تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 612 از 1024 اولاول ... 112512562602608609610611612613614615616622662712 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,111 به 6,120 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام به همگی

این بار قلم چی عجب خوابی برامون دیده
    سوالای پارسالو نیگا کردم...
    خبری از زوج کتاب نیست :
    یعنی شما در هندسه به یک دسته سوال جواب می دید که مخلوطی از هندسه 1و2 هست و از بین 2 دسته دیگه که هندسه 1 و 2 جداگانه هست باید به یکی جواب بدید در تمام درس ها اینجوریه در عمومی ها وضع بدتره علاوه بر این جوری که گفتم باید به یک دسته دیگه که سوالات ضمیمه است جواب بدید
    تمامی این دسته ها 10 سوالین

شاید بگین که تعداد سوالا همونه درسته ولی درسی که باید خونده بشه خیلی زیاده و یکی مثل من که شیمی 2 ترم اول خوندم حالا علاوه بر اون باید 60 صفحه از شیمی 3 که مبحث عظیم استوکیومتری رو هم شامل میشه بخونم
    یعنی برای این آزمون:
    همت مضاعف ، کار مضاعف

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

چه خبر دوستان؟ درس می خونید؟ هرچند روز یه بار رو حداقل بیاین اینجا! آدم یه کم حرف بزنه سبک میشه خب!!!

داره خودمونی میشه saeedsamiri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    روستای قهی -اصفهان

پيش فرض

زدن تستای 10 سال آخر دانشگاه آزاد کافیه حتی میتونم بگم با تسلط روشون میتونی قبولیتو تضمین کنی
    درسهای حفظی مثل زیست هم به همین شکله؟یعنی با خواندن سوالات کنکور سوال های گذشته و با حفظ کردن آن ها نیازی هست دوباره کتاب را بخونم؟

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

درسهای حفظی مثل زیست هم به همین شکله؟یعنی با خواندن سوالات کنکور سوال های گذشته و با حفظ کردن آن ها نیازی هست دوباره کتاب را بخونم؟
    به نظر من که شما کتابو تقریبا مسلط باشین، بعد که رفتین سر تستهای سالهای گذشته، فقط ببینین که تستها از کجاها بیشتر میاد و اون قسمتها رو بیشتر بخونین، نه اینکه دقیقا تستها رو حفظ کنین، فقط بتونین جواب بدین،
    من که زیست ندارم، اما مثلا یه درسی مثل دین و زندگی، اگه خود کتابو به اون صورت که تو مدرسه میخوندین بخونین، وقتی میاین پای تست کم میارین، چون مثلا یه سری تستها از آیه ها و مفهومشون میاد، یا مثلا مفهوم کلی یه پاراگراف، اما توی مدرسه بیشتر بحث سر حفظ کردن و اینا بود، به این حد مفهوم نیاز نبود.
    شما هم به نظر من (فکر کنم نظر ایشون هم همینه) تستها رو مسلط بشین جوری که بدونین هر تست از چه قسمتیه، بدونین کجاها مهمن، هم تست رو مسلط میشین و هم تستهای مشابه رو.
    ببخشید اینقدر حرف زدم!

5. 2 کاربر از frnsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

همونطور که فرنوش خانم گفتن تا وقتی کتاب رو نخوندین تست نزنین . من فکر کردم که شما کتاب رو خوندین و میخواین تست بزنین گفتم روی تستای 10 سال آخر دانشگاه آزاد مسلط شین . اگه هنوز روی کتاب مسلط نیستین این کار (تست زدن) کمکتون نمیکنه (البته این نظر منه شاید کسی پیدا شه که مخالف این حرفم باشه)

7. 2 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه saeedsamiri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    روستای قهی -اصفهان

پيش فرض

به نظر من که شما کتابو تقریبا مسلط باشین، بعد که رفتین سر تستهای سالهای گذشته، فقط ببینین که تستها از کجاها بیشتر میاد و اون قسمتها رو بیشتر بخونین، نه اینکه دقیقا تستها رو حفظ کنین، فقط بتونین جواب بدین،
    من که زیست ندارم، اما مثلا یه درسی مثل دین و زندگی، اگه خود کتابو به اون صورت که تو مدرسه میخوندین بخونین، وقتی میاین پای تست کم میارین، چون مثلا یه سری تستها از آیه ها و مفهومشون میاد، یا مثلا مفهوم کلی یه پاراگراف، اما توی مدرسه بیشتر بحث سر حفظ کردن و اینا بود، به این حد مفهوم نیاز نبود.
    شما هم به نظر من (فکر کنم نظر ایشون هم همینه) تستها رو مسلط بشین جوری که بدونین هر تست از چه قسمتیه، بدونین کجاها مهمن، هم تست رو مسلط میشین و هم تستهای مشابه رو.
    ببخشید اینقدر حرف زدم!
    دست شما درد نکنه از جواب کاملتان
    به دلیل این که عصو جدید هستم امکان استفاده از دکمه تشکر نداشتم
    از shabashegha هم تشکر.

9. 2 کاربر از saeedsamiri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال eblisandenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام به همه . منم بعد از 3 ماه اومدم . عيدتون مبارك . ايشالله مهر 89 همه دانشجو هستين البته و بهترين دانشگاهاي ايران.
    باي تا هاي

11. 2 کاربر از eblisandenzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

یک نکته خیلی مهم که پارسال ازش ضربه دیدم این بود که دین و زندگی خود کتاب رو بخونید فقط خودش این گاج و قلم چی بدرد نمیخورن سر جلسه میفهمید..یادتون نره فقط خود کتاب..

13. 4 کاربر از HOJ-JAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mahdis_apex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ?!!

پيش فرض

کسی میدونه مهلت ثبت نام واسه 2 تا سنجش آخر تا کیه؟

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

کسی میدونه مهلت ثبت نام واسه 2 تا سنجش آخر تا کیه؟
    تا ۱۷ فروردین

16. این کاربر از AB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •