خوب مثلا همین لومکسی 1008 هم گیرنده بهتر و هم پلیر صدای دالبی و تازه 90 هم گیر میاد نهایتا 95 تومن!!
خوب مثلا همین لومکسی 1008 هم گیرنده بهتر و هم پلیر صدای دالبی و تازه 90 هم گیر میاد نهایتا 95 تومن!!
سلام دوستان من بین سامسونگ سینمای خانگی سه بعدی HT-C6950W و فیلیپس HTS5590 کدام یکی بهترند و در این رنج قیمت گزینه بهتری هم موجوده؟فیلیپس از این مدل بالاتر هم داره؟
با تشکر
امیر جان , یک دنیا ممنونم ازت , مشکل بصورت کامل حل شد .. دکمه ی خالی تشکر نمیتونست حرف دلم رو بزنه , واقعا ازت ممنونم که کمک کردی .. برات بهترین ها رو آرزو می کنم ... همیشه پایدار باشی داداش .. خیلی ممنونم ..![]()
سلام
لطفا راهنمائی کنید
از دوستان میخواد سینمای خانگی بخرید و بهم گفت که مدلی را معرفی کنم برایش اما گفتم اینجا بپرسم
میخواهد که هم آسون باشه و کیفیت صداش برایش خیلی مهمه و میخواهد صدای طبیعی و خوب داشته باشد
و بتواند فیلم ظبت کند و اکثر فایلهای صوتی و تصویری را ساپورت و پخش کند
و میخواهد حدودا 200 حد اکثر 300 تومن باشد
مدل تلویزیونی هم که داره اینه sony ex720
خواهش میکنم راهنمائی کنید
خداحافظ
ادیت لطفا
Last edited by jojonice; 10-04-2012 at 01:09.
دوستان و اساتید نظری ندارند ؟
در مورد فیرمور و مبدل کسی کمکی نمیکنه ؟
ممنون
باسلام.میشه راهنمایی کنید که اگریک شبکه روی گیرنده دیجیتال زمینی یادیجیتال ستلایتی فیلم رو به صورت دالبی پخش کنه(بافرض اینکه مطمئن هستیم اون فیلم الان داره به صورت دالبی پخش میشه)چطور تفکیک صداصورت میگیره چون تقریبا 99درصد گیرنده ها فقط دوتا صوت قرمزوسفید استریودارند.!آیا خود آمپلی فایریاهمون سینماخانگی ما به صورت اتومات استریو رو به دالبی شش کاناله تبدیل میکنه.؟ببخشیداگه سوالم مبتدیانه بود.ممنون.![]()
Last edited by nader404; 14-04-2012 at 18:57.
دوستان بنده به تازگی tv lw95000 رو گرفتم و 3d هم نیست یه سینمای الجی میخوام بگریم اخرین حدش هم 600-700 ممنون میشم کمک بکنید
سلام
برای این کار باید از خروجی اپتیکال تلویزیون استفاده کنی
اگر گيرنده شما مجهز به خروجي HDMI باشه صداي چند باند به تي وي و بعد از طريق ايتيكال به سينماي خانگي منتقل مي شود.
اگر به سيستم آمپ ديجيتال مجهز هستيد خروجي hdmi به آمپلي فاير و خروجي آمپ به تي وي
اگر تي وي خروجي اپنيكال نداره
خروجي اپتيكال گيرنده به سينمايي خانگي
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)