تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 612 از 773 اولاول ... 112512562602608609610611612613614615616622662712 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,111 به 6,120 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

داره خودمونی میشه kiaelectro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

من چهار گزینه برای خرید انتخاب کرده ام(بعد از تحقیقات فراوان):
    1-سامسونگ 46ِِD7770
    2-سامسونک 46D6960
    3-ال جی 47lw 57000
    4-پلاسما پاناسونیک 50VT25
    که البته گزینه اول را با توجه به اختلاف کم قیمت بانه و نمایندگی اگر از نمایندگی بخرم بهتر است.وحقیقتش انتخاب اول من این مورد است اما از سینمای سه بعدی ال جی نیز که دارای عینکهای سه بعدی ارزان قیمت پلاریزه با کیفیت خوب که شنیده ام کمتر ناراحتی بوجود می آورد نیز براحتی نمی توانم بگذرم همچنین نیم نگاهی نیز به برند پاناسونیک دارم .لطفا دوستانی که هر کدام از این مدل تی وی هارا دارند راهنمایی فرمایند

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

دوستان نظرتون راجع به lcd سامسونگ مدل D580 چیه ؟! ارزش خرید داره ؟!

پروفشنال die my darling's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

1-سامسونگ 46ِِD7770
    2-سامسونک 46D6960
    3-ال جی 47lw 57000
    که البته گزینه اول را با توجه به اختلاف کم قیمت بانه و نمایندگی اگر از نمایندگی بخرم بهتر است.وحقیقتش انتخاب اول من این مورد است اما از سینمای سه بعدی ال جی نیز که دارای عینکهای سه بعدی ارزان قیمت پلاریزه با کیفیت خوب که شنیده ام کمتر ناراحتی بوجود می آورد نیز براحتی نمی توانم بگذرم همچنین نیم نگاهی نیز به برند پاناسونیک دارم .لطفا دوستانی که هر کدام از این مدل تی وی هارا دارند راهنمایی فرمایند
    vt25 اگه تو ایران گیر آوردی اولین کاری که میکنی یه دستی بهش بکش و یه بوسش بکن که تبرکه چون عمرا اینجا گیر نمیاری واسه اینکه مدل آمریکائیه ولی بین این مدلا کیفیت تصویر vt20 اگه گیر بیاری از همه بالاتره بعدشم من پیشنهادم ال جی 5700 هست.

داره خودمونی میشه manaminjamkharam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    من قصد دارم توی تهران یک تلویزیون پلاسما بخرم با مشخصات زیر:
    -قیمت: زیر 2 میلیون تومان
    -سایز: بین 42 تا 50 اینچ
    Full HD: ترجیحاً باشه
    -گیرنده دیجیتال: ترجیحاً داشته باشه
    -سه بعدی: نباشه.
    لطفاً راهنمائیم کنید که چه مارک و مدلی بگیرم که بهترین انتخاب از نظر قیمت و کیفیت باشه؟
    ضمناً یک سئوال اساسی تر هم دارم و اون اینکه آیا انتخاب پلاسما مناسبه یا بهتره برم LED بگیرم؟
    سلام.به نظر من پلاسما می تونه انتخاب مناسب تری باشه.اگه بخوای گیرنده دیجیتال داشته باشه پلاسمای پاناسونیک مدل u30 جدیدا اومده.سه بعدی هم نیست که پول الکی بدی.مدل v20 هم همونطور که دوستمون گفت مدل خیلی خوبیه البته گیرنده دیجیتال فکر نکنم داشته باشه.
    دوست عزیز اگه رفتی فروشگاه تا بین مدلای پلاسما و ال ای دی مقایسه کیفیت کنی ، یادت باشه که پلاسماها توی نور زیاد فروشگاه ها نمی تونند بیشترین کیفیت خودشون رو به نمایش بزارند.پس برای مقایسه ، بهتره از فروشنده پلاسما بخوای که نور فروشگاه را با کم کردن تعداد چراغ های روشن به حد مناسب برسونه

5. این کاربر از manaminjamkharam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال die my darling's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام.به نظر من پلاسما می تونه انتخاب مناسب تری باشه.اگه بخوای گیرنده دیجیتال داشته باشه پلاسمای پاناسونیک مدل u30 جدیدا اومده.سه بعدی هم نیست که پول الکی بدی.مدل v20 هم همونطور که دوستمون گفت مدل خیلی خوبیه البته گیرنده دیجیتال فکر نکنم داشته باشه.
    دوست عزیز اگه رفتی فروشگاه تا بین مدلای پلاسما و ال ای دی مقایسه کیفیت کنی ، یادت باشه که پلاسماها توی نور زیاد فروشگاه ها نمی تونند بیشترین کیفیت خودشون رو به نمایش بزارند.پس برای مقایسه ، بهتره از فروشنده پلاسما بخوای که نور فروشگاه را با کم کردن تعداد چراغ های روشن به حد مناسب برسونه
    یه نمیاندگی پاناسونیک تو جمهوری هست که روبربوی یا بقل ساختمون آلمنیوم هست اون نور محیطو کم کرده تصویر پلاسماهاش که بقل ال ای سی دی روشن کرده با آدم حرف میزنه.

7. 2 کاربر از die my darling بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

1-سامسونگ 46ِِD7770
    2-سامسونک 46D6960
    3-ال جی 47lw 57000
    سلام- به نظر بنده ، چون شما سقف هزینه ای که می خواین بکنید را نگفتید ، بطور کلی بین انتخاب های شما پلاسمای پاناسونیک vt25 (که به گفته ی دوستمون تو بازار نیست اما چند ماه دیگه vt30 وارد بازار می شه) و پلاسمای سامسونگ PSD7000 (یا PSD8000) می تونن بهترین انتخاب ها باشه.بین این 2 تا هم بستگی به کاربرد شما از تلویزیون داره.که منابع تصویری که شما بیشتر در اختیار دارید HD و full hd باشه یا SD باشه.در صورتی که HD و Full HD قطعا vt30/25 در صورتی که SD باشه باید بیشتر تحقیق کنی(اما فکر کنم فکر کنم توی SD سامسونگه بهتر باشه) اتفاقا منم در همین مورد توی سایتای زیادی تحقیق کردم که می خوام تحقیقاتم را همراه سوالایی که دارم بگم و با دوستان در میان بزارم تا نظراتشون را بدونم و سوالاتم را جواب بگیرم

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    بعد از حدود 3ماه تحقیق کردن وخط به خط خوندن مباحث tv در سایت های خارجی وخصوصا این سایت تصمیم به خرید سامسونگ d8000 55inch گرفتم قیمتش تو جمهوری 6100 با یک سینمابلوری وحدود 900 هم کم میکنند اگر سینمارو نخوای ولی در بانه 3800 ویا شاید کمتر پس عقل حکم میکنه تو این مورد خاص برم بانه.
    حالا سوال :
    1.برای اینکه یک خرید با اطمینان داشته باشم چیارو باید چک کنم؟
    2.به انواع فیلم های sd .hd .3d هم دسترسی دارم کدومو برای تست گرفتن از tvانتخاب کنم که قشنگ tv رو به چالش بکشه؟
    3.به تست پیکسل سوخته واردم واز منومخفی درباره این سری هیچی نمیدونم.
    ممنون میشم راهنماییم کنید.
    سلام. مدلی که گفتی منظور پلاسمای سامسونگ هست یا ال ای دی (psd8000 یا usd8000) چون فکر کنم قیمت تلویزون های پلاسما کمتر از این حرفا باشه ( اگه قیمت پلاسماش 6100 باشه که دیگه )
    فکر نکنم سایز 55 داشته باشه.انگار 59 هست نه 55 .البته اگه اشتباه نکنم.
    کسی از قیمت مدل پلاسمای سامسونگ ps59D8000 خبر داره؟ سایز 64 اینچش چطور ؟

داره خودمونی میشه avannn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    KaRaJ

پيش فرض

سلام

من بین این ۲ مدل کدام رو بگیرم

40EX720‎ sony

40D6960 samsung

11. این کاربر از avannn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال aftab_azad20's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

سلام

من بین این ۲ مدل کدام رو بگیرم

40EX720‎ sony

40D6960 samsung
    نظر من d6960

13. این کاربر از aftab_azad20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

10

سلام به همه دوستان
    من قصد دارم توی تهران یک تلویزیون پلاسما بخرم با مشخصات زیر:
    -قیمت: زیر 2 میلیون تومان
    -سایز: بین 42 تا 50 اینچ
    Full HD: ترجیحاً باشه
    -گیرنده دیجیتال: ترجیحاً داشته باشه
    -سه بعدی: نباشه.
    لطفاً راهنمائیم کنید که چه مارک و مدلی بگیرم که بهترین انتخاب از نظر قیمت و کیفیت باشه؟
    ضمناً یک سئوال اساسی تر هم دارم و اون اینکه آیا انتخاب پلاسما مناسبه یا بهتره برم LED بگیرم؟
    panasonic v20
    بهترین پلاسمای موجوده
    ات ای دی 50 ذاینچ خوب با این قیمت گیرت نمیاد
    مدل vt20 هم هست که 3 بعدیشه و گرونه
    قیمت دقیق ندارم
    ممنون دوست عزیز، ولی مدل V20 که پیدا نمیشه. لطفاً بهترین مدلی که قابل تهیه باشه را معرفی کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •