به نظرم اون اخری از همه بهتر گفته
دوستی اشنایی که پرایدش این مشکلو نداشته باشه استپرو با مال ماشین اون عوض کنید
به نظرم اون اخری از همه بهتر گفته
دوستی اشنایی که پرایدش این مشکلو نداشته باشه استپرو با مال ماشین اون عوض کنید
آخه دوست عزیز! هر دفعه که ماشنیو روشن میکنم که اینطوری نمیشه! از هر 5 دفعه 3 دفعه میشه! نمیدونم 2 دفعه میشه!
این چیزی که شما میگی غیر ممکنه.
بر فرض که من هیچ دوستی ندارم که پراید داشته باشه!
الان من باید به ترتیب برای حل این مشکل چه کارهایی انجام بدم که به ترتیب کمترین خرج رو داشته باشه؟
دوستان صدای موتور تو دنده یک و دو دورموتور 3 به بعد خیلی زیاد میشه..
ممکنه بخاطر روغن باشه؟
Ef7 بنزینی
سلام
روغن خیلی تاثیر داره در نرم کار کردن موتور
درضمن برای تعویض دنده باید سعی کنین با حداقلِ سرعت ممکن دنده عوض کنین تا دور موتور خیلی بالا نره
رانندگی با دور موتور زیاد هزار و یک ضرر داره
مثال
وقتی میشه در 10km/h برید دنده 2 , نباید بذارید سرعت از این بالاتر بره مگر اینکه ماشین خیلی سنگین باشه یا در سربالائی باشین و مجبور باشین در 15 km/h برید دنده2
ضررهای مالیِ رانندگی با دور موتور بالا خیلی زیاده که مهمترینش زود فرسوده شدنِ موتور هست .
بیش از حد آدوانس بودن دلکو در موتور دلکودار هم تاثیر داره در صداش
یاتاقانهای فرسوده هم باعث افزایش صدا میشه خصوصا با روغن کهنه و یا بنجل
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 12-02-2015 at 17:47.
بله دوست عزیز هم اینکه پیدا نمی شه و هم کسی ریسک نمی کنه که برای شما این کا رو انجام بده
فراموش کردم ماشینتون دوگانه سوزه یا نه
من این مشکل رو با دوگانه سوز داشتم که روی گاز بعضی وقت ها افت دور موتور و خاموش شدن رو داشت بعد ها گفتند که قطعه ای مربوط به ای سی یو گاز ور عوض کردند تا درست شده
ولی خوب فکر کنم تمیز کردن دریچه گاز و روغن کاری ملایم استپر و چک اورینگ ها و بعد از اون نرم افزار کم هزینه تر باشه
سلام دوستان
شیشه در سمت راننده وقتی بالا میره وسطای راه از ریل لاستیکیش خارج میشه (از طرف در عقب) و شیشه خوب جفت و جور نمیشه، مسکل چیه؟
امروز یکی از همکاران لطف کرد استپر رو برام تمیز و روغن کاری کرد و دریچه گاز رو هم تمیز کرد...
فعلا که دور موتور بالا نرفته!
من اگر این پیشنهاد رو دادم به خاطر این بود که کلی ضرر سر قطعه های یدکی اشغال بازار تاحالا دادم و خواستم واسه شما هم این داستان پیش نیاد
منظورم این بود که تا مطمئن نشدید یه قطعه خرابه اونو عوض نکنید
ایشالا که با همون روغن کاری حل بشه
دوست گرامی ماشینتون چیه
معمولن پراید و پژو تک ریل وسط هستند و با گیره پلاستیکی بالا و ثابت می شند که شکستن آن با توجه به گرمی و سردی هوا رایجه و تعمیر سختی نداره می تونید عوض کنید درست میشه
البته احتمل از جا در اومدن و یا از تنظیم خارج شدن هم هست
پرایده، البته ریل سر جاش هست، فقط شیشه هنگام بالا امدن از سمت چپ از ریل در میاد (به طرف راست خم میشه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)