تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 612 از 1049 اولاول ... 112512562602608609610611612613614615616622662712 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,111 به 6,120 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

موضوع اینه که شما با خرید دستگاه گیرنده دیجیتال اولین اولویتت گیرندگی خوب دستگاه هست ضمن اینکه اگه هزینه ای که داری بابت خرید دستگاه میذاری رو هم در نظر بگیری میبینی با توجه به هزینش در حد یه پلیر معمولی گزینه خوبیه .
    خوب مثلا همین لومکسی 1008 هم گیرنده بهتر و هم پلیر صدای دالبی و تازه 90 هم گیر میاد نهایتا 95 تومن!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام دوستان من بین سامسونگ سینمای خانگی سه بعدی HT-C6950W و فیلیپس HTS5590‎ کدام یکی بهترند و در این رنج قیمت گزینه بهتری هم موجوده؟فیلیپس از این مدل بالاتر هم داره؟
    با تشکر

داره خودمونی میشه Gazmali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

خواهش میکنم.
    جالبه که این یکی برای شما جواب داده
    چون این مخصوص دستگاه های پخش DVD است که حروف را برعکس و جداجدا نشون میده.

بهرحال، برای تبدیل زیرنویسهایتان به این شکل از همان برنامه ای که بهمراه زیرنویس براتون فرستادم، استفاده کنید.
    برنامه SrtToUni.exe

کار کردن باهاش هم خیلی راحته. نیازی به آموزش تصویری هم نداره

شما اول برنامه را اجرا کن و بعد گزینه Open را بزن و زیرنویس مورد نظرت را انتخاب کن ( در کادر اول) و باز کن، بعد گزینه save را بزن و اسم و ومحل ذخیره را مشخص کن. (اگر هم مشخص نکردی، مهم نیست. چون خود نرم افزار بطور خودکار در همان محل زیرنویس اولیه، فایل تبدیل شده را میگذاره که البته فقط اسم فایل تبدیل شده، در آخرش یک U اضافه داره) در کادر دوم آدرس ذخیره فایل مشخص میشه. بعد دکمه Convert را بزن

یعنی شما فقط دکمه Open را بزن و بعد دکمه Convert را هم بزنی، کافیه.

در عکس هم تفاوت اسم زیرنویس اولیه و تبدیل شده مشخصه.

این هم لینک دانلود برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

امیر جان , یک دنیا ممنونم ازت , مشکل بصورت کامل حل شد .. دکمه ی خالی تشکر نمیتونست حرف دلم رو بزنه , واقعا ازت ممنونم که کمک کردی .. برات بهترین ها رو آرزو می کنم ... همیشه پایدار باشی داداش .. خیلی ممنونم ..

4. این کاربر از Gazmali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام
    لطفا راهنمائی کنید
    از دوستان میخواد سینمای خانگی بخرید و بهم گفت که مدلی را معرفی کنم برایش اما گفتم اینجا بپرسم
    میخواهد که هم آسون باشه و کیفیت صداش برایش خیلی مهمه و میخواهد صدای طبیعی و خوب داشته باشد
    و بتواند فیلم ظبت کند و اکثر فایلهای صوتی و تصویری را ساپورت و پخش کند
    و میخواهد حدودا 200 حد اکثر 300 تومن باشد
    مدل تلویزیونی هم که داره اینه sony ex720
    خواهش میکنم راهنمائی کنید
    خداحافظ

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

ادیت لطفا
    Last edited by jojonice; 10-04-2012 at 01:09.

داره خودمونی میشه mehr463's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

با سلام
    بلاخره من هم سینمای خانگی پایونییر 717 رو خریدم و چند روزی هست که دارم استفاده میکنم ولی چند مورد ابتدا به ساکن حالمو گرفت
    1- علیرغم اینکه گفته فرمت AVCHD رو پخش میکنه ولی فیلمهای دوربیین سونی sr11 من که با فرمت AVCHD هست رو نتونست از روی هارد اکسترنال پخش کنه
    2- دیسکهای VCD رو پخش نمیکنه
    3- کیفیت پخش DVD و نیز سایر فرمت های فیلم (از طریق USB) پایین هست بطوریکه در بقیه پلیرها کیفیت به مراتب بهتره
    4- در موقع پخش بلوری منوی اول جهت انتخاب گزینه ها ظاهر نمیشه
    5- زمان نمایش فیلم عملکرد منوها بسیار کند هستش مثل اینه که سیستم کم میاره

خلاصه اینکه منو پشیمون کرد و امیدوارم ارتقا فیرموری وجود داشته باشه که این مشکلات رو حل کنه ، راستی جایی فیرمور جدید برای این سراغ ندارید؟

یه سوال مبدل صدا از اپتیکال به الکتریکال ( تبدیل نوری به خروجی RC استریو ) رو کجا میشه تهیه کرد؟

ممنونم
    دوستان و اساتید نظری ندارند ؟

در مورد فیرمور و مبدل کسی کمکی نمیکنه ؟

ممنون

8. این کاربر از mehr463 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض سینما خانگی برای گیرنده های دیجیتال تصویری

باسلام.میشه راهنمایی کنید که اگریک شبکه روی گیرنده دیجیتال زمینی یادیجیتال ستلایتی فیلم رو به صورت دالبی پخش کنه(بافرض اینکه مطمئن هستیم اون فیلم الان داره به صورت دالبی پخش میشه)چطور تفکیک صداصورت میگیره چون تقریبا 99درصد گیرنده ها فقط دوتا صوت قرمزوسفید استریودارند.!آیا خود آمپلی فایریاهمون سینماخانگی ما به صورت اتومات استریو رو به دالبی شش کاناله تبدیل میکنه.؟ببخشیداگه سوالم مبتدیانه بود.ممنون.
    Last edited by nader404; 14-04-2012 at 18:57.

پروفشنال Sorena_777's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان بنده به تازگی tv lw95000 رو گرفتم و 3d هم نیست یه سینمای الجی میخوام بگریم اخرین حدش هم 600-700 ممنون میشم کمک بکنید

آخر فروم باز esi222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

باسلام.میشه راهنمایی کنید که اگریک شبکه روی گیرنده دیجیتال زمینی یادیجیتال ستلایتی فیلم رو به صورت دالبی پخش کنه(بافرض اینکه مطمئن هستیم اون فیلم الان داره به صورت دالبی پخش میشه)چطور تفکیک صداصورت میگیره چون تقریبا 99درصد گیرنده ها فقط دوتا صوت قرمزوسفید استریودارند.!آیا خود آمپلی فایریاهمون سینماخانگی ما به صورت اتومات استریو رو به دالبی شش کاناله تبدیل میکنه.؟ببخشیداگه سوالم مبتدیانه بود.ممنون.
    سلام
    برای این کار باید از خروجی اپتیکال تلویزیون استفاده کنی

12. این کاربر از esi222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

اگر گيرنده شما مجهز به خروجي HDMI باشه صداي چند باند به تي وي و بعد از طريق ايتيكال به سينماي خانگي منتقل مي شود.
    اگر به سيستم آمپ ديجيتال مجهز هستيد خروجي hdmi به آمپلي فاير و خروجي آمپ به تي وي
    اگر تي وي خروجي اپنيكال نداره
    خروجي اپتيكال گيرنده به سينمايي خانگي

14. 3 کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •