تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 612 از 2365 اولاول ... 11251256260260860961061161261361461561662266271211121612 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,111 به 6,120 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

یعنی من ساب JBLبگیرم میتونم با طراحی باکس مناسب هم کوبش داشته باشم هم ویبره؟(البته نه خیلی زیاد که خسته کننده بشه)
    تقریبا بله بستگی به سلیقتون داره با باکس می شه پیک فرکانسی رو درخور سلیقمون تیون کنیم. یه سابایی ذاتشون ویبرس مثل سابای ارت هر کاری بکنی باکس بندپسم بسازی بازم ویبره میزنه باید تو انتخاب دقت کنید
    سابایی که فرکانسای پایین رو بهتر می زنن صدای نرم تری دارن و هر چی فرکانس بالا رو بهتر بزنن صدای خشک تری دارن و بدرد اهنگایی مثل ترنس وتکنو می خورن
    شما بیشتر چه اهنگهایی گوش می دین و بیشتر حجم صدا براتون مهمه یا کیفیت صدا تا بشه تو انتخاب ساب و باکس کمکتون کرد

2. این کاربر از avare 3355 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    من رو ماشین قبلی
    یه هدیونیت 7150
    باند 6975
    وکامپوننت Sony XS GTX1620S
    امپ برای باندا pioneer GM-6300F
    و امپ برای ساب pioneer GM-D7400M
    سابم که مدلش pioneer 307 d4
    داشتم
    الان میخواستم سیستمو روی 206 ببندم
    میخوام یه جفت باند اضافه کنم که شنیدم
    718 کنوود خوبه؟؟ اینجوری امپ باندامم باید عوض کنم
    میخوام ساب رو هم عوض کنم یه بوم باکس ببندم
    چی پیشنهاد میدین
    ممنون
    اگه منظورتون اضافه کردن 718 به ست بالاست که چیزی جز بدتر شدن صدا چیزی بدست نمی یارین
    اگه تعویض انجام می دین باید بوجتون رو مشخص کنید
    پیشنهادهای من برای یک صدای کیفیتی
    1-کامپ سونی رو عقب ببندین و برای جلو بسته به بوجتون یک کامپ خوش صدا خریداری کنید (چون ساب دارین نیازی به صرف هزینه برای خرید کواکسیال نیست مخصوصا تو 206 صدای ساب با قدرت بیشتری به گوشتون میرسه)
    2- امپ 4 کانالتون رو عوض کنید و قوی تر و با کیفیت تر بگیرین ولی اولویت با خرید کامپ جلوست
    3-اگه می خواین سراغ بوم باکس برین صداتون بدتر میشه .برای 307 یک باکس باتیون 35 بسازین هم حجم صدا و هم کیفیتش راضیتون می کنه اگه بوجه دارین تغییر امپ و ساب رو پیشنهاد می کنم ولی لازم نیست
    و
    4- سیم کشی برقتون با توجه به همین سیستم باید حداقل 2 یا 3 گیج باشه
    اگه سوالی بود در خدمتم

4. این کاربر از avare 3355 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه dops dops's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

آقا aarrraaassshhh شما یه جواب به بنده بده گویا خیلی واردید....

داره خودمونی میشه aaarrraaassshhh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

منظورتون منم؟ اینجا اساتید وارد تری هست شما سوالتو بپرس تا جایی که میدونم کمکت میکنم

7. 2 کاربر از aaarrraaassshhh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

داداش بعد خرید فقط لذت ببر تحقیقات مال قبل خرید
    ایشااااالله که باش اهنگای مجاز گوش بدی فقط

ببین با تغییر توی ابعاد پورت باکس میان بسته به ذات سابووفر و سلیقه یه فرکانس تیونی در نظر میگیرن که باعث تقویت توی فرکانسهای بالاترش بشه و اون فرکانسا قوی تر اجرا بشن
    هرچه قدر فرکانس تیون پایین تر باشه لوبیس و ویبره قویتره و هرچی بره بالا کیک بیس و کوبش قوی تر میشه البته ذات خود سابم خیلی تاثیر گذاره
    مثلا ساب تایپ ار الپاین ذاتش ویبرس و به درد کسی میخوره که ویبره دوس داره یا بیشتر سابهای MTX کوبشی هستن ... البته با باکس خوب میشه صدایی که دوس داریم رو بگیریم
    در باره خرده چوب! من تا حالا ندیدم !!! پشم شیشه هم که میگن سرطان ذاس و خوب نیست استفاده بشه البته از جاذب های صوتی استفاده میشه که رفلکس صدا کم بشه و در واقع باعث نرم شدن بیس میشه ولی خوب باعث میشه SPL کاهش پیدا کنه
    جوای سوال اخرت فرکانس تیونه پایینه مثلا 30 هرتز

گربانت ممنون
    ببین ساب که تا اونجایی که من فهمیدم شما دنبال سرچرخوندنی و دیگر هیچ فکر کنم بهترین گزینه برات PW 15 ساند استریم باشه هم 15 اینچه هم نسبت به قیمتش صدای بلندی داره تقریبا 100.10 تومنه توی 12 اینچا هم 1250 اینفینیتی(خودم دارم)کیفیت خوبی داری و اس پی ال مناسب یا 3012 کنوودم هستکه زیر 100 تومنن
    تایپ اس الپاین هم هست که 150 تومنه ولی کیفیتیه نه قدرتی اون JBL م که گفتم هست ولی برا شما مناسبترین همون ساند استریمه راسی تو بازار TT یه تایپ ار 12 اینچ هست که خیلی عالیه و قیمتش به بودجت میخوره
    فقط یه نکته با امپ الانت انتظارت خیلی زیاد نباشه ساب امپ خوب میخواد که تغذیه بشه
    موفق باشی
    داداش من خودم نظرم 3013 کنووده شما میگی بده یا خوب؟اینفینیتیم که شما گفتی خوبه اما شنیدم تقلش پره حالا من نمیدونم باز شما وارد تری ولی من چون شخصن به ککنوود علاقه دارم کلید کردم رو 3013

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آها.
    من زیاد اطلاعی از کامپ نداشتم واسه همین پرسیدم...
    میشه راجع به سایزش توضیح بدی...؟
    پس یه آمپ 4 کاناله می خوام مثلا اگه بخوام 200 هزینه کنم کامپ که نمیتونم درسته؟ چون میخوام آمپ مارک نسبتا خوبی باشه چون اهل زیاد عوض کردن سیستم نیستم....
    شما یه لطف کن با هزینه کابل کشی و... بدون کامپ تا 200 منو راهنمایی کن و اینکه اگه بخوام کامپ بندازم چقدر بیشتر باید هزینه کنم؟
    مرسی
    سلام دوست من
    البته من استاد نيستم فقط تجربيات شخصيم رو اينجا مينويسم.
    به نظرم شكا اگر ميخواهي امپ رو تعويض نكني بهتره بودجتون رو افزايش بدي .چون فقط اكسسوري خوب حدود 50 به بالا در مياد.ديگه چيزي براي آمپ نميمونه.
    من پيشنهادم آمپ آلپاين سري V-Power مدل MRP-F600 هستش. قيمتش حدود 385 هستش ولي خيالت براي يك عمر راحته.هم توان خوبي داره و هم ديزاين و Performance بالا.

10. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

اگه منظورتون اضافه کردن 718 به ست بالاست که چیزی جز بدتر شدن صدا چیزی بدست نمی یارین
    اگه تعویض انجام می دین باید بوجتون رو مشخص کنید
    پیشنهادهای من برای یک صدای کیفیتی
    1-کامپ سونی رو عقب ببندین و برای جلو بسته به بوجتون یک کامپ خوش صدا خریداری کنید (چون ساب دارین نیازی به صرف هزینه برای خرید کواکسیال نیست مخصوصا تو 206 صدای ساب با قدرت بیشتری به گوشتون میرسه)
    2- امپ 4 کانالتون رو عوض کنید و قوی تر و با کیفیت تر بگیرین ولی اولویت با خرید کامپ جلوست
    3-اگه می خواین سراغ بوم باکس برین صداتون بدتر میشه .برای 307 یک باکس باتیون 35 بسازین هم حجم صدا و هم کیفیتش راضیتون می کنه اگه بوجه دارین تغییر امپ و ساب رو پیشنهاد می کنم ولی لازم نیست
    و
    4- سیم کشی برقتون با توجه به همین سیستم باید حداقل 2 یا 3 گیج باشه
    اگه سوالی بود در خدمتم
    ممنونم
    کامپ برای جلو چی پیشنهاد میدین
    امپ رو هم میخوام عوض کنم
    یا یکی دیگه اضافه کنم چون الان میشه 2 جفت باند
    و 2تا کامپ که به تنهایی ج نمیده
    نظرتون واسه یه جفت باند دیگه رو طاقچه عقب چیه
    سیم برقم عالیه
    یه خازن هم دارم
    باطریم هم 74 امپر هست
    فقط تو اصفهان جایی سراغ دارین که باکس رو ترو تمیز بتونه بسازه
    یه 400 میتونم هزینه کنم خوبه یا بیشتر بزارم؟؟؟
    با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه dops dops's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام دوست من
    البته من استاد نيستم فقط تجربيات شخصيم رو اينجا مينويسم.
    به نظرم شكا اگر ميخواهي امپ رو تعويض نكني بهتره بودجتون رو افزايش بدي .چون فقط اكسسوري خوب حدود 50 به بالا در مياد.ديگه چيزي براي آمپ نميمونه.
    من پيشنهادم آمپ آلپاين سري V-Power مدل MRP-F600 هستش. قيمتش حدود 385 هستش ولي خيالت براي يك عمر راحته.هم توان خوبي داره و هم ديزاين و Performance بالا.
    مدل های باکیفیت ارزون تری هم هست فکر کنم چون آلپاین تا اونجا که من میدونم نون برندشو میخوره ....

---------- Post added at 02:22 PM ---------- Previous post was at 02:18 PM ----------

منظورتون منم؟ اینجا اساتید وارد تری هست شما سوالتو بپرس تا جایی که میدونم کمکت میکنم
    یه آمپ می خوام بهم معرفی کنی 200 تومن می خوام هزینه کنم پخشمم 7150 و باندامم 718 هستش .قصد اضافه کردن سابو ندارم ولی بعدا می خوام کامپ اضافه کنم..
    مرسی

داره خودمونی میشه mostafa jilizzz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    fars-marvdasht

پيش فرض

حجم صدابیشتربرام مهمه البته تاجای که کیفیت ازبین نره

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

مدل های باکیفیت ارزون تری هم هست فکر کنم چون آلپاین تا اونجا که من میدونم نون برندشو میخوره ....

---------- Post added at 02:22 PM ---------- Previous post was at 02:18 PM ----------

یه آمپ می خوام بهم معرفی کنی 200 تومن می خوام هزینه کنم پخشمم 7150 و باندامم 718 هستش .قصد اضافه کردن سابو ندارم ولی بعدا می خوام کامپ اضافه کنم..
    مرسی
    دادش من نظرم واسه شما 7205 کنوود هست یا 8401 که خودم دارم خریدم 130 که راضیم +این آمپ ها هم با باندات مچه هم صدای پر بهت میده

15. این کاربر از aaarrraaassshhh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

1. Saeidgs53

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •