تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 612 از 1138 اولاول ... 1125125626026086096106116126136146156166226627121112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,111 به 6,120 از 11375

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

................
    Last edited by MJ1970; 31-08-2016 at 09:29.

2. 3 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    امروز رفتم برای ماشین یه سری لوازم خریدم که فکر کنم شما هم ببینید خوبه و نظرتون هم بدید بد نیست
    اول یه فیلتر روغن که یارو گفت که خارجیش هست 20هزار وایرانیش 5 هزار که ایرانیش رو گرفتم

بعد یه مگنت گرفتم که اصلیش رو میگفت 70 هزار و تایوانیش رو میگفت 30 هزار که تایوانیش رو گرفتم

یه ترموستات 74 درجه که 10 هزار الیته فکر کنم ماله خود ماشین یخورده بزرگتر از این باشه.ولی بهش گفتم برای بیوک بده و همین رو داد.

و اما اصل ماجرا شمع اصلی ACDELCO که فقط همین یک دست رو تو مغازه داشت و میگفت که زمان شاه خودش از کویت آورده و اصل آمریکاییه و روش نوشته ساخت شیطان بزرگ از جعبه اش معلومه که اصلیه.اینا هم دونه ای 5هزار که شد 40 هزار.

ممنون میشم اگه نظرتون رو هم درباره اینا بدید.من اینا رو از بهمن شورلت تو تهران گرفتم

4. 7 کاربر از aminbest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

خرید خوبی کردید فقط اون مگنت تا جایی که من میدونم چینی هست ولی درجه 1 (فکر کنم کلا یونیپوینت ها همه چینی هستند) و من 1.5 سال پیش 8 هزار تومان خریدم .ولی کیفیت خیلی خوبی داره و من به تازگی رو ماشین بستم و عالی کار میکنه.کلا بهمن اکثر جنسهای فنی رو از قدیم داره و اکثرا اصلی هستن.برای خرید تزیینات خیلی خوب نیست و کمی گرونتر میده.
    Last edited by MJ1970; 14-02-2013 at 14:47.

6. 7 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

بهمن شورلت رو منم ازش خرید کردم آم خوبی به نظر میاد.
    فیلتر روغن رو مکانیک من میگه ایرانی نگیر محفظه هاش با اصلی فرق داره.
    مگنت هم همیشه 1 عدد زاپاس داخل ماشین داشته باشید که اگر خدا نکرده سوخت زاپاس داشته باشید.
    اون شمع ها هم واقعآ پیداست زیر خاکیه.

8. 5 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بیوک یکی از اشناها به گفته ی خودش 7 کار میکنه و روغنسوزی داره و موتورش لرزش زیادی داره ولی هنوز تعمیر نکرده (البته ماشین رو زیر 1 تومان خریده ولی خیلی بکره).
    دیروز یکسری تنظیمات براش انجام دادم (سیم شیفتر اتومات که نو خریده بود سفت بود و تنظیم شد و سیم سبقت که خوب عمل نمیکرد که تنظیم شد و تنظیم دور موتور که تا حد ممکن انجام شد و نصب یکسری شلنگ مکش که به کاربراتور میخوردن).من متوجه شدم که لوله های مکشی که به کاربراتور نصب میشن مکش خیلی ضعیفی دارن حتی خیلی خیلی کمتر از موتور نوای خودم!!!البته کاربراتور هم سرویس میخواد.من خیلی از جزییات موتور 8 سر در نمیارم ولی وقتی هواکش باز بود و موتور روشن بود حتی اگر تا انتها گاز میدادیم 2 دهانه ی بزرگ کاربراتور باز نمیشد(فکر کنم بسته بودنشون) و صاحب ماشین از مصرف اصلا راضی نبود!!!!
    حالا به نظر شما اشکال از موتور هست که کمپرسش کم شده و خوب مکش نمیکنه و یا اینکه منافذ کاربراتور جرم گرفتن؟واینکه ایا با سرویس کاربراتور میشه این مشکل رو فعلا رفع کرد؟
    با توضيحاتي كه دادين، مشخصه كه سالهاست به موتور رسيدگي درست نشده، و بطور كلي از حالت استاندارد خارج شده.
    من فكر ميكنم بهترين كار ، تعمير كامل موتور باشه، چون الان هركاري بكنيد، تنها جنبيه و اصل داستان كه خود موتور هست، مشكل داره.

10. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amir_toos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    كنار بارگاه امام رضا (ع)

پيش فرض

ببخشید دوستان من تابستون که موتور رو جمع کردم در قسمت سرویس دلکو فقط وکیوم رو عوض کردم + لنگرک ها خورده شده بود که دادم جوش آرگون دادن! بعدش مته نمیخورد دادم تراش کاری اسپارک کرد!!! جنس خشکه هست حالا حالا خورده نمیشه! بدون بوش پلاستیکی فیکس شد! ( کاری نداریم)
    میخواستم بدونم این مگنت رو چه جوری میشه فهمید که مشکل داره؟!
    آیا نیاز هست عوض کنم؟!

12. 5 کاربر از amir_toos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

تعویضش ضروری نیست ولی بد نیست یکی یدکی همراه داشته باشید .من یکی داشتم (از همینا که بالا عکسش هست و در سرویس دلکو بستم رو دلکو و قبلی رو یدکی برداشتم .البته من چکش برق و درب دلکو هم 2 سال پیش نو خریده بودم که همه ی نوها رو بستم رو دلکو و قبلی ها هم تمیز کردم و یدکی برداشتم.البته خیلی وقتها هم فیوز دلکو میسوزه و قیمتی هم نداره و اون هم یدکیش لازمه.ولی در کل اگه یه دلکو کامل دست دوم سالم داشته باشید خیلی به صرفه تره (حدود 50 تا 80 میشه خرید).

امروز یکسری لوازم یدکی برای ماشین خریدم و یک گاورنر هم خریدم 10 تومان.البته قیمت نو اون 75000 تومان شده .
    یک استارت کامل گرفتم و 2 تا پمپ هیدرولیک (برای 2 تا یکی کردن البته جفتش هم میشه ردیف کرد) .ضمنا 2 تا پمپ بنزین هم برای یدکی گرفتم.(اینها هم جمعا 85000 تومان)

Last edited by MJ1970; 16-02-2013 at 21:28.

14. 7 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام دوستان من به تازگی عضو انجمن شدم، قبلا یه نوا 56 داشتم که زیاد سرحال نبود ولی بازم لذت میبردم ازش! الان یه مدته قصد خرید نوا مدل بالا و تمیز دارم اما قیمتها عجیب غریب شده یکی میگه 17 یکی میگه 27! خلاصه یه 71 پیدا کردم که خودش میگه 4 تومن ولی خوب کار داره، بدنه صافکاری و ریکلاژ میخواد، تودوزی و داشبرد و رودری باید تعویض بشه، فنی هم فعلا صاحبش نبود که ببینم در چه حاله. نظر دوستان چیه؟ بخرم همچین چیزی رو؟ ته تهش چند بخرم خوبه؟ خودم هم تجربه بازسازی دارم و کم و بیش دست به آچارم ولی زمان آزاد زیاد ندارم... ممنون میشم راهنمایی کنید

16. 4 کاربر از shehriban2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خودروهاي مدل 1973
    مركوري مونتري

ماستنگ مك وان

فورد تورينو

فورد گالاكسي كوپه

فورد تاندربرد

جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    باعث خوشحاليست كه به جمع ما پيوستيد.
    در مورد وضعيت قيمتها حق با شماست، البته من فكر ميكنم هنوز بشه خودروهاي نسبتا خوبي با قيمت معقولانه تر پيدا كرد، ولي بايد وقت گذاشت و بيشتر جستجو كرد.
    در باره اين نوا 71 ، بهترين كار اينه كه از اون عكس بگيريد و اينجا بگذاريد، تا همه با هم در مورد اون بتونيم بهتر نظر بديم.
    وضعيت فني اون هم خيلي مهمه و اينكه كلا چقدر كار داره.
    تصميم گيري به اين صورت دقيق نيست و اينكه شما از اون ماشين چه برداشتي كرديد، تا برداشتهاي هركدام از ما ميتونه خيلي متفاوت باشه.
    در هر صورت اگر از بخشهاي مختلف اون، تصاوير واضح و كاملي بگيريد، بخصوص قسمتهاي مختلفي كه مشكل داره، ميشه نظر دقيقتري داد
    جناب محمد، دلكو رو دقيقا چند خريديد؟ كاملا سالم بود و كار ميداد؟
    من چند قطعه يدكي ( مگنت، خازن دلكو و شش پر و بوبين) رو تهيه كردم اما فكر ميكنم داشتن يه كوئل سالم و آماده نصب بهتر باشه.
    البته قيمت اون رو هنوز نگرفتم، شايد من هم يكي بگيرم

18. 7 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

با تشکر از شما دوست عزیز بنده کیان هستم و خوشحالم که وارد جمع شما شدم، راستش من موفق نشدم صاحب ماشین رو ببینم و فعلا فقط عکسهای خارج ماشین رو دارم، آمار که گرفتم گویا موتر تعمیر کامل یا حتی تعویض باید بشه و دیف هم زوزه داره و در کل تنها نکته مثبت این ماشین مدلش هست! اینم عکسا

20. 6 کاربر از shehriban2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •