تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 612 از 3745 اولاول ... 11251256260260860961061161261361461561662266271211121612 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,111 به 6,120 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

به قول این دوستمون شما خودت باید حواست باشه چه برنامه هایی پنهانی وصل میشن به اینترنت خود ویندوز هم جزوشه ،اتومات پچ دانلود میکنه من تو 9 روز حدود 232 مگ کم کرده بیشتر از 100 ساعتم آن بودم توی این مدت که با توجه به استفاده ام درست بوده جلو آپدیت همه چی هم گرفتم حساب هر kb که ردوبدل میشه رو دارم فقط بعضی شرکتها مثل همین اسیاتک حجم آپلودهم از شما کم میکنن
    من اگر کم هم کنه مشکلی ندارم، به نسبت اون چیزی که دانلود میکنم، 200مگ چیزی نیست. البته این قضیه تا وقتی برقراره که ساعات رایگان 8 ساعت و سرعت حداکثر باشه

تا اونجا که میدونم تمام ISPها ارسال و دریافت رو ترافیک میدونن، نه فقط دریافت.

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

به قول این دوستمون شما خودت باید حواست باشه چه برنامه هایی پنهانی وصل میشن به اینترنت خود ویندوز هم جزوشه ،اتومات پچ دانلود میکنه من تو 9 روز حدود 232 مگ کم کرده بیشتر از 100 ساعتم آن بودم توی این مدت که با توجه به استفاده ام درست بوده جلو آپدیت همه چی هم گرفتم حساب هر kb که ردوبدل میشه رو دارم فقط بعضی شرکتها مثل همین اسیاتک حجم آپلودهم از شما کم میکنن
    دوست عزيز تو ساعات رايگان ازش كم شده نه تو روز كه !!!!!!!!!!!!!!!

3. 2 کاربر از alireza20202003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

12

دوستانی که سرویس 1 مگ دارن شبی چند گیگ دانلود میکنن ؟

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

شبی حدود 2.4-2.6 دان دارم البته من سرویسم چند روزه وصل شده و معمولا تو تمام isp ها ماه اول همه چی ارومه از ماه بعد که تمدید کردی میزارن تو پاچت

6. 2 کاربر از maskot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ŞHÍЯÍŃ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    یه کلــبــه کوچــیکـــ

پيش فرض

بستگی داره دوستی دارم با یه مگ شبی 2 3 گیگ دانلود میکنه ولی من یه مگ گرفته بودم خیلی افتضاح بد سرعت خفن پایین بهشون هم میگفتم میگفتن که عادیهشما هم ببینید کسی اطرافتون یه مگ داره و چطور بوده چون منطقه با منطقه و شهر با شهر فرق داره.

پ.ن:سال نو مبارک

8. این کاربر از ŞHÍЯÍŃ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

12

بستگی داره دوستی دارم با یه مگ شبی 2 3 گیگ دانلود میکنه ولی من یه مگ گرفته بودم خیلی افتضاح بد سرعت خفن پایین بهشون هم میگفتم میگفتن که عادیهشما هم ببینید کسی اطرافتون یه مگ داره و چطور بوده چون منطقه با منطقه و شهر با شهر فرق داره.

پ.ن:سال نو مبارک
    من اهواز هستم . اینجا هرکی پرسیدم از آسیاتک راضی بوده . یه نفر میشناسم یه مرکز مخابراتی دیگه هست ولی سرعت 2 مگ شب و روز سرعتش واقعیه . گفت ماه پیش 50-60 گیگ دانلود کرده دوست خودمم اونم بازم مرکز دیگه ای هست . 512 داره سرعتش روزانش 400 ! ولی شبا شانس ما نمیتونه تست کنه ! چون مغازه هست . خونه نیست !

10. 3 کاربر از porya_spy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه 3FX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوست من شما اصلا عكس رو نگاه هم نكردي ؟؟؟؟
    در field دانلود شبانه رايگان و دقيقا در همون تايم كه بايد صفر باشه 90 تاشو پول كم كرده !!! جالبه به پشتيباني ميگي منكر ميشه تازه طلبكار هم هست خداييش بدترين پشتيباني رو آسياتك كرج داره نه چيزي حاليش هست نه كاري ميكنه فقط حرف مفت ميزنه !!

شبی حدود 2.4-2.6 دان دارم البته من سرویسم چند روزه وصل شده و معمولا تو تمام isp ها ماه اول همه چی ارومه از ماه بعد که تمدید کردی میزارن تو پاچت
    دقيقا حركتي كه رو من پياده شد ديگه !! بعد دو سه ماه downstream شد همون 1 مگ واقعي و سرعت شب ها نصف شد و جاي 2.5 گيگ 1.5 گيگ دانلود ميشد خلاصه با داد و بيداد و ... كاري پيش نرفت گفتم ميخوام فسخ كنم و بعد از چند روز دوباره برگشت به حالت قبل !!!

12. این کاربر از 3FX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوست من شما اصلا عكس رو نگاه هم نكردي ؟؟؟؟
    در field دانلود شبانه رايگان و دقيقا در همون تايم كه بايد صفر باشه 90 تاشو پول كم كرده !!! جالبه به پشتيباني ميگي منكر ميشه تازه طلبكار هم هست خداييش بدترين پشتيباني رو آسياتك كرج داره نه چيزي حاليش هست نه كاري ميكنه فقط حرف مفت ميزنه !!

دقيقا حركتي كه رو من پياده شد ديگه !! بعد دو سه ماه downstream شد همون 1 مگ واقعي و سرعت شب ها نصف شد و جاي 2.5 گيگ 1.5 گيگ دانلود ميشد خلاصه با داد و بيداد و ... كاري پيش نرفت گفتم ميخوام فسخ كنم و بعد از چند روز دوباره برگشت به حالت قبل !!!
    شرمنده من چون تو صفحات فروم رو زیادنگاه میکنم عکسها رو غیر فعال کردم فکر کردم در حالت عادی روزانه رو میگید
    Last edited by saxp; 21-03-2012 at 15:06.

اگه نباشه جاش خالی می مونه davood.2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    در پناه او...

پيش فرض

من اهواز هستم . اینجا هرکی پرسیدم از آسیاتک راضی بوده . یه نفر میشناسم یه مرکز مخابراتی دیگه هست ولی سرعت 2 مگ شب و روز سرعتش واقعیه . گفت ماه پیش 50-60 گیگ دانلود کرده دوست خودمم اونم بازم مرکز دیگه ای هست . 512 داره سرعتش روزانش 400 ! ولی شبا شانس ما نمیتونه تست کنه ! چون مغازه هست . خونه نیست !
    سلام. اون یه نفر رو منم میشناسم.تازه جدیدا تو ساعت رایگان جدید طرف داره شبی 6.1 گیگ میگیره. آسیاتک تو اهواز توپه. یه چیز دیگه اون یه نفر هم پسر خیلی باهالیه. گوگولیه...

سال نو همه مبارک

15. این کاربر از davood.2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

12

سلام. اون یه نفر رو منم میشناسم.تازه جدیدا تو ساعت رایگان جدید طرف داره شبی 6.1 گیگ میگیره. آسیاتک تو اهواز توپه. یه چیز دیگه اون یه نفر هم پسر خیلی باهالیه. گوگولیه...

سال نو همه مبارک
    داوود اصلا مشخص نبود اون یه نفر خودتی

17. این کاربر از porya_spy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •