عجب تیم قدرتمندیه این میلان من هنوز با یووه و اینتر بازی نکردم ببینم قدرت اونا چقدره .
عجب تیم قدرتمندیه این میلان من هنوز با یووه و اینتر بازی نکردم ببینم قدرت اونا چقدره .
استفاده از kitserver کار مشکلی نیست فقط نیاز به یکم دقت داره . این آموزش رو بخاطر درخواست زیاد دوستان میزارم:
اول از همه اینکه باید kitserver رو در آدرس زیر کپی کنید :
D:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010
درواقع یعنی اونجایی که بازی نصب هست و پوشه باید درکنار pes2010.exe باشه.
حالا میریم سر نحوه ی استفاده . خوب حالا اگه فایلی دارین که میخواین به بازی اضافه کنید باید داخل یک پوشه ای باشه که در آدرس زیر قرار گرفته باشه :
D:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\kitserver\example-root1\img
اون فایلی که اینجا قرار میگیره باید بصورت پوشه باشه که اسمش بایnد اسمی باشه که میخواید ادیت ها جایگزین اون توی بازی بشه بطور مثال همین لیگ انگلیس رو باید مواردش رو با dt0c.img در بازی عوض کنیم پس اسم فایل هم باید همین باشه ( فایلی که در kitserver قرار بگیره)
البته یادتون باشه که بعد از هربار اضافه کردن فایل یا اضافه کردن فایلهای جدیدتر در img باید به D:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\kitserver برید وsetup رو کلیک کنید و روی instal کلیک کنید.
دیگه اگه یه خورده نا مفهوم بود ببخشید.
اینم لینک دانلود .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by bahador2009; 22-10-2009 at 16:32.
فکر کنم بازی اسونتر شده.توی 2009 با پروفشنال دهنم سرویس میشد ولی الان دارم تاپ پلیر بازی میکنم.بافت چمن هم عالیه فیفا رو داره به **** میکنه.
منم با رئال بازی میکنم امتیازها خیلی نزدیک دنبال میشه.
بچه ها من فکر میکنم بهتر باشه برای شرکت کردن توی تورنمنتها 10 تیم برتر اروپا رو انتخاب نکنید چون اینا واقعا قوی هستن اگه واقعا میخواین یک رقابت جذاب داشته باشین یک تیم غیر از اینا بردارین مثلا من همین رم رو انتخاب کردم که حقیقتا از بارسلون و بقیه تیمهای قدر اروپا خیلی ضعیف تره .
اینجوری کورس گذاشتن با بزرگان لیگ خیلی لذت بخشه امتحان کنین .
هنوز که هنوزه من بازی رو گیر نیوردم این عکسارو نزارین که دلم کباب میشه.!!!
راستی یکی با گرافیک بالا یه عکس از نیوکمپ بزاره ببینم عکس بارسا رو چمن کنار نیمکتا هستش یانه؟
حسین جان به نظرت در روز های آینده برنامه ای برای باز کزدن دائمی درجه سوپر استار در همه مود ها میاد ؟ آخه اون برنامه که آبتین جان گذاشتن هر بار که در میای باید بازم همون کار ها رو انجام بدی ؟!!!!
بعد یه سوال دیگه هر پچ رسمی از کونامی بیاد میشه تو قسمت دانلود بازی دانلود کرد دیگه ؟
چیز هایی که به نظر من اضافه شده:
1 کندی بازی
2- تاخیر در هر کاری! باید در اکثر موارد مثل بازیکن های آماتور توپ رو استپ کنن! پاسها خیلی دیرن و برای پاس سر ضرب وقتی باید کلید رو بزنی که خیلی زوده و در بعضی مئارد که نزدیک 18 باشی و شلوغ باشه خودت توپ رو تحویل حریف میدی!
3- گیم پلی روون نیست! تو سر توپ بزنید ببینید اکثر مواقع خود بازیکن هم نمیفهمه چیکار میکنه!
4- دوبار جلو یا همون سرعتی دویدن تبدیل به یک حرکت مسخره شده!
5- تو سخت ترین حالت تو مسابقه اول 3-0 بردم! اصلا خودت نمیفهمی چی شد گل زدی! خیلی راحته!
6- ضعیف بودن باری کامپیوتر با سوتی دادن و اتفاقای از پیش تعیین شده واسه از دست دادن توپ جبران شده! (مثل همیشه ولی اینبار بدتر)
7- پا به توپ خیلی ضعیفتر شده! شاید بخاطر کم کردن دریبل
8- نور شدیدی تو بازی هست که به نظر من غیر واقعی هستش! چمن هم در بعضی زمینها انگار براقه! شایدم خیس!
9- اصلا هیجان و تاکتیک تو بازی در حد زیادی کمه! وقتی گل میزنی هیچ حسی نداره!
10 - کلا همون 2009 رو با تغییرات در قیافه و کند کردن و بالا پایین کردن تحویلمون دادن!
راستی شوتش رو دیدید؟ انگار لگد به مرغ میزنن! در ضمن سونی بازی کنها کلافه کنندس!
در کل کنامی به رویه یک سال در میون داره ادامه میده! فیفا هم که بدم میاد پس 2009 تا 2011!
راستی این آبتین کوش ببینیم تو آلمانم این بازی اومده بیرون قبل از تاریخ موعود یا نه ؟؟؟؟
در مورد پچ باید سوال کنم اما قاعدتا باید همینطوری باشه آخه امسال کونامی قول داده در طی سال چیزای مختلفی برای دانلود کردن ارائه بده از جمله کفشهای جدید . به احتمال زیاد این بخشو برای همین کار اختصاص دادن .
درمورد سوپر استار من که بی صبرانه منتظرم یک برنامه بیاد که بشه این درجه رو توی مودهای دیگه هم آنلاک کرد چون الان گلهایی که میزنم خیلیاشو دروازه بانها توی درجه سوپر استار میتونن دفع کنن .
احتمالش خیی زیاده که چنین برنامه ای بیاد چون کسی که این برنامه رو برای دمو ساخته مطمئنا برای نسخه اصلی هم میسازه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)