با چه نرم افزاري ميشه ورزشگاه ساخت ؟ آيا اصلا ميشه؟
ورزشگاه آزادي چي ؟ هست يا نه ؟ ؟؟ ؟؟ ؟؟؟ ؟؟؟ ؟؟ ؟؟؟؟ ؟ ؟؟ ؟؟؟ ؟؟ ؟؟ ؟؟ ؟ ؟؟ ؟ ؟؟ ؟؟ ؟ ؟ ؟ ؟؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟
لول مسترلیگ در اول مسترلیگ وری هارد باشه مستر راحت تر یا وری ایزی.
سلام
من یه مشکلی در PES2009 دارم. مثلا من و یه نفر دیگه میخوایم 2 نفری بازی کنیم (یکی با کیبرد و یکی با pad) موقعی که یه custom cup درست می کنیم مثلا یه کاپ 16 تیمی (4 تا گروه 4 تایی) و بعد تعداد تیم های user رو 2 تا انتخاب می کنیم و بعد تیم ها مونو انتخاب می کنیم و وارد cup میشیم. موقع بازی تیم من با یه تیم دیگه (هر تیمی به جز تیم انتخابی دوستم) بازی اجازه نمی ده یکیمون بره کنترل اون یکی تیم رو بگیره و هم کیبرد و هم pad فقط می تونن یه تیم شن. من نسخه ی یکی دو سال اخیر pes رو نداشتم و بعد از مدت ها این جدیدشو گرفتم ولی اون نسخه های قدیمی تر همچین مشکلی نداشتند و می شد راحت 2 نفری یه کاپ درست کرد و بازی کرد.
این مشکل راه حلی نداره؟
با سلام خدمت همه دوستان من یه دو ماهی نبودم رفتم تو Gamingaccess بازیمو با پچ 2.5 آپدیت کردم و یوتیلیتی های جدید رو هم گرفتم یه چیزی دیدم اسمش بود:PES 2009 pro-evo Connector v1.1 (repaired problem with antyvirus!) دیدم مال بازی با شبکه است.
دانلودش کردم طبق راهنماش اجراش کردم ولی دست آخر این خطا(عکسش پایینه) رو داد رفتم تو سایتش نمیدونم چه زبونی فقط فهمیدم من تنها نیستم که این مشکل رو دارم کسی میتونه راهنمایی بکنه.
![]()
Last edited by 6mano; 03-02-2009 at 18:57.
سلام من کیت سرور و نصب کردم ولی واسه من فقط تیکه بالاش هست یعنی اون جای که نوشته pes2009 و زیرش که مال setinge نداره بعد از اینکه نصبش میکنم هم بازی دیگه اجرا نمیشه باید چکارش کنم؟
دوست من این مشکل در زمانی که سرعت اینتر نت شما کم باشه پیش میاد .....
حالا برای اینکه خیالت هم راحت بشه برو و اون تیک UPnp رو از قسمت setting بازی تو قسمت آنلاین بردار ..
اما به احتمال زیاد مشکل از کندی سرعت شماست
یه نکته دیگه رو هم بگم برای اینکه بتونید آنلاین بازی کنید بازی antivirus خودتون رو غیر فعال کنید
هر کسی که اسکوربورد لیگ برتر ایران و آرم (لوگو) شبکه سه برای pes 2009 می خواد بگه تا در آدرس زیر برای دانلود بذارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه اتفاقا اینترنتم سرعت بالاست، خیلی هم بالاست. شاید دلیلش دومی باشه.
شما خودتون آنلاین بازی کردین تا حالا؟
سلام
باید رزولیشن مانیتورتو بزاری روی 60 هرتز تا درست بشه
سلام دوستان!
به خاطر درس و امتحان و کوفت و زهرمار یه چند ماهی نبودم :
1)یکی لطف کنه آخرین ورژن پچ Burgrum رو معرفی کنه و لینک دانلودش رو بذاره؟
2)یکی هم بگه کفش ها(بوت ها) تو کدوم فایله؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)