تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 612 از 1219 اولاول ... 1125125626026086096106116126136146156166226627121112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,111 به 6,120 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

FAT قشنگ تر از slim هست ولی به هر حال slim خیلی ساکت تر و خنک تر کار میکنه و قطعاتش از تکنولوژی جدیدتری برخوردار هست ( ولی قدرت پردازشی کاملاً برابر هست)
    در باره سایز هارد پست های این صفحه و صفحه قبل رو بخون لطفاً
    اون 3 تا بازی هم هر 3 تاش hانحصاری هست خوب عزیزم
    سوال من اینه الان پی اس 3 40 گیگ بگیرم می تونم بازی کیل زون 3 و گاد اف وار 3 رو بازی کنم یا نه منظورم به روشه هکه ؟ یا نه
    اخه این بازیها حجمشون بالای 40 گیگ هستن

آخر فروم باز masoud93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

هارد PS3 رو اگه یزنی به Encloser و به PC وصل کنی به عنوان یک هارد پارتیشن بندی نشده میشناسدش و اگه فرمتش کنی هم همه اطلاعاتت از دست میره و هم PS3 باید دوباره فرمتش کنه.

در واقع اطلاعات هارد PS3 رو فقط و فقط PS3 میتونه بخونه نه دستگاه دیگه.
    وصل کردن هارد خود کنسول به کامپیوتر و ریختن بازی داخلش ، کار سختیه یا نه ؟؟؟
    نه خیلی راحته!
    آخر میشه به pc وصل کرد و روش بازی ریخت ، یا نه ؟؟؟

___

اگه بخوای ه ک بازی کنی ، باید حتماً یه بازی اصل داشته باشی.

به نظرتون کیل زون 2 که فایل 4 گیگ داره بهترین گزینه برا خرید نیست ؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alex merccer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اها پس کلاً شما نمیدونی روتر چیه و فرق بین روتر و HUB و Switch چیا هست. ==>
    تو تجهیزات شبکه ساده ترین دستگاه HUB هست که فقط کارش کپی و Packet Broadcasting هست که واقعاً نیازی به هیچ تنظیماتی هم نداره
    switch فقط تنظیمات مربوط به MAC Address رو میشه برای هر پورتش اعمال کرد و بر اساس MAC Address همه چیزو فیلتر میکنه.
    Router اتفاقاً پیچیده ترین دستگاه تو یک شبکه هست و کارش ارتباط 2 یا تعداد بیشتری شبکه هست نه 2 تا سیستم .
    شرمنده switch و روتر رو یک لحظه جابه جا گفتم البته اگه switch یا hub داشته باشین باید آی پی هارو دستی بدین یا ایتکه ویندوز سرور داشته باشین البته یک سری نرم افزار هم هستن که اینکارو می کنن ولی بالاخره فقط وصل کنین به هم راه نمیوفته ولی اگه یک روتر هم داشته باشین اتومات آی پی هارو هم تنظیم می کنه.
    الان دیگه برا ps3 گرفتن دیر نشده
    کینکت و موو تازه اومدن مطمئنن سونی و مایکروسافت صبر می کنن تا جایی که می تونن بفروشن بعد کنسول جدید بدن بیرون و به نظر من(نظر خودمه) تا 4-5 سال دیگه کنسول جدیدی به جای این دو تا نمیاد.
    Last edited by Alex merccer; 11-03-2011 at 20:58.

4. این کاربر از Alex merccer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

سوال من اینه الان پی اس 3 40 گیگ بگیرم می تونم بازی کیل زون 3 و گاد اف وار 3 رو بازی کنم یا نه منظورم به روشه هکه ؟ یا نه
    اخه این بازیها حجمشون بالای 40 گیگ هستن
    دوست عزیز خیلی خیلی بعیده که اون فروشنده PS3 که قراره بهتون بده آک باشه!!

فته آک الان از فسیل دایناسور ها هم کم یاب تره!

به احتمال 99.9 درصد اون کنسول هم دست دو هست!

یه اسلیم آک بخرین و از هر لحاظ خیال خودتونو راحت کنین.

اسلیم هر هاردش از 120 هست تا 320.

6. 5 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

تو اک بودنش شک نیست اخه من عتیقه خرم
    میخام بدونم میشه باهاش بازیهای انحصاری پی اس رو رو بازی کنم (به روش ه ک ) یا نه
    منظورم به خاطر هاردشه

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

کینکت و موو تازه اومدن مطمئنن سونی و مایکروسافت صبر می کنن تا جایی که می تونن بفروشن بعد کنسول جدید بدن بیرون و به نظر من(نظر خودمه) تا 4-5 سال دیگه کنسول جدیدی به جای این دو تا نمیاد.
    مایکروسافت که برای طراحی اکس باکس جدید آگهی هم داده و داره دنبال متخصص میگرده ، فوق فوقش تا 2013 کنسول جدید میاد ، شاید هم زودتر .
    کینکت رو هم مایکروسافت پورت میکنه توی کنسول جدید ، مثل کاری که سونی کرد و اومد ٍEyeToy رو با کمی تغییر پورت کرد توی Ps3 و PsEye رو ارایه داد و بعدش با استفاده از همون Move رو طراحی کرد .
    درست یکی دو سال بعد از اومدن EyeToy سونی Ps3 رو روونه ی بازار کرد ، این میعنیش اینه که سونی به خاطر یک کنترلر جدید نمیاد نسل بعدی کنسولش رو دیر تر ارایه بده که گردونه رو به شرکت های دیگه ببازه .

در ضمن شک نکنید که استفاده از روتر همیشه بهتر از استفاده از خود مودمه

9. 2 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alex merccer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مایکروسافت که برای طراحی اکس باکس جدید آگهی هم داده و داره دنبال متخصص میگرده ، فوق فوقش تا 2013 کنسول جدید میاد ، شاید هم زودتر .
    کینکت رو هم مایکروسافت پورت میکنه توی کنسول جدید ، مثل کاری که سونی کرد و اومد ٍEyeToy رو با کمی تغییر پورت کرد توی Ps3 و PsEye رو ارایه داد و بعدش با استفاده از همون Move رو طراحی کرد .
    درست یکی دو سال بعد از اومدن EyeToy سونی Ps3 رو روونه ی بازار کرد ، این میعنیش اینه که سونی به خاطر یک کنترلر جدید نمیاد نسل بعدی کنسولش رو دیر تر ارایه بده که گردونه رو به شرکت های دیگه ببازه .
    به نظر من که تا وقتی موو و کینکت فروش دارن نمیاد سونی و مایکروسافت نمیان کنسول جدید بدن دلیلش هم اینه که الان موو مال PS3 هست و کسی که می خواد موو داشته باشه باید PS3 هم داشته باشه پس هنوز می تونه PS3 هم بفروشه مایکروسافت هم همینطور با این تفاوت که کینکت واسه ویندوز هم میاد.

11. این کاربر از Alex merccer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

به نظر من که تا وقتی موو و کینکت فروش دارن نمیاد سونی و مایکروسافت نمیان کنسول جدید بدن دلیلش هم اینه که الان موو مال PS3 هست و کسی که می خواد موو داشته باشه باید PS3 هم داشته باشه پس هنوز می تونه PS3 هم بفروشه مایکروسافت هم همینطور با این تفاوت که کینکت واسه ویندوز هم میاد.
    EyeToy هنوز که هنوزه فروش داره ، ولی این شد دلیل که سونی Ps3 رو ارایه نده ؟
    من گفتم ، این وسایل با اندکی تغییر پورت میشند توی کنسول بعدی ، بعدش آمدن کنسول جدید به معنی از رده خارج شدن کنسول قبلی نیست . Ps2 هنوز هم تولید میشه و هنوز هم فروش داره .

داستان آگهی مایکروسافت برای طراحی نسل بعدی اکس باکس :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

13. 2 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آخر میشه به pc وصل کرد و روش بازی ریخت ، یا نه ؟؟؟

___

اگه بخوای ه ک بازی کنی ، باید حتماً یه بازی اصل داشته باشی.

به نظرتون کیل زون 2 که فایل 4 گیگ داره بهترین گزینه برا خرید نیست ؟؟؟

واقعاً اینقدر پیچیده گفتم که مشخص نبود منظورم درباره اتصال هارد PS3 به PC؟
    نه نمیشه!!!
    یک بازی دسته دوم سالم بگیر. killzone مزیت خاصی نداره. بازی های حجیم هم میشه بازی کرد از رو هارد خود PS3

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

اها پس کلاً شما نمیدونی روتر چیه و فرق بین روتر و HUB و Switch چیا هست. ==>
    تو تجهیزات شبکه ساده ترین دستگاه HUB هست که فقط کارش کپی و Packet Broadcasting هست که واقعاً نیازی به هیچ تنظیماتی هم نداره
    switch فقط تنظیمات مربوط به MAC Address رو میشه برای هر پورتش اعمال کرد و بر اساس MAC Address همه چیزو فیلتر میکنه.
    Router اتفاقاً پیچیده ترین دستگاه تو یک شبکه هست و کارش ارتباط 2 یا تعداد بیشتری شبکه هست نه 2 تا سیستم دوست من
    خوب شاید به این خاطر این دوستمون گفته که نیاز به تنظیم نداره چون روتر ها معمولا DHCP سرور هم دارند که همه ی کارها رو خودکار انجام میده .

الان توی اروپا توی هر خونه ای یه روتر پیدا میشه ، مودمهایی که برای DSL میدند در حقیقت یک روتر هستش که DSL Modem رو به صورت Built in داره .
    من خودم هم تو خونه روتر دارم و خیلی کارهامو راحت تر کرده ، قبلا مجبور بودم که خروجی مودم رو بدم به یه سوییچ یا یه هاب بعدش شیرش میکردم بین باقی سیستم هام که باعث شده بود خونمون بشه مثل دیتا سنتر تازه اسپلیتر هم بود - الان همه اینها رفته توی یک روتر گذاشتم یه گوشه راحت ، خوشگل قشنگ .

این هم عکس روتر من :

اون بیلبیلکی که هم مثل آنتن از پشتش زده بیرون یه USB دیوایس هستش برای کانکت کردن روترم به GPRS و UMTS که خیلی به درد بخوره ، مثلا وقتی که به هر دلیلی سیم کشی مشکل پیدا کنه اون رو وصل میکنم و تلفن خونه از طریق امواج موبایل بر میگرده سر جاش تا سیستم رو درست کنند .

این هم عکس اون بیلبیلکه تنها :

یه سیم کارت میخوره توش و من همه جا وسط جنگل و بیابون و قطار و ... به اینترنت 7 مگ + تلفن منزل دسترسی دارم از طریق لپ تاپم و اگر اینها رو وصل کنم به روتر که تلفن های خونه هم به همون روتر وصله میتونم دوشاخه رو از پریز تلفن بکشم بیرون و کماکان تلفن و اینترنت وصل باشه
    Last edited by sonixax; 11-03-2011 at 21:13.

16. 2 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •