پا بتونه بگیره.
به هر حال هر اتفاقی ممکنه بیوفته.خدا میدونه.
سلام خدمت شما دوستان گل
آیا مرکز آموزش 04 بیرجند برای لیسانس ها هم آموزش داره ؟محل آموزش بیرجنده یا شهر دیگه ؟
بــله ! خود من طبق این بند کارت معافیم تو جیــبمه!بند30- صافي كامل كف پا هر دو پا در انواع سخت (Rigid) و يا با تحدب شديد استخواني و يا با انحراف پاشنه پا معاف دائم.
وزنش هم باید محاسبه بشه ولی فکر نکنم شامل حالش بشه.
اگر از همون صافی کف پا بتونه بگیره.
به هر حال هر اتفاقی ممکنه بیوفته.خدا میدونه.
ولی این دوستمون هم شرایطش مثل منه .... 2 بار رفت کمسیون .... معافش نکردن! وضعیت پاش از منم بدتره!
در هنگام خدمت .... معافی گرفتن راحت تره؟ درسته؟
خیلی ها هستن که صافی کف پا دارن و معاف نشدن. یه سری بندو تبصره داره. غیر از صاف بودن.
مثل داستان کمر و واریکسل و اینا. حتی الان واریکوسل هم معافیت دائم نمیکنن خیلی جاها!
سلام
بچه ها چند تا سوال دارم از دوستانی که خدمت رفتن و تجربه دارن...
1.ایا در حین خدمت میشه برای گرفتن دیپلم اقدام کرد؟ یه سری از واحد های دیپلمم مونده. وقت درس خوندن دارم؟مرخصی میدن برای امتحان ها و ...؟
2.من تک پسر هستم ولی خواهر دارم. ایا هم اموزشی هم بعد اموزشی رو میفتم تهران؟
اگر میفتم تهران شرایط رفت و امد و مرخصی هاش چجوریه؟ صبح میرم و ظهر میتونم بیام خونه؟
فردا صبح باید برم پلیس +10 برای پست کردن دفترچه برای معافی کفالت.پدرم دیسک داره و من 4 سال از وقت خدمتم گذشته ولی از قبل 18 سالگی پدرم دیسک داشته و باید عمل میکرده ولی تا الان این کارو نکرده و باهاش ساخته.
3.با این شرایط ایا برای معاف شدن امیدوار باشم؟
4.بچه ها تو دفترچه نوشته اصل و عکس اخرین مدرک تحصیلی که برابر اصل شده باشد یعنی باید چی ببرم؟
5.اون تاریخ های مربوط به شروع و اتمام دوره های تحصیلی روی برگ 1 رو حتما باید پر کنم؟
1-این مورد رو نمیدونم.ایشالا دوستانی که بلدن کمکتون میکنن.
2-بله.به علت تک پسر بودن شما رو به تهران منتقل میکنند.شرایط رفت و امدت بستگی به نیرویی که اونجا خدمت میکنی و فرمانده ات داره و از حالا نمیشه نظر داد.
شما به علت غیبت معافیت کفالت شاملت نمیشه.ولی برو نظام وظیفه و صحبت کن که آیا با شرایط پدرتون و ناتوانی ایشون و سرپرست بودن شما بهتون معافیت میدن یا نه.
3-خیلی امیدوار نباش چون غیبت داری.ولی ابتدا پدرتون رو ببر بهزیستی و نامه سرپرست بودن خودتون رو بگیرین.
4-اصل مدرکت رو ببر با کپی اش.
---------- Post added at 11:44 PM ---------- Previous post was at 11:42 PM ----------
همون طور که میلاد عزیز هم گفتن ظرایط معافی رو خیلی سخت کرده ان.
ولی احتمالش هست که در حین خدمت بتونه معافیت رو بگیره و نمیشه 100% تضمین داد.
1. اره میشه اما تو اموزشی فکرشم نکن چون اگه هم وقت اضافه بیاری میخوای بخوابی
اما یکی بود تو گروهان ما واسه کنکوره کارشناسی می خوند خدایی خیلی پشتکار داشت که وقتی همه خواب بودند از وقت خوابش می زد و با نوره کمی که روشن بود درس میخوند
2. اصولا باید شهره خودت بیوفتی اما 100 درصد نیست
اول تاهل بعد پدر نظامی بعد تک پسری البته پارتی هم خیلی تاثیر داره
من خودم تک پسر بودم افتادم مرزبانی زاهدان
میخوام جمله ی دوستمون رو تصحیح کنم " محل آموزشی رو که یکی از پادگان های وابسته به سپاه هست مشخص میکنند "
کلا به نظر من معافیت پزشکی به درد نمی خوره
استخدام ارگانهای دولتی علاوه بر کارت پایان خدمت نباید معافیت پزشکی باشی
البته برای اون دست از دوستانی که می خوان مثه من استخدام دولت بشن !!!
من خودم با اینکه معافیت کف پا می تونستم بگیرم کلا دنبالش نرفتم حتی برای معاف از رزم شدن
.................................................. ......................
اون دوستمون که گفت تک پسر افتاده مرزبانی زاهدان می خواستم بدونم واقعا این طوره ؟؟
چون من رو تک پسر بودنم برای افتادن شهر خودمون حساب کردم !!!
.................................................. ..................
من 1 دی از قم قراره به عنوان مازاد اعزام بشم می خواستم بدونم کجا ها ممکنه بیفتم !!!
اصلا میشه حدس زد حدودی یا کلا همش رو شانس ؟؟
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)