خلاصه باید یک شرکتی این کارت خوب و خوش قیمتو بسازه دیگه!!نکنه ساخت ایران باشه؟!!راستی نظرتون راجع به عکس کارت گرافیک چیه؟برد pcb خوبی داره؟!خازن هاش که جامد هستند!
خلاصه باید یک شرکتی این کارت خوب و خوش قیمتو بسازه دیگه!!نکنه ساخت ایران باشه؟!!راستی نظرتون راجع به عکس کارت گرافیک چیه؟برد pcb خوبی داره؟!خازن هاش که جامد هستند!
تقلبیه!
فیکه!
بدله!
معتبر نیست!
...
بعد از این همه بحث، هنوز دارید سعی میکنید ثابت کنید که کارت شما خوبه! اگه چیزی که میخواهید بشنوید اینه:
کارت شما بهترینه و برند "شاتل تک" معتبر ترین برند بازاره!![]()
داداش من چرا خودتو خسته می کنی آخرین درایور رو از سایت خود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نصب کن البته با فیلتر شکن برو nvidia ایران رو تحریم کرده است یا از یه سایت دیگه آخرین درایور رو دانلود کن ببین اسم گرافیکت چی میشناسه.بعد یه بازی مثل farcry3 نصب کن بنچ مارک هاشو تو اینترنت با کارت 550 دیگه مقایسه کن اگه مثل همند حله راحت از کارتت استفاده کن دیگه این همه سر صدا نداره این شرکت مثل maserati یا Glx خودمون هست قطعات تو یه کارگاه سر هم میشن ولی چیپ از خود nvidia هست
Last edited by playstation 3; 12-02-2014 at 19:16.
منظورم اینه که من با این کارت گرافیک انواع بازی از جمله crysis 2 وmaxpayne3 و assesian creed iv و خیلی از این جمله بازیهارو به راحتی بازی میکنم الان حدود 2 سال هم هست که ازش شبانه روز کار میکشم و بازیهای سنگین میکنم!در خصوص سوال شما من اخرین ورژن درایور انویدیا رو دانلود کردم و اسم کارت گرافیک رو همون 550ti شناسایی کرد یه عکس از نرم افزار gpuz برا تون میزارم شما این کارت رو ارزیابی کنید?!خلاصه جواب سوالم رو در خصوص طرح برد کارت گرافیک نفرمودید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باسلام قیمت این گرافیک چنده
gtx560 1gb ddr3
به نظر شما میشه این کارت رو اورکلاک کرد به فرکانس کارت مرجع؟!از کجا میشه فهمید که pcb برد ضعیفه یا نه؟از ظاهر برد میشه حدس زد یا نه؟!
گرافیک شما اصلی است و میشه اورکلاکش کرد برای این کار به تاپیک های مربوط به اورکلاک سر بزنید.برد گرافیک شما مرجع هست و کیفیتش معمولی هست یعنی چی قویه یا ضعیف خوبه کیفیتش.فعلا که گرافیکت خوبه پیشنهاد می کنم الان اور نکنی چون دماش می ره بالا دماش الان 40 درجست در حالت عادی که عالی هست اگه میخوای بازی کنی یا ویندوز7 یا 8.1 نصب کنی بهتر هست
لطفا جوابم رو با اطمینان بفرمایید؟!
از ظاهر نمیشه تشخیص داد.کارتت هم با اطمینان میگم اصلی است
از چه لحاظ میفرمایید اصل هست اخه اکثر دوستان میگن این کارت تقلبی هست!چون میگن فرکانس هسته اون نسبت به مدل مرجع 100 مگاهرتز پایینتر هست میگن شاتل تک برند خوبی نیست و تقلبی هست؟!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)