تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 612 از 1635 اولاول ... 11251256260260860961061161261361461561662266271211121612 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,111 به 6,120 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

آخر فروم باز tirdad_60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روی کلید سل

پيش فرض

اون یکیشه و کم اهمیته .سرعت شاتر ,سرعت انتقال اطلاعات ,سرعت پردازشگر ,سرعت لنز ,سرعت مموری ومهم ترین سرعت سنسور موارد دیگه هست
    من این بحث رو ادامه نمیدم دوست عزیز چون اینجا سرعت لنز به فریم ریت ربط داده شده !! و ...

20X در HX1 برابر است با 560mm در DSLR های فول فریم هست اما من در مورد D3000 حرف میزدم
    واینجا 560 میلیمتر فول فریم عنوان میشه که ربطی به بحث نداره چون صحبت از 55 میلیمتر هست

موفق باشید

آخر فروم باز tirdad_60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روی کلید سل

پيش فرض

با سلام به اساتید و دوستان. من برای خرید دوربین (سوپر زوم) به دو گزینه رسیدم : .hs10 , s200 . کیفیتhs10در ایزوی 800 و بالاتر بسیار نگران کننده است . ولی s200 در ایزوی بالا مثل g11 خوب جواب می دهد .ولی اشکال s200 : نداشتن پانوراما-که برای پروژه معماری من لازم است-واید کم(30).یک کم هم زوم کم(14.5) در مقابل زوم hs10 . سوال من آن است که آیا با خرید یک فلاش اکسترنال برای hs10 بازم دوربین به ایزوی بالا نیاز خواهد داشت ؟می خوام یک کاری کنم به ایزوی بالا اصلا نیازی نشه ! مشکل fz37 هم برای من این خصوصیاتشه : -کفشک فلاش نداره -سرعت عکسبرداری متوالی کم -محدودیت دیافراگم: 2.8 -4.4 . قبلا از همه بزرگواران ممنونم
    به نظر من کیفیت fuji بهتر هست و برای گرفتن عکس پانوراما حتما لازم نیست دوربین این ویژگی را در خود داشته باشد
    با کمی حوصله میتونید عکسهای خوبی بگیرید

ببینید یه مطلبی که در بین خیلی از دوستان در عکاسی بد جا افتاده استفاده بیش از حد از زوم هست
    چون زوم بالا هم از کیفیت میکاهد هم در پرسپکتیو تاثیر میگذارد

در مورد ایزوی بالا باید بگم موارد استفاده از اون کمه ولی بهتره اونرو با باز گذاشتن دیافراگم جبران کرد نه فلاش
    البته بحث از تاپیک مشاوره خارج میشه اگه بیشتر توضیح بدم
    اما با فلاش به اندازه برد فلاش تصویر مناسب دارید اما ایزو در کل تصویر حاصله موثر هست

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

یا شما باید انگلیسیتون رو تقویت کنید یا من
    معنی این جملات اصلا این نیست که این دوربین کامپکت هست
    در واقع منظور من از گفتن اینکه این دوربین compact نیست این نبود که این دوربین کوچک نیست
    من از translate.google استفاده کردم هرچند نیازی نبود
    اما منم نگفتم این دوربین compact , گفتم توی DSLR ها compact حساب میشه

من این بحث رو ادامه نمیدم دوست عزیز چون اینجا سرعت لنز به فریم ریت ربط داده شده !! و ...

واینجا 560 میلیمتر فول فریم عنوان میشه که ربطی به بحث نداره چون صحبت از 55 میلیمتر هست

موفق باشید

من کی گفتم فریم ریت
    حیف شد چون می خاسم یاد بگیرم
    موفق باشید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

به نظر من کیفیت fuji بهتر هست

ببینید یه مطلبی که در بین خیلی از دوستان در عکاسی بد جا افتاده استفاده بیش از حد از زوم هست
    چون زوم بالا هم از کیفیت میکاهد هم در پرسپکتیو تاثیر میگذارد

در مورد ایزوی بالا باید بگم موارد استفاده از اون کمه ولی بهتره اونرو با باز گذاشتن دیافراگم جبران کرد نه فلاش
    البته بحث از تاپیک مشاوره خارج میشه اگه بیشتر توضیح بدم
    اما با فلاش به اندازه برد فلاش تصویر مناسب دارید اما ایزو در کل تصویر حاصله موثر هست

منظورتون کدوم fuji هست؟ s200 یا hs10 ؟ استفاده من از زوم هم بخاطر اینه که گاهی می خوام از بعضی دیتیلهای ساختمانی اجرا شده -که بعضا دور هستند- عکس بگیرم و در کلاس و.. ازشون استفاده کنم .البته نمیدونم فرق 14.5x با 30x عملا چقدره! و اگه من با s200 و زوم دیجتال (2 برابر)عکس بگیرم کیفیتش با 30x اپتیکال در hs10 برابری می کنه یا نه ؟ راستی فلاش های اکسترنال غیر ttl که مجبوریم فقط اونا رو در fuji استفاده کنیم توانایی و کیفیت خوبی دارند ؟ و بردشون مثلا به 20 متر می رسه ؟ قیمتشون در چه حدودیه؟ با تشکر از وقتی که برام می گذارین.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

خوب دوستان عزيزم بعد از راهنمايي شماها عزيزان تصميم گرقته بودم hx1 بگيريم كه تووسايت ها به دو مدل خيلي جالب برخوردم alpha nex3 و alpha nex5

جريان اين دوتا چيه فكر كنم حرفه اي هستن اگه اشتباه نكنم يا اينكه نيمه حرفه اي هستن???

سوال دومم اينه كه من تا الان به وربين حرفه اي فكر نميكردم ميشه يكم بهم اطلاعات بديد عكاسي با دوربين حرفه اي چه مزيتيت هايي داره با فرض اينكه من بخوام برم كلاس و عكاسي رو حرفه اي ياد بگيرم اخه بطور عجيبي از alpha nex 3/5 خوشم اومده

سوال سومم اينه كه وقتي يه دوربين حرفه اي ميخري لنز نداره اصلا و حتما همراهش بايد لنز بخريم?

سوال چهارمم اينه كه اگه جواب سوال 3 مثبت هست يعني لنز روي بادي هست ميشه با همون استفاده كنيم و لنز نخريم ??

آخر فروم باز rostamiani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خوب دوستان عزيزم بعد از راهنمايي شماها عزيزان تصميم گرقته بودم hx1 بگيريم كه تووسايت ها به دو مدل خيلي جالب برخوردم alpha nex3 و alpha nex5

جريان اين دوتا چيه فكر كنم حرفه اي هستن اگه اشتباه نكنم يا اينكه نيمه حرفه اي هستن???

سوال دومم اينه كه من تا الان به وربين حرفه اي فكر نميكردم ميشه يكم بهم اطلاعات بديد عكاسي با دوربين حرفه اي چه مزيتيت هايي داره با فرض اينكه من بخوام برم كلاس و عكاسي رو حرفه اي ياد بگيرم اخه بطور عجيبي از alpha nex 3/5 خوشم اومده

سوال سومم اينه كه وقتي يه دوربين حرفه اي ميخري لنز نداره اصلا و حتما همراهش بايد لنز بخريم?

سوال چهارمم اينه كه اگه جواب سوال 3 مثبت هست يعني لنز روي بادي هست ميشه با همون استفاده كنيم و لنز نخريم ??
    به نظر من سراغ دوربین های SDR نرید
    البته اطلاعات من در مورد DSLR ها کمه ولی می دونم اگه همراهشون لنز هم داشته باشند تو این قیمت ها لنز درست و حسابی ندارند و باید ۵۰۰-۶۰۰ هزار تومانی هم برای لنز هزینه کنید
    اگه بخواید با همین لنز خودش عکس بگیرید شاید همین SLR-Like ها امکاناتشون بیشتر باشه

7. این کاربر از rostamiani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه omid1351's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    tz7 چند قیمته ؟
    دوستانی که دارند راضی هستند؟
    sx200 را میشه با این دوربین مقایسه نمود؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    tz7 چند قیمته ؟
    دوستانی که دارند راضی هستند؟
    sx200 را میشه با این دوربین مقایسه نمود؟
    SX200 تنظیمات دستی کامل داره ولی TZ7 نداره
    با TZ7 میشه در حال فیلمبرداری زوم کرد ولی با SX200 نمیشه

10. این کاربر از rostamiani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه omid1351's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

جناب رستمیانی
    با توجه به اینکه این مدل پانا گرونتره محبت کنید بفرمایید دو دوربین فوق بیشتر بدرد چه کسانی میخوره و
    استفاده هر کدام چیه شاید در انتخاب کمک کنه.
    متشکرم

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

جناب رستمیانی
    با توجه به اینکه این مدل پانا گرونتره محبت کنید بفرمایید دو دوربین فوق بیشتر بدرد چه کسانی میخوره و
    استفاده هر کدام چیه شاید در انتخاب کمک کنه.
    متشکرم
    TZ7 برای کسانی خوبه که می خوان دکمه شاتر رو فشار بدن و عکس گرفته بشه
    به اندازه دیافراگم و سرعت شاتر و اینا هم کاری ندارند
    به قول معروف این دوربین Point And Shot هست

البته تنظیمات زیادی داره ولی بعضی از چیزا مقل همینایی که گفتم و فوکوس دستی نداره

ولی اگه فکر می کنید لازمتون بشه بهتره Canon SX210 بخرید که همه چیزش کامله و در حال فیلمبرداری زوم هم می کنه

13. 2 کاربر از rostamiani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •