سلام دوستان.
ضمن تشكر از فعالان تاپيك "صندلي داغ" از الان بمدت يك هفته كه بر روي صندلي داغ نشستهام، به سوالات شما دوستان گرامي پاسخ خوام داد.
اول بريم سراغ جواب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزيز.
---
1. تا حالا اومدی اصفهان؟ اگه اومدی کجا رو خوشت اومده؟
بله، دو-سه بار اومدم، اما فقط بعنوان يك شهر بين راهي و از آنطرف بهسمت شيراز رفتهام. آخه من اصليتم شيرازي هست. اصفهان كلا شهر زيبائيست، بخصوص در اين چند سال كه از لحاظ فضاي سبز خيلي بهتر شده. من شخصا از پارك كنار زايندهرود و سيوسه پل خوشم اومد.
2. استاد ناظری دوست داری؟ اگه جوابت مثبت هست.. کودوم تصنیف یا البمشونو دوست داری؟
راستش من اصلا نميدونم ايشون كي هستن...!
![]()
3. از لحاظ شاهری چه جور دختری را می پسندی؟
راستش من هنوز سنم پايينه و به اين مسائل نرسيده. بهتر بگم، تابحال اصلا بهش فكر نكردم و حالاحالاها هم نميخوام فكر كنم... .
![]()
4. خودت چه تیپ لباس می پوشی؟
بيشتر لباسهاي ساده را ميپسندم. يعني لباسي كه هم اسپورت باشه، هم در عين حال خيلي نقشها و ماركهاي قلمبهسلمبه (!) نداشته باشه.
![]()
5. تو خونه خرید می کنی؟
اگه پدر و مادر بخوان، بله. بههرحال من عضو خانوادهام هستم و خريد، يكي از وظايف من است.
6. اسمهای دخترو پسر مورد علاقه ات چی هست؟
به دخترش كه تابحال فكر نكردم (
) اما درمورد اسم پسر، بيشتر اسمهاي اصيل ايراني را ميپسندم، مثل: كوروش، داريوش، بابك(!)، ساسان، ...
7. دوستداری تو چه سنی ازدواج کنی؟
بين 21 تا 27 سالگي. (چه دقيق گفتما...!)
![]()
8. دوست داری چند تا بچه داشته باشی؟ و جنسیتشون چی باشه؟
خودم بيشتر از پسر خوشم مياد، ولي دختر هم بد نيست.
9. بچه مامانی هستی یا بابای؟
هردو براي من زحمت كشيدهاند و براي من عزيزند. و هردو را به يك اندازه - كه در سخن نميگنجد - دوست دارم.
![]()
10. ازمامانت بیشتر کتک خوردی یا بابا؟
كتك، كتكه ديگه... مامان و بابا نداره كه.
![]()
ممنون از وقت و توجهت
خواهش ميكنم بابا اين حرفا چيه...! خيلي هم خوشحال شدم از اينكه بر روي اين صندلي نشسته و شما با من مصاحبه كرديد.
![]()
با آرزوي پيروزي و موفقيت براي تكتك كاربران عزيز اين انجمن...![]()