داداش بعد خرید فقط لذت ببر تحقیقات مال قبل خرید

ایشااااالله که باش اهنگای مجاز گوش بدی فقط
ببین با تغییر توی ابعاد پورت باکس میان بسته به ذات سابووفر و سلیقه یه فرکانس تیونی در نظر میگیرن که باعث تقویت توی فرکانسهای بالاترش بشه و اون فرکانسا قوی تر اجرا بشن
هرچه قدر فرکانس تیون پایین تر باشه لوبیس و ویبره قویتره و هرچی بره بالا کیک بیس و کوبش قوی تر میشه البته ذات خود سابم خیلی تاثیر گذاره
مثلا ساب تایپ ار الپاین ذاتش ویبرس و به درد کسی میخوره که ویبره دوس داره یا بیشتر سابهای MTX کوبشی هستن ... البته با باکس خوب میشه صدایی که دوس داریم رو بگیریم
در باره خرده چوب! من تا حالا ندیدم !!! پشم شیشه هم که میگن سرطان ذاس و خوب نیست استفاده بشه البته از جاذب های صوتی استفاده میشه که رفلکس صدا کم بشه و در واقع باعث نرم شدن بیس میشه ولی خوب باعث میشه SPL کاهش پیدا کنه
جوای سوال اخرت فرکانس تیونه پایینه مثلا 30 هرتز
گربانت ممنون
.gif)
ببین ساب که تا اونجایی که من فهمیدم شما دنبال سرچرخوندنی و دیگر هیچ
.gif)
فکر کنم بهترین گزینه برات PW 15 ساند استریم باشه هم 15 اینچه هم نسبت به قیمتش صدای بلندی داره تقریبا 100.10 تومنه توی 12 اینچا هم 1250 اینفینیتی(خودم دارم)کیفیت خوبی داری و اس پی ال مناسب یا 3012 کنوودم هستکه زیر 100 تومنن
تایپ اس الپاین هم هست که 150 تومنه ولی کیفیتیه نه قدرتی اون JBL م که گفتم هست ولی برا شما مناسبترین همون ساند استریمه راسی تو بازار TT یه تایپ ار 12 اینچ هست که خیلی عالیه و قیمتش به بودجت میخوره
فقط یه نکته با امپ الانت انتظارت خیلی زیاد نباشه ساب امپ خوب میخواد که تغذیه بشه
موفق باشی