با اجازه بزرگتر ها:
ما تو ورد 6 هستیم. بیا که منتظرتیم.
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
با اجازه بزرگتر ها:
ما تو ورد 6 هستیم. بیا که منتظرتیم.
رستی هادی جون تا چند ساعت دیگه میشم لول 10. تو سربازا کدومو بردارم؟
مثل اینکه آپدیت عظیمی توی راهه !
برم بخونم ببینم چی به چیه ...
Forts? Massive town vs town battles? New buildings? Our biggest update yet? Get all the info by clicking more.
بازی داره میشه عین تریبال !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببینم این به این معنی نیست که کار دایال آپی ها مشکل بشه؟نه؟
من الان با دایل آپ اومدم ایفتیضاحه
بچه ها قضیه از این قراره هر بخش رو اسمش رو گذاشتن کشور. تو هر کشور یه سری فورت هست. که فکر می کنم 3 نوع مختل داره و می شه آپدیتش کرد.
بقیش حدسه: فکر کنم یه جوری داره مرز بندی می شه.
و دوئلر ها دیگه به یه نفر حمله نمی کنن و درگیری ها گروهی می شه و باید به این فورت ها حمله کنیم.
اطلاعاتی داشتید بگید من رفتم بخونم ببینم چه خبره
خوب با اجازه اساتید من ترجمه این متن رو که با کمک مترجم ها بدست آوردم اینجا میزارم. اگه مشکلی داشت بگین.
ترجمه:
بزرگترین تغییری که در این آپدیت خواهد بود قلعه هست که در 3 نوع کوچک , متوسط و بزرگ میباشد. این قلعه ها در هر بخش از نقشه میتونند باشند. هر قلعه توسط یک شهر کنترل میشه و ممکنه هر شهر چند قلعه جدا برای خودش داشته باشه.
منافع قلعه:
هر قلعه میتونه سه ساختمان داشته باشه. این ساختمان ها شامل یک پادگان , برج مراقبت و یک اسلحه خانه میباشند که میتوان آنها را ارتقا داد.
جنگ:
یک رهبر که از شهر انتخاب میشه میتونه دستور جنگ بده. کسانی که به یک قلعه حمله میکنند 24 ساعت وقت دارند که قلعه رو فتح کنند و مدافعان نیز در این مدت باید به دفاع از قلعه ی خودشون بپردازند.
بازیکنانی هم که علاقه دارند از یک قلعه حالا به هر دلیلی (ممکنه تصرف این قلعه از نظر موقعیت شهر اونارو به خطر بندازه), به این قلعه سفر کنند و به مدافعان ملحق بشن.
موقعیکه یک حمله تو راهه , نزدیک قلعه یک آیکن نمایان میشه که نشانگر جنگ هست.
هر بازیکن هم میتونه تو قلعه یک وضعیت دفاعی انتخاب کنه. (فکر کنم منظورش این بود که کجای قلعه میتونه باشه)
در حین جنگ هر بازیکن میتونه جای خودشو (وضعیت دفاعی خودشو) تغییر بده. بنابراین هر راند جنگ از دو عمل اصلی تشکیل میشه:
1-شلیک 2-جابجایی
این خلاصه ای بود از آپدیت بزرگی که در راهه. منتظر جزئیات بیشتر در آینده باشید.
-تیم غرب
سلام بچه ها
عجب آپدیت جالبی .بازی داره جالب میشه...
اوه اوه میلاد ترکوندی.چه کردی پسر.
بچه ها این phonebook که میبینید نفر اول دوئل ورلد 1 هست...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)