کسی سایت مطمعنی میشناسه که ازش بخرم ... امروز چند تا مغازه رفتم یا نداشتن یا اسمشو نشنیده بودن ...
Rayansaba
یا
nextgen.ir
مطمعا هستن ....؟
کسی سایت مطمعنی میشناسه که ازش بخرم ... امروز چند تا مغازه رفتم یا نداشتن یا اسمشو نشنیده بودن ...
Rayansaba
یا
nextgen.ir
مطمعا هستن ....؟
خداییش دیگه نکست جن که مطمعنه
شارژ Psp من خیلی زود تموم می شه چی کارش کنم ؟!
روشناییه صفحشم رو 2 می زارم اما 1 ساعته باطریش تموم می شه !!!
مال شما هم این طوریه ؟!
لطفا جواب بدین و راهنمایی کنید
ممنون
خیلی خیلی کمه.من اسلیم دارم نور صفحه وقتی روز 4 هست 5 ساعت راحت بازی میکنم.حتی بیشتر تا 5:30
باطری شما اصل هست.چون خودم هم یک باطری غیر اصل دارم همینطوره.اگه میشه یک عکس از 2 طرف باطری بزار.
باطری را بزار خالی خالی بشه.یعنی هی روشن کن تا خودش خاموش بشه اینقدر بکن تا دیگه روشن نشه بعد 8 ساعت بزار توی شارژ تا FULL بشه.شاید بهتر شد.
اما 1 ساعت خیلی خیلی کمه.![]()
باطریم نو نو هستش روش زده مید این چین
حالا از کجا باید بفهمم اصله یا نه ؟!
اینم عکسش
اونورشم زده :
سونی
پی اس پی
باطری پک
3.6 V
1200 mAh
این جور که پیدا هست باطری شما اصله.به خاطر داشتن اون شماره سریال پایین.که هیچ کدوم باطری غیر اصل ها نداره.
این 2 تا عکس را ببینید باطری سمت چپ اصلی و راست تفلبی هست.(کاری به این چسب ها که بهش هست نداشته باشید)
هرچند باطری من هم با شما متفاوته چون psp شما از این ها هست که مخصوص فروش توی اروپا و امریکا هست و هیچ نوشته چینی یا ژاپنی روش نیست.اما ماله من نه.
![]()
باتري مسئله ي بزرگي شده براي ما
براي من روي نور 4 چهر ساعت شارژ نگه ميداره
يك ساعت ديگه خيلي داغونه
با راهنمایی دوست خوبم چوری جان الان دیگه الکی شارژ خالی نمی کنه 8 ساعت گذاشتمش تو شارژ
از روز اول هی 2 ساعت می زدم وقتی می زد باطری 100 % برش می داشتم
حالا 2 تا سوال دارم :
1. همین یه بار کافیه دیگه یا بازم شارژش خالی شد باید دوباره 8 ساعت بزنم تو شارژ
2. این هورس لفت که زیر شارژ لول هستش چی می گه، یعنی چی ؟! (تو قسمت ستینگ تویه باطری اینفورمیشن)
خدا را شکر مشکل شما برطرف شد.
شما دیگه نیازی نیست همیشه 8 ساعت بزاری.بزار توی شارژ باشه تا اون چراغ قرمزه خاموش شد در بیار.
همیشه هم تا باطری خالی خالی نشده نزار شارژ.
اون گزینه هم که گفتی خود دستگاه به طور تقریبی تخمین میزنه که دستگاه چقدر میتونه روشن باشه.با دقت حدودا 5 الی 10 دقیقه.(بسته به تنظیمات مثلا نور صفحه و صدا تغییر میکنه)
شما باید همون روز اول که psp رو گرفتی این کارو انجام میدادی یعنی 8 الی 12 ساعت میزدی توی شارژ تا این مشکل الان برات پیش نیاد.الان خیلی از عمر باطریت کم شده من فکر میکنم بعد چند وقت باز همین مشکل برات پیش بیاد اما اگه روز اول زده بودی چنین مشکلی پیش نمیومد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)