فرمایش شما متین هستش ولی با این برنامه hd touner pro 5.5 این سیگیت های لعنتی سرعت میانگینشون 130 مگ هستش ولی وسترن بلک 99 مگ هستش....
مهمترین مشخصه هارد سرعتشه درسته؟؟؟؟؟
فرمایش شما متین هستش ولی با این برنامه hd touner pro 5.5 این سیگیت های لعنتی سرعت میانگینشون 130 مگ هستش ولی وسترن بلک 99 مگ هستش....
مهمترین مشخصه هارد سرعتشه درسته؟؟؟؟؟
دوستان من هارد وسترن مدل مای پاسپورت خریدم.میخواستم ببینم برای کپی فایلا روی هارد حتما باید از نرم افزار خود هارد(WD SmartWare) استفاده کنم؟یا میتونم خودم به همون طریق کپی پیست فایلامو منتقل کنم؟چه فرقی داره؟
چون میخوام به صورت دستی پوشه بندی کنم.
ببخشید سوالم مبتدیانست نخندین بهم![]()
نه دوست عزیز لازم نیست از نرم افزار خود هارد حتما استفاده کنید.هیچ مشکلی در اینکار نیست
سرعت يک مفهوم كلي هست وگرنه براي بررسي كارائي و عملكرد هارد دیسک بايد چندين پارامتر مورد بررسي قرار بگيرد . پیشنهاد میکنم یک نگاهی به این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بیندازید . قبل از تست مطمئن بشید که هاردها مشکلی نداشته باشند . هر گونه مشکل در هاردها میتونه در نتیجه تست منفی داشته باشه . شرایط انجام تستها باید یکسان باشه . مثلاً بعضی از پورتهای SATA مربوط به چیپست اصلی هستند و بعضی پورتهای دیگر SATA مربوط به چیپست جداگانه ای هستند که برای افزایش تعداد پورت روی مادربرد نصب میشوند که ایندو حالت در سرعت میتونه تاثیر بذاره .
Last edited by ata.royalfalcon; 27-11-2013 at 23:31. دليل: توضیحات بیشتر
در كنار همه اين بحث هاي فني كه كلي هم فيض ميبريم ازشون يعني هيچكي از بازار خبر نداره ؟![]()
سلام
آقا من دیدم توی یکی از این پست ها یکی از دوستان گفت که هارد وسترن مای پسوردش رو پارتیشن بندی کرده؟
میشه همچین چیزی ؟ اگه آره چجوری؟؟؟؟
بعد میشه مثلا 1 پارتیشن رو با نرم افزار خودش پسورد گذاشت ، یکی رو نه ؟
سلام .
هاردها باید پارتیشن بندی و با فایل سیستمهای رایج فرمت بشوند تا قابل استفاده باشند . اگر منظور شما این باشه که چند پارتیشن بسازید ؛ میتونید اینکار را انجام بدید و برنامه های زیادی برای اینکار موجوده که ساده ترین آنها disk management ویندوز هست .
در مورد سوال آخر هم چنین کاری امکانپذیر نیست . هر تعداد که پارتیشن بسازید با lock شدن هارد کلیه این پارتیشنها از دسترس خارج خواهند شد .
سلام به آقا عطا ی عزیز
آداپتور هارد سیگیت بکاپ پلاس که دارم وقتی به برق وصله و هارد خاموش هست صدای نویز بدی میده! ولی وقتی که هارد روشن میشه دیگه صدایی نمیده. صداش جوریه که خیلی رو عصابه.
میخواستم ببینم همشون اینجورین یا مال من مشکل داره؟
مدل آداپتور هم: ADS-18D-12N 12018G
سلام
یکی از دوستانم هارد اکسترنال سیگیت داره ، تازگیا یه مشکل جدید پیش اومده براش :
مثلا بعد وصل کردن هارد ، در حالی که یه پوشه پر از اصلاعات هست ، میرم توش میبینم خالیه
بعد Properties رو هم میزنم میبینم نوشته 0 کیلوبایت
در حالی که اگه دوباره هارد رو بکنم و وصل کنم درست میشه
تازگیا اینطوری شده و تا حلال چندبار پیش اومده
مشکل از چی میتونه باشه؟؟
مرسی
مشکل از کجا کمیتونه باشه؟
سلام من یه دوربین سونی hx300تازه خریدم ومی خام یه هارداکسترنا ل روبه تلوزیون ال جی lm96000 وصل کنم وازاون طرف عکسها وفیلمها روبدون اتصال به کامپیوتر وبه صورت مستقیم ازدوربین به روی هارداکسترنال بریزم ایا این کارامکان داره وچه هاردی بخرم که باتلوزیونم مچ باشه وبرای پخش فیلمهای فول اچ درتلوزیونم از نظرسرعت دچارمشکل نشه.
ممنون میشم اگه کسی اطلاعات کاملی بهم بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)