تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 612 از 2403 اولاول ... 11251256260260860961061161261361461561662266271211121612 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,111 به 6,120 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

[/COLOR]اون تخفیفی رو هم که فرمودی من تاحالا نشنیده بودم
    می دونی از کی این روال رو گذاشتن ، حداقل می دونم اطلاع رسانی نکردن چون نه تو سایتشون چیزی هست نه اینکه حضوری چیزی گفتن
    احتمالا دیدن شاتل کارت طلائی گذاشته اونا هم این سرویس رو اضافه کردن
    اینم به فال نیک می گیرم
    شاتل چند وقته تو رشت اومده و داره سرویس میده این تخفیف اندیشه از 8-9 ماه پیش اجرا شده و من خودم الان مدتهاست فاکتورام تخفیف داره و تازگیا 0 شده. چون تعداد کسایی که معرفی کردم زیاد شده.
    منم قبول دارم که خوب اطلاع رسانی نشده و نمیدونم چرا؟ ولی خبرهاش چند ماه پیش تو همین فروم مطرح شده

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

آخ یادم رفت یه چیزی بگم
    این قوانین fair policy رو همه سرویس دهنده ها دارن ولی اجرا نمی کنن آخه کدوم سرویس دهنده حاضره الان یوزرشو از دست بده
    نگران نباش هر چقدر دلت می خواد دانلود کن فکر کنم شاتل اینقدر یوزر داشته باشه که وقته اینو نداشته باشه بگرده اونایی رو که دارن خفن دانلود می کنن پیدا کنه ، الان که تمام همو غمشو گذاشته سرویس خوب بده تا کاربر بیشتر بگیره
    شما هم پیشنهاد می کنم یه بار امتحان کن شاید خوشت بیاد ارزش امتحان کردن داره ها

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

کسی خبر جدیدی از این موضوع نداره؟
    من که ندارم که دقیقا چند شده ولی مطمئنا هفته دیگه اعلام و اجرا میشه

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

این تخفیف شاتل واسه کل ایرانه نه رشت از زمانی هم که اومده رشت خب باید تو رشتم این سرویس رو بذاره دیگه
    شاید اندیشه نمی خواد تخفیف بده که اطلاع رسانی نمی کنه
    من خودم یکی از دوستام شرکت داره می گه من تاحالا 40 نفر واسشون معرفی کردم ولی تاحالا 10% هم بهم تخفیف ندادن

عجب نامردایی هستن ، مطمئن هستم که چنین چیزی نیست وگرنه تو سایتشون می داشتن
    فکر کنم به شما دارن یه جورایی تخفیف می دن چون شاید این فروم رو می خونن و می خوان هوای شمارو داشته باشن
    سایت به این باحالی دارن و .........

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

آخ یادم رفت یه چیزی بگم
    این قوانین fair policy رو همه سرویس دهنده ها دارن ولی اجرا نمی کنن آخه کدوم سرویس دهنده حاضره الان یوزرشو از دست بده
    نگران نباش هر چقدر دلت می خواد دانلود کن فکر کنم شاتل اینقدر یوزر داشته باشه که وقته اینو نداشته باشه بگرده اونایی رو که دارن خفن دانلود می کنن پیدا کنه ، الان که تمام همو غمشو گذاشته سرویس خوب بده تا کاربر بیشتر بگیره
    شما هم پیشنهاد می کنم یه بار امتحان کن شاید خوشت بیاد ارزش امتحان کردن داره ها
    قوانین fair policy قطعا برای دور زدن کاربراست و گرنه سرویس نامحدود نامحدوده دیگه. دیگه تلاش براش کشف نمیخواد که. سرویس نامجدود یعنی سرویسش که توش حجمو یا مدت دانلود و آپلود محدودیتی ندارد. این دیگه سوال جواب نداره.
    اینو گذاشتن تا اگه یکی رو پیدا کنن که داره خفن دانلود میکنه اگه خواستن یقشو بگیرن شاید هم نگیرن ولی اگه گرفتن کسی نمیتونه اعتراض کنه.
    اینم یه جور کلک رشتیه دیگه و مطمئنا پارس یا اندیشه با همین ترفند سرویس نامحدود قیمت پایین میدن. ولی بازم میگم حتی همین نامحدود نیم بند هم یه رقابتی رو شروع میکنه که سودشو ما مصرف کننده ها میبریم.

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

شاتل

128 نامحدود 28000 تومن
    256 نامحدود 43000 تومن

دوستان شاغل شاتلی اگه اینجا هستین بابا من کلی دارم واستون تبلیغ می کنم حداقل یه سرویس مجانی به من بدین ای خداااااا

ببینین اندیشه چه هوای کاربراشو داره بهشون سرویس مجانی می ده

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

قبول کن که استفاده از اینترنت هم حدی داره آخه ما با این پهنای باند کم تو کشور باید هم یه جورایی مواظب همه چی باشیم
    اگه کره بود که آره واقعا این قوانین خود بخود منسوخ بود ولی ایجا عرضه کم و تقاضا زیاده
    این قانون هم واسه روز مباداست هممون می دونیم

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

این تخفیف شاتل واسه کل ایرانه نه رشت از زمانی هم که اومده رشت خب باید تو رشتم این سرویس رو بذاره دیگه
    شاید اندیشه نمی خواد تخفیف بده که اطلاع رسانی نمی کنه
    من خودم یکی از دوستام شرکت داره می گه من تاحالا 40 نفر واسشون معرفی کردم ولی تاحالا 10% هم بهم تخفیف ندادن

عجب نامردایی هستن ، مطمئن هستم که چنین چیزی نیست وگرنه تو سایتشون می داشتن
    فکر کنم به شما دارن یه جورایی تخفیف می دن چون شاید این فروم رو می خونن و می خوان هوای شمارو داشته باشن
    سایت به این باحالی دارن و .........
    خوب خیلی ساده است
    موقع ثبت نام اون بالا یک جایی هست که نوشته كد شناسه معرف:
    شماره کاربریتو رو اونجا بزن و یکی رو ثبت نام کن. وقتی سرویس طرف اکتیو شد ببین تخفیفت اتوماتیک حساب میشه یا نه؟
    این پروسه اتوماتیکه دوست من. اونا توش نقشی ندارن. اگه هم شماره کاربریتو نزنی تخفیف نمیگیری این که بدیهی است. منم همین جوری تخفیف میگیرم خیلی ساده است اگه میخوای خودت تست کن
    و خواهشا دوباره میگم بدون اطلاع قضاوت نکن

لینکش اینجوریه:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد كاربران جديد رو انتخاب کن
    کد امنیتو رو بزن و صفحه رو ببین
    Last edited by mailer; 01-09-2010 at 10:04.

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من وارد این صفحه می شم به من خطای زیر می ده چرا ؟؟؟؟؟؟

Virtual DMZ 1.2: User Blocked, Invalid Data-Entry/Browser
    _by [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---------- Post added at 11:27 AM ---------- Previous post was at 11:25 AM ----------

قبول کن خیلی ها این رو نمی دونن چون وارد کردن این اطلاعات کاری نداره باور کن من تازه متوجه شدم با اینکه کابر حرفه ای اینترنت هستم
    حالا این تخفیف یه باره یا اینکه همینطوری ماندگاره ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه MESI08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

منظور از شماره کاربری همون username هست؟
    mailer عزیز به اون دوستت که توی اندیشه هست بگو تا کی ما شهرستانیها باید تبعیض رو تحمل کنیم بابا مگه ما آدم نیستیم ماهم مثل رشتیها ایرانی هستیم ، گیلانی هستیم بابا آدمیم چرا اونا باید به ازای پرداخت پول 128 یا 256 سرعت 100 داشته باشند و ما تو لنگرود 16 هم به زور بگیریم.
    اگه قراره سرعت زیاد بدن خب به همه بدن اگه قانونی میدن بازم به همه بدن
    ممنون میشم بهش بگی
    اوخی دلم خنک شد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •