مهدی جان تو ایکس پی تونستم ولی 7 یه چیزیش هست نمی شه هر کاری کردم![]()
مهدی جان تو ایکس پی تونستم ولی 7 یه چیزیش هست نمی شه هر کاری کردم![]()
با عرض سلام
من تو خونه دو تا سیستم دارم به همراه یک hub و یک مودم . یک خط adsl گرفتم می خواستم بدونم چه جوری و از چه نوع connection باید استفاده کنم که هر دوتا سیستم هر زمان که خواستن بتونن به اینترنت وصل بشن بدون اینکه احتیاج باشه سیستم دیگه روشن باشه و حتی در مواقعی هر دو تا بتونن هم زمان وصل باشن .خلاصه هر کدوم هر موقع که بخوان بتونن وصل بشن.
دفعه اول یک connection تو هر سیستم ساختیم .هر کدوم جدا میتونستن وصل بشن ولی همزمان نه.
دفعه دوم رفتیم داخل تنظیمات مودم یک connection ساختیم طوری که با روشن شدن سیستم خط وصل میشد ولی مشکل این بود که خط از روی سیستم 1 برای سیستم 2 ،share میشد و اگه سیستم 1 روشن نبود سیستم 2 نمیتونست وصل بشه .البته یه سری مشکلات دیگه هم بود مثلا وقتی شب ها سیستم رو میگذاشتم برای دانلود صبح که پا میشدم میدیدم خط قطع شده و دسترسی به قسمت network connection های ویندوز سخت میشد و حتی دیگه نمی شد وارد کنسول مودم شد. بعضی از وقت ها هم خط قطع می شد باید مودم رو روشن و خاموش میکردم تا خط دوباره وصل بشه.
خوشحال میشم کمکم کنید و بهم بگید اینی که من میخوام اصلا میشه یا نه
سون شبیه ویستا هست. اکانت کاربری ویندوز رو حتما پسورد بذار. و File Sharing وpublic folder sharing رو حتما باید روشن کنی (از Network and Sharing center) .
فایروال آنتی ویروس و ویندوز رو هم حتما باید غیرفعال کنی.
با سلام به دوستان
بنده یه مودم TP-link adsl2+router TD 8811 دارم که یه خروجی lan داره و یه خروجی usb
میخواستم از این به صورت همزمان در دو pcاستفاده کنم
یکی یکی وصل میشن ولی هر کدوم رو که وصل میکنم دو می دیگه وصل نمیشه
هر دوتاکامپیمترم xp روشون نصبه
ممنون میشم اگه کمک کنید
- از چه نظر asus بهتره؟
- از چه نظر این دوتا بهترن؟
کدوم دوتا ؟ شما وایرلس میخوای یا معمولی ؟
Linksys و Zyxcel که خودتون گفتین و من معمولی میخوام، هم lan و هم usb داشته باشه
معمولی اگر میخوای تفاوت چندانی ندارند. اونی رو بخر که ارزونتره. AM602 حدود 42 تومنه.
منظورتون asus بود دیگه؟
بله. ASUS AM602 Combo اسم کاملش هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)