تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 612 از 1178 اولاول ... 1125125626026086096106116126136146156166226627121112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,111 به 6,120 از 11779

نام تاپيک: { آرشیو } مشاوره كلی برای خريد انواع لپ تاپ ( پست اول مشاهده شود )

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اين تبليغشه:

جدیدترین نوت بوک ساخته شده توسط آی بی ام لنووو با طراحی جدید مشکی و وب کم اینترنال قوی دارای بالاترین سطح کیفیت و امنیت با بدنه ضد ضربه و ضد آب با پردازنده سریع كر 2 دو 2گيگا هرتز تی 5870 با باس 800 مگاهرتز و دو مگ کش ، رم 1024 مگا بايت دی دی آر 2 با قابلیت افزایش تا 4گیگ ، 250 گیگ هارد پر سرعت ساتا ، تصوير 15.4اينچ واید برایت ، دی وی دی رایتر دوال لایر ، بلوتوث ،کارت ریدر ، وایرلس ، مودم ارژینال ، فینگرپرینت اسکنر ، کارت گرافيكی مستقل 1.3گیگ اینتل 4500 فول اچ دی با پورت اچ دی ام آی ، باطری قوی 3 ساعته به همراه پکیج جامع درایور و نرم افزارهای اصلی آی بی ام
    THINKPAD SL500 6FG
    CORE 2 DUO 2.0 GHZ
    T5870 @ 800 MHZ
    KB 2048
    CACHE
    2048 DDR2
    RAM
    GB SATA 250
    DVD/RW DUAL LAYER
    WXGA 15.4 BRIGHT
    XP OR VISTA
    a/b/g /N 802.11
    WIFI
    YES- WEBCAM 1.3 M PIXEL
    BLUETOOTH
    YES - CARD READER
    i Link
    USB II *3 - HDMI PORT
    2.7 KG
    MADE IN CHINA
    بابا دمت گرم !! این که گفته ضد آب منظورش کیبورد و تاچ پد بوده و اینکه کل دستگاه ضد آب باشه خالی بسته !!
    تنها دستگاه ضدآب واقعی و ضد ضربه واقعی رو پاناسونیک میسازه که بخاطر محدودیت های تحریم اصلا به ایران نمیاد !! اما دستگاه های Lenovo هم خداییش خیلی محکمه و ظاهرش رو هم از 10-12 سال پیش حفظ کرده ( منظورم زمانی بود که Lenovo هنوز IBM رو نخریده بود ) اما اینی هم که شما گفتی دستگاه خوبی به نظر میاد و وایرلس استاندارد N داره ، بستگی به انتخاب خودت داره ( گرافیک ضعیفش رو هم در نظر بگیر )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

واسه من استحكام مهمه و خركاري + اينترنت و براي امور مهندسي لازمش دارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه m9780d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

عزیز من 2 صفحه قبل جواب شما رو کامل دادم ، برگرد بخون ...
    ممنون فکر کنم جواب شما بیش از حد کامل و جامع و همچنین مختصر بود ولی بازم ممنون
    من اگه از این جور چیزها سر در میاوردم که نمیومدم بگم چند تا مدل معرفی کنید بعد شما میای واسه من بحث gpu و... میکنی!!!
    اون قضیه 8-9سلول اگه توجه میکردی مثال بود منظورم 6 سلول نباشه حداقل 9سلول باشه نه که شما فکر کنی دیگه سلولش هم حالیم نمیشه
    درکل ممنون شما خودت اگه بودی خدا وکیلی 660 صفحه نه 200 تاش که جدید باشه رو میتونی بخونی؟؟ شما جای این همه حرف و تعریف از GPU و... میتونستی در دو خط دوتا مدل معرفی کنی و بعد اون GPU و کمیت و کیفیت ررو واسه ما درس بدی. درکل وظیفه شما نیست به سوالات من جواب بدب مرسی خداحافظ
    کس نخوارد پشت من جز ناخن انگشت من
    Last edited by m9780d; 12-02-2009 at 17:39.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

آهان !!! خوب چیزی گفتی ، فرض کنیم که گرافیک هر دو تا یکی بود مطمئن باش دل رو میخریدم ، چون برای من ارزش نداره 200-300 هزار تومن بیشتر بدم .. البته اینو جدا دارم میگم آدم نمیتونه دل از طراحی های سونی بکنه !! خیلی حرفه ای طراحی شدن ! برای شما که اهل بازی نیستی و دستگاهی میخوای که برات 2-3 سال کار کنه و آخ نگه دل رو بخر ، این حرفیه که همیشه میزنم ، کیفیت ساخت دل خیلی خوبه و شاید ظاهرش مقابل سونی کم بیاره ا
    خودت از کدوم بیشتر خوشت میاد ؟؟
    والا من از مشخصات دل بیشتر خوشم میاد...میگم اخه من اهل بازی و کار گرافیکی نیستم..
    اما طراحی این سونی fw داره دیوانم میکنهخیلیییییییییی خوشگله نامرد
    حتی به همین خاطر یه مدل دیگه از سونی هم مد نظر دارم...fw290nbh
    cpu:2.4 cash:3 fsb:1066
    grafic:intel 4500 mhd
    ram:3
    hdd:250
    قیمت:1.270
    یعنی حدود 150 تومان ازون 2 تا ارزونتر(البته اون دل با گارانتی زیگورات هست و این 2 مدل سونی بدون گارانتی این قیمتن)و اون سونی fw290jqb 1.420 و دل studio1537 1.390
    لطفا راهنماییم کنید چی کار کنم....اسیر زیبایی سونی بشم و یکی ازین 2 مدل رو بگیرم...یا اینکه دل بهتره..واقعا گیج شدم دیگه!!!!!!!
    (راستی شنیدم لپ تاپ های سونی کلا یکمی سوسول و زود خراب بشو هستن!!!حقیقت داره؟؟؟)

مثل همیشه مررررررسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

این لپ تاپ برای پردازنده های سنترینو2 طراحی نشده ... الکی نیست آپگرید کردنش !

بجاش سری استودیو برای 15.4 اینچی ها و سری های جدید xps m16 برای سری 16 اینچی ها طراحی شده
    خوب یعنی سرعت dell studio1537 که fsb:1066 باشه از سرعت dell xps بالاتر هست درسته؟؟؟(چون studio fsb 1066 داره)
    راستی نگفتید cpu dell studio1537 از نوع centrino2 هست؟؟؟؟؟

مررررسی

آخر فروم باز LordMMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    این لپتاپ رو الان اینجا با چه قیمتی میشه خرید ؟ (بهترین قیمت)
    HP Pavilion dv5-1156eg

Intel Core ™ 2 Duo T5800 2x 2.0 GHz Cache 2 MB Front Side Bus 800 MHz

Memory size 3072 MB Technology DDR2 SDRAM Max. Expansion up to 4096 MB

Display 15.4 "1280 x 800 pixels (WXGA TFT)

NVIDIA ® GeForce ® 9600M-GT Memory 512 MB Shared Memory up to 1791MB (512MB dedicated)

SATA hard drive! Capacity 320 GB Rotational 5400rpm

Win Vista

و آیا 7200rpm اش هم هست ؟ اگر هست چنده ؟

(میخوان از آلمان برام بیارن ، اگر میصرفه که بگم بیارن ، اگر نه که همین جا بگیرم. لطفا قیمت رو بدید)
    ممنون.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

والا من از مشخصات دل بیشتر خوشم میاد...میگم اخه من اهل بازی و کار گرافیکی نیستم..
    اما طراحی این سونی fw داره دیوانم میکنهخیلیییییییییی خوشگله نامرد
    حتی به همین خاطر یه مدل دیگه از سونی هم مد نظر دارم...fw290nbh
    cpu:2.4 cash:3 fsb:1066
    grafic:intel 4500 mhd
    ram:3
    hdd:250
    قیمت:1.270
    یعنی حدود 150 تومان ازون 2 تا ارزونتر(البته اون دل با گارانتی زیگورات هست و این 2 مدل سونی بدون گارانتی این قیمتن)و اون سونی fw290jqb 1.420 و دل studio1537 1.390
    لطفا راهنماییم کنید چی کار کنم....اسیر زیبایی سونی بشم و یکی ازین 2 مدل رو بگیرم...یا اینکه دل بهتره..واقعا گیج شدم دیگه!!!!!!!
    (راستی شنیدم لپ تاپ های سونی کلا یکمی سوسول و زود خراب بشو هستن!!!حقیقت داره؟؟؟)

مثل همیشه مررررررسی
    نمیدونم چطور بگم برات ، راستش منم خودم عاشق دیزاین و طراحی های سونی هستم و اعتقادم اینه اگه تمام مهندس ها و طراح های برند های دیگه با هم جمع بشن نمیتونن مثل سونی در بیارن و انصافا تو این کار استاده ... در مورد این هم برات بگم که اگه بخوای باهاش کشتی بگیری که زود خراب میشه !!! در کل نباید خواسته ای که از یه دسکتاپ داری از یه لپ تاپ هم داشته باشی و بعدش هم یه لپ تاپ یه زمان مشخصی برای کار کردن داره و معمولا بیشتر از 4-5 ساعت پشت سر هم روشن باشه و ازش کار بکشی بهش خیلی فشار میاد و از طول عمر مفیدش کم میشه ، در کل دستگاه هایی که ظریف و باریک هستن مثل سونی حساس تر هست نسبت به دل ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

نمیدونم چطور بگم برات ، راستش منم خودم عاشق دیزاین و طراحی های سونی هستم و اعتقادم اینه اگه تمام مهندس ها و طراح های برند های دیگه با هم جمع بشن نمیتونن مثل سونی در بیارن و انصافا تو این کار استاده ... در مورد این هم برات بگم که اگه بخوای باهاش کشتی بگیری که زود خراب میشه !!! در کل نباید خواسته ای که از یه دسکتاپ داری از یه لپ تاپ هم داشته باشی و بعدش هم یه لپ تاپ یه زمان مشخصی برای کار کردن داره و معمولا بیشتر از 4-5 ساعت پشت سر هم روشن باشه و ازش کار بکشی بهش خیلی فشار میاد و از طول عمر مفیدش کم میشه ، در کل دستگاه هایی که ظریف و باریک هستن مثل سونی حساس تر هست نسبت به دل ...
    مرسیی عزیزم از راهنماییات.بالاخره مجیورم با یکی ازین موضوعها کنار بیام
    راستی نظرت در مورد این سونی اخری که گفتم چیه؟؟؟fw290nbh
    یعنی با گرافیک این دستگاه چه کارایی میشه انجام داد؟؟
    گرافیکش خیلی داغونه...؟؟؟؟؟!!!!!!!!

مررررررررسی

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

مرسیی عزیزم از راهنماییات.بالاخره مجیورم با یکی ازین موضوعها کنار بیام
    راستی نظرت در مورد این سونی اخری که گفتم چیه؟؟؟fw290nbh
    یعنی با گرافیک این دستگاه چه کارایی میشه انجام داد؟؟
    گرافیکش خیلی داغونه...؟؟؟؟؟!!!!!!!!

مررررررررسی
    نه بابا اونجور هم که فکر میکنی نیست ، با گرافیک اینتل شاید نشه بازیهای روز و گرافیک بالا رو اجرا کرد اما برای کاربرد شما که بازی نیست خوبه ، اما خب لذت فیلم دیدن با صفحه نمایش 16 اینچی با نسبت واید 16:9 خیلی عالیه ، لپ تاپ خوشگلیه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    می خواستم دو تا سئوال بپرسم
    سری معادل لپ تاهای Latitude DELL در سایر برند ها چ هست؟
    چرا در ایران سری BZ سونی با گارانتی وارد نمی شه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •