تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 612 از 949 اولاول ... 112512562602608609610611612613614615616622662712 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,111 به 6,120 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

اگه نباشه جاش خالی می مونه sh93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

رفیق خوشحالی؟ سرعت اسمیتو داره میده دیگه، از هر جا که 1 مگ بگیری سرعت 1024/8=128 رو موظفه که بده.

جدا ؟؟ و کجا نامحدود 1 مگ با این قیمت میده (نه ماهی 100-200) که مصرف منصفانه هم نداشته یاشه فعلا ؟ مخابرات 1 مگ میده الان یا جای دیگه که من خبر ندارم ؟؟؟
    بعد از این هم من اصلا برای دوستمون نوشتم که مشکل سرعت داشت نوشتم که من مشکلی ندارم

2. 2 کاربر از sh93 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال S M Λ S Ħ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سرویس های نامحدود فن اوا خوبن، اما ماله زمانی بود که قیمت هاش پایین تر از اینا بود !
    الان من 512 سه ماهه گرفتم حدود 130 تومن !! خب همین رو میرم با نهایت 80 تومن میدم نزدیک 30 گیگ ترافیک واسه روز میگیرمو شبانه هم داشته باشم (ISP های دیگه)
    کلا قیمت سرویس های فن اوا بالاس، حتی محدود هاش
    من چیزی از تموم شدن نامحدودم نمونده، بعدش میرم سراغ محدود

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

خوش بحالتون بخدا من دارم دیوانه میشم
    پشتیبانی میگه نه خطط نویز داره نه مشکلی است
    دی ان اس خودشون هم ست کردم ولی درست نشده که نشده از دیروز عصر سرعتم انگار نصف شده :(
    با يه مودم ديگه امتحان كن ببين شايد مشكل مودم باشه لطفا يه تست از اسپيدتست بذار اينجا شايد مشكل از جايي غير از اينترنت و خط باشه

رفیق خوشحالی؟ سرعت اسمیتو داره میده دیگه، از هر جا که 1 مگ بگیری سرعت 1024/8=128 رو موظفه که بده.
    كدوم فراهم كننده هست كه نامحدود با سرعت اسمي بدون هيچ كم و كاستي بده؟؟؟ بگو خودم از فردا جمع آوري فن آوا رو بزنم برم اونجا!!! شاتل؟ آسياتك؟ پارس آنلاين؟ هاي وب؟!
    اولا كه همه شركتا بلا استثنا اشتراك نامحدودشون يا 1 به 8 هست يا 1 به 10 !!! ولي تفاوت اينجا رويت ميشه كه مثلا شركتي مثل مبين نت مياد اينترنت نامحدود 1024 با هزينه خيلي گزاف ميده كه سرعت دانلودت روز و شب 12 كيلوبايت بر ثانيه هستش (يعني حتي كمتر از سرعت 128). بعد كه حرف بزني استناد كنه به تبصره و قانون سازمان تنظيم مقررات كه آره گفتن ما اين تقسيم سرعت رو انجام بديم و شما هم حق اعتراض نداري!!! يكي هم مياد مثل فن آوا داون استريم سرويس 512 نامحدود رو مي بنده روي 4096 كه هنگام اعمال ضريب اشتراك 1 به 8 سرعتت بياد روي همون سرعت قراردادي بمونه و اينجوري هواي مشتري رو داره. يكي مياد مثل شاتل كاري ميكنه كه اگر دو شب پشت هم دانلود سنگين داشته باشي، شب سوم سرعتت فيكس بشه 30 كيلوبايت - چون فكر ميكنه مصرفت غير منصفانه هست - يكي هم ميشه همين فن آوا كه براي سرعت نامحدود سقف ظاهري تعيين ميكنه ولي وقتي از سقفش هم رد ميشي آب از آب تكون نميخوره. يه سري ميشن مثل پارس آنلاين و آسياتك و هاي وب و مبين نت كه ميان يا شبانه رو بر ميدارن، يا محدوديت شبانه ميذارن، يا تايم دانلود رو كم ميكنن، يكي هم ميشه فن آوا كه مثل مرد داره شبانه رايگان از 2 تا 7 در اختيار كاربراش ميذاره تازه با حداقل سرعت اسمي بدون هيچ منت!
    حالا يه سوال؟ اين خوشحالي نداره؟؟؟؟ بين اين همه دزد و گرگ هنوز يه عده در سلامت دارن كار انجام ميدن جاي هزار شكر داره. خدا كنه براي هميشه همين روال مثبت و درست رو ادامه بدن.
    قبل از فن آوا مبين نت داشتم. به معناي واقعي زجر كشيدم (مخصوصا 5 ماه آخر كه مدام تغيير سياست ميداد و آزار ميداد). الآن آرامش دارم. نميگم فن آوا عاليه بي نظيره، نه اين هم نقص و سوتي داره ولي در قياس با شركتاي ديگه واقعا سگش شرف داره!!!
    Last edited by DariushGreat; 16-12-2014 at 12:10.

5. 3 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

1 مگ نامحدود 130 میده دیگه
    ممنونم. قيمتش چنده؟؟؟ انگار سايت قيمتش ارزون تر زده ؟؟؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ei8ht's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام دوستان کسی از مشهد هستش که از سرويس هاي داراي ترافيک رايگان شبانه این شرکت استفاده کنه و راضی باشه؟
    من شاتلم امشب تموم شد ولی دیگه خسته شدم از این محدودیتهای مسخره ش!
    کلا محدودیت دانلود داره این شرکت؟

مرسی
    من هستم [emoji3]
    والا شبانه اش بگیر نگیر داره ولی من که 512 دارم، معمولا سرعت شبانه ام اطرافِ 190~200 اما بعضی شبا هم خیلی خوب نیست ، مثلا دیشب 90 بود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

جدا ؟؟ و کجا نامحدود 1 مگ با این قیمت میده (نه ماهی 100-200) که مصرف منصفانه هم نداشته یاشه فعلا ؟ مخابرات 1 مگ میده الان یا جای دیگه که من خبر ندارم ؟؟؟
    بعد از این هم من اصلا برای دوستمون نوشتم که مشکل سرعت داشت نوشتم که من مشکلی ندارم
    big like ایشالا روزی برسه از دست هرچی دزده راحت بشیم!

9. 2 کاربر از WhiteHat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shayan0o21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهــران

پيش فرض

مخابرات سرویس 1 مگ و 2 مگ نامحدود نمی ده دیگه

تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهــران

پيش فرض

ممنونم. قيمتش چنده؟؟؟ انگار سايت قيمتش ارزون تر زده ؟؟؟
    شصت هزار و خورده ای ، کجاش ارزون تر زده ، به من نشون بده شما

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

سلام
    من از سرعت پایین خسته شدم :( من دانلود نمیخوام من سرعت خوب میخوام برای کارهام
    خدایا لعنت به این کشور خسته شدم از بس بخاطر این سرعت پایین از زندگی و پول درآوردن دارم عقب میافتم :(
    وقتی که طلاست ببین چطوری هدر میره سر نشستن برای لود یک سایت
    دوستان کسی این سرویس را داره ؟
    DP-2048-BU
    چطوریاست ؟ سرعت مخصوصا؟ دانلود اصلا مهم نیست مهم پهنای باند است برام ولی چون مصرف زیاد دارم باید نامحدود بگیرم.

13. این کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهــران

پيش فرض

سلام
    من از سرعت پایین خسته شدم :( من دانلود نمیخوام من سرعت خوب میخوام برای کارهام
    خدایا لعنت به این کشور خسته شدم از بس بخاطر این سرعت پایین از زندگی و پول درآوردن دارم عقب میافتم :(
    وقتی که طلاست ببین چطوری هدر میره سر نشستن برای لود یک سایت
    دوستان کسی این سرویس را داره ؟
    DP-2048-BU
    چطوریاست ؟ سرعت مخصوصا؟ دانلود اصلا مهم نیست مهم پهنای باند است برام ولی چون مصرف زیاد دارم باید نامحدود بگیرم.
    چرا وایرلس نمی گیرید ؟ یا پهنای باند اختصاصی ؟

15. این کاربر از shayan0o21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •