من اگر کم هم کنه مشکلی ندارم، به نسبت اون چیزی که دانلود میکنم، 200مگ چیزی نیست. البته این قضیه تا وقتی برقراره که ساعات رایگان 8 ساعت و سرعت حداکثر باشه
تا اونجا که میدونم تمام ISPها ارسال و دریافت رو ترافیک میدونن، نه فقط دریافت.
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
من اگر کم هم کنه مشکلی ندارم، به نسبت اون چیزی که دانلود میکنم، 200مگ چیزی نیست. البته این قضیه تا وقتی برقراره که ساعات رایگان 8 ساعت و سرعت حداکثر باشه
تا اونجا که میدونم تمام ISPها ارسال و دریافت رو ترافیک میدونن، نه فقط دریافت.
دوست عزيز تو ساعات رايگان ازش كم شده نه تو روز كه !!!!!!!!!!!!!!!
دوستانی که سرویس 1 مگ دارن شبی چند گیگ دانلود میکنن ؟![]()
شبی حدود 2.4-2.6 دان دارم البته من سرویسم چند روزه وصل شده و معمولا تو تمام isp ها ماه اول همه چی ارومهاز ماه بعد که تمدید کردی میزارن تو پاچت
![]()
بستگی داره دوستی دارم با یه مگ شبی 2 3 گیگ دانلود میکنه ولی من یه مگ گرفته بودم خیلی افتضاح بد سرعت خفن پایین بهشون هم میگفتم میگفتن که عادیهشما هم ببینید کسی اطرافتون یه مگ داره و چطور بوده چون منطقه با منطقه و شهر با شهر فرق داره.
پ.ن:سال نو مبارک![]()
من اهواز هستم . اینجا هرکی پرسیدم از آسیاتک راضی بوده . یه نفر میشناسم یه مرکز مخابراتی دیگه هست ولی سرعت 2 مگ شب و روز سرعتش واقعیه . گفت ماه پیش 50-60 گیگ دانلود کردهدوست خودمم اونم بازم مرکز دیگه ای هست . 512 داره سرعتش روزانش 400 ! ولی شبا شانس ما نمیتونه تست کنه ! چون مغازه هست . خونه نیست !
دوست من شما اصلا عكس رو نگاه هم نكردي ؟؟؟؟به قول این دوستمون شما خودت باید حواست باشه چه برنامه هایی پنهانی وصل میشن به اینترنت خود ویندوز هم جزوشه ،اتومات پچ دانلود میکنه من تو 9 روز حدود 232 مگ کم کرده بیشتر از 100 ساعتم آن بودم توی این مدت که با توجه به استفاده ام درست بوده جلو آپدیت همه چی هم گرفتم حساب هر kb که ردوبدل میشه رو دارم فقط بعضی شرکتها مثل همین اسیاتک حجم آپلودهم از شما کم میکنن
در field دانلود شبانه رايگان و دقيقا در همون تايم كه بايد صفر باشه 90 تاشو پول كم كرده !!! جالبه به پشتيباني ميگي منكر ميشه تازه طلبكار هم هست خداييش بدترين پشتيباني رو آسياتك كرج داره نه چيزي حاليش هست نه كاري ميكنه فقط حرف مفت ميزنه !!
دقيقا حركتي كه رو من پياده شد ديگه !! بعد دو سه ماه downstream شد همون 1 مگ واقعي و سرعت شب ها نصف شد و جاي 2.5 گيگ 1.5 گيگ دانلود ميشد خلاصه با داد و بيداد و ... كاري پيش نرفت گفتم ميخوام فسخ كنم و بعد از چند روز دوباره برگشت به حالت قبل !!!شبی حدود 2.4-2.6 دان دارم البته من سرویسم چند روزه وصل شده و معمولا تو تمام isp ها ماه اول همه چی ارومهاز ماه بعد که تمدید کردی میزارن تو پاچت
![]()
شرمنده من چون تو صفحات فروم رو زیادنگاه میکنم عکسها رو غیر فعال کردم فکر کردم در حالت عادی روزانه رو میگید
Last edited by saxp; 21-03-2012 at 15:06.
سلام. اون یه نفر رو منم میشناسم.تازه جدیدا تو ساعت رایگان جدید طرف داره شبی 6.1 گیگ میگیره. آسیاتک تو اهواز توپه. یه چیز دیگه اون یه نفر هم پسر خیلی باهالیه. گوگولیه...
سال نو همه مبارک
داوود اصلا مشخص نبود اون یه نفر خودتی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)