برای منم نیست
برای منم نیست
از همون موقع كه ورزش3 فيلتـر شده سرعت دانلود هم زياد شده
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 41, Received = 41, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 124ms, Maximum = 139ms, Average = 126ms
Last edited by urumchi; 16-11-2013 at 19:04.
سرعت دانلود من از سرعت چند هفته پیشم که حالت عادی داشت هم کمتر شدهانگار میخوان سرعت بالای این چند مدت رو تلافی کنن
![]()
دوستان یه مشکل بزرگ با مخابرات داریم که البته مایه خنده ما رو هم فراهم آورده!
دیتا ریت این خط ما الان 20 مگابیت هست! برای همین اس ان آر دانلود شده 6.0. هر 1 دقیقه یک بار لینک قطع میشه. رفتم مخابرات مهاباد کلا این گوسفندا نفهمیدن اس ان آر چی هست. به این نفهمای 2020 زنگ زدم میگه خارج از کنترل ما هست نمی تونیم دیتا ریت رو پایین بیاریم! کلا الان این وسط ما چه کنیم ؟![]()
کاک کلا پشتیبان های مخابرات همن جوری ان چیز زیادی از اینترنت حالیشون نیست ! فقط من موندم اینا رو به خاطر چی استخدام کردن ! اصلا گوزینش () شدن یا نه ؟ و از همه مهمتر سوالات گوزینش مربوط به چی بوده
یکی از سوالات : کرم خاکی چند تا دست و پا داره
منم چند بار تا حالا snr و Data Rate رو براشون توضیح دادم !
انگار کلاس آموزشی باز کردیم
پاشیم بریم مسئولیت ها رو به عهده بگیریمالان این وسط ما چه کنیم ؟ما که از اینا اطلاعاتمون بیشتره
![]()
Last edited by ittools; 17-11-2013 at 22:42.
آره گویا کاری نمیشه کرد. میبینم که تو هم از بس پز دادی چشت زدن
می خوام این ماه های وب رو بزارم جای مخابرات مکس نتم نگه دارم. مخابرا خیلی پینگاش خوبه ولی وقتی هر 1 دقیقه قطع بشه دیگه چکار میشه کرد
سلام دوستان این وضعیت خط منه از سیم ورودی از کوچه امتحان کردم ولی مشکلی از بابت قطعی و.... ندارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
یه خطی که نت نداره چطور میشه کم و کیفش رو فهمید یه خط دیگه داریم که مسیرش از کوچه هم با این فرق داره
Last edited by milad_heartsick; 18-11-2013 at 11:50.
خود data rate شده 20 مگ يا max rate ؟
چون منم ديتا ريتم رو 2 مگه اما ماكسيمم ريتم رو 25 مگ هست و مشكلي هم از بابت قطعي رو اين خط ندارم
در ضمن crc هم صفر هست.
2 مگ نامحدود دارم
نه دیگه خود دیتا ریت 20 مگه. به هر طرفیم میگم میگه خارج از کنترل ما هست. میترسم آی اس پی عوض کنم باز مشکل پابرجا باشه
قبلش با آي اس پي جديد صحبت كنيد تا مشكلي پيش نياد.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)