تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 612 از 859 اولاول ... 112512562602608609610611612613614615616622662712 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,111 به 6,120 از 8586

نام تاپيک: تر جمه -- Translation 2

English | Active member sajjad1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فکر کنم از امام علی باشه چون تو دانشگاه مون همینو نوشته بود تو بُرد زده بود ...
    نمیخواستم در این باره صحبت کنم چون ربطی به اینجا نداره ولی

مطمئنا از امام علی هست اگه بخوایت میتونم منبعش هم بگم

2. این کاربر از sajjad1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

نه آقا از شكسپيره !

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

حالا هی یکی بگه از این آقاس یکی دیگه بگه نه از اون آقاس !
    بابا منبع بدید . سند رو کنید ..... .

پ.ن : جدا ازین حرف به حدیثو اینا نمیخوره این حرف . به نظر من باید از شکسپیر باشه ..... .

5. این کاربر از AmiIin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

بابا چه فرقی می کنه از کیه؟! از عمه مهناز منه اصلاً !
    مهم اینه که قشنگه ... 
    نگاه نکن کی میگه ، ببین چی میگه ...

پاک شود ... 

7. 5 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ranjbar2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

فکر کنم از امام علی باشه چون تو دانشگاه مون همینو نوشته بود تو بُرد زده بود ...
    دوستان عزیز. از این دست جملات زیبا و پر بار در میان بسیاری ار ملل و اقوام در سراسر جهان وجود دارد که می تواند منابع متفاوت داشته باشد و به ذهن بسیاری متبادر شده باشد و یا از یک منبع سرچشمه گرفته و پس از نقل قول های بسیار عالمگیر شده باشد. من هم خودم اولین چیزی که به ذهنم رسید حدیثی بود از معصوم. چیزی هم که در اینجا نوشتم وقتی بود که در اینترنت جستجو می کردم. البته برای نسبت این گفته به فرانک Frank Outlaw و همینطور شکسپیر مدرک محکمی نیست.
    برای روشن شدن منظورم یک مثال دیگه رو برای شما ذکر می کنم.
    استفان کاوی در کتاب هفت عادت مردمان موثر اشاره میکنه یه اصل طلایی انصاف با عنوان "هرچه برای خود می پسندی برای دیگران بپسند و هرچه که برای خود نمی پسندی برای دیگران نیز نپسند" و این در حالی است که ما عقیده داریم این کلام زیبا قسمتی از نامه و نصیحت حضرت علی (ع) است به فرزندشان امام حسن مجتبی (ع) در نهج البلاغه که می گوید:
    يَا بُنَيَّ، اجْعَلْ نَفْسَكَ مِيزَاناً فِيَما بَيْنَكَ وَبَيْنَ غَيْرِكَ، فَأَحْبِبْ لِغَيْرِكَ مَا تُحِبُّ لِنَفْسِكَ، وَاكْرَهْ لَهُ مَا تَكْرَهُ لَهَا، وَلاَ تَظْلِمْ كَمَا لاَ تُحِبُّ أَنْ تُظْلَمَ، وَأَحْسِنْ كَمَا تُحِبُّ أَنْ يُحْسَنَ إِلَيْكَ، وَاسْتَقْبِحْ مِنْ نَفْسِكَ مَا تَسْتَقْبِحُ مِنْ غَيْرِكَ، وَارْضَ مِنَ النَّاسِ بِمَا تَرْضَاهُ لَهُمْ مِنْ نَفْسِكَ،
    Last edited by ranjbar2009; 22-08-2010 at 17:48.

9. 4 کاربر از ranjbar2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sailor2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

دوستان عزیز. از این دست جملات زیبا و پر بار در میان بسیاری ار ملل و اقوام در سراسر جهان وجود دارد که می تواند منابع متفاوت داشته باشد و به ذهن بسیاری متبادر شده باشد و یا از یک منبع سرچشمه گرفته و پس از نقل قول های بسیار عالمگیر شده باشد. من هم خودم اولین چیزی که به ذهنم رسید حدیثی بود از معصوم. چیزی هم که در اینجا نوشتم وقتی بود که در اینترنت جستجو می کردم. البته برای نسبت این گفته به فرانک Frank Outlaw و همینطور شکسپیر مدرک محکمی نیست.
    استفان کاوی در کتاب هفت عادت مردان موثر اشاره میکنه یه اصل طلایی انصاف با عنوان "هرچه برای خود می پسندی برای دیگران بپسند و هرچه که برای خود نمی پسندی برای دیگران نیز نپسند" و این در حالی است که ما عقیده داریم این کلام زیبا قسمتی از نامه و نصیحت حضرت علی (ع) است به فرزندشان امام حسن مجتبی (ع) در نهج البلاغه که می گوید:
    يَا بُنَيَّ، اجْعَلْ نَفْسَكَ مِيزَاناً فِيَما بَيْنَكَ وَبَيْنَ غَيْرِكَ، فَأَحْبِبْ لِغَيْرِكَ مَا تُحِبُّ لِنَفْسِكَ، وَاكْرَهْ لَهُ مَا تَكْرَهُ لَهَا، وَلاَ تَظْلِمْ كَمَا لاَ تُحِبُّ أَنْ تُظْلَمَ، وَأَحْسِنْ كَمَا تُحِبُّ أَنْ يُحْسَنَ إِلَيْكَ، وَاسْتَقْبِحْ مِنْ نَفْسِكَ مَا تَسْتَقْبِحُ مِنْ غَيْرِكَ، وَارْضَ مِنَ النَّاسِ بِمَا تَرْضَاهُ لَهُمْ مِنْ نَفْسِكَ،

حالا رنجبر عزيز بخش ترجمه عربي هم بايد كمك كنه كه ببينيم چي گفته

شوخي به كنار همونطور كه كورش گفت محتوي خيلي مهمتره

11. 2 کاربر از sailor2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

سلام
    ميبينم كه ماشالا دوستان خط و عوض كردن از زبان انگليسي رفتن به فلسفه و استخراج حديث و علوم حديث. مبارك باشه ايشالا ميبينم كه عربي هم ميدانيد.خب به سلامتي .
    اما اون سخني كه گفتيد شكسپير گفته رو مخالفم اون سخن از خودم هست منتها نگفتم يه وقت ماه رمضوني ريا نشه!!
    Last edited by Hamid Hamid; 22-08-2010 at 19:08.

13. 4 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

استفان کاوی در کتاب هفت عادت مردان موثر اشاره میکنه یه اصل طلایی انصاف با عنوان "هرچه برای خود می پسندی برای دیگران بپسند و هرچه که برای خود نمی پسندی برای دیگران نیز نپسند" و این در حالی است که ما عقیده داریم این کلام زیبا قسمتی از نامه و نصیحت حضرت علی (ع) است به فرزندشان امام حسن مجتبی (ع) در نهج البلاغه که می گوید:
    اينا چه ربطي به اون جمله داشتند ؟ :دي

پروفشنال ali gamma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام من متن زیر رو. ترجمه کردم اما از اون قسمت بول راضی نیستم . نظر شما چیه؟

Peach-fuzzed entrepreneurs like Mark Zuckerberg, 19 when he founded Facebook, and Larry Page and Sergey Brin, both 23 when they developed Google, have created a collective image of the successful innovator as youthful, brash, and brilliant.

کار فرمایانی چون مارک زاکربرگ که در 19 سالگی فیس بوک را تاسیس کرد و لاری پیج و سرگی برین که هر دو در 23 سالگی گوگل را راه انداختند تصویر مرسوم افراد مبتکر را به صورت جوان جسور و باهوش به تصویر کشیده اند.

کسی نبود کمک کنه به ما
    Last edited by ali gamma; 23-08-2010 at 08:30.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ranjbar2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    ميبينم كه ماشالا دوستان خط و عوض كردن از زبان انگليسي رفتن به فلسفه و استخراج حديث و علوم حديث. مبارك باشه ايشالا ميبينم كه عربي هم ميدانيد.خب به سلامتي .
    اما اون سخني كه گفتيد شكسپير گفته رو مخالفم اون سخن از خودم هست منتها نگفتم يه وقت ماه رمضوني ريا نشه!!
    آقا شما این بار رو به بزرگی خودتون ببخشید و این خبط ما رو عفو بفرمایید.

17. 2 کاربر از ranjbar2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •