سلام..!
دوست گل.....
خوبی
..
یک سوال دارم
میتونید ...برام...
بهترین کانتر 1.6 رو بدید میخنوام دانلود کنم!
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
سلام..!
دوست گل.....
خوبی
..
یک سوال دارم
میتونید ...برام...
بهترین کانتر 1.6 رو بدید میخنوام دانلود کنم!
من موندم که کانتر با این همه قدمتی که داره باز این همه ترفدار داره بازی الان از نظر گرافیک و صدا و... میشه گفت عقبه ولی با این حال دارن بازی میکنن من خودم زیاد بازی نکردم ولی در کل به نظرم امد که بازی چندان خوبی نیست(به هیچ وجه قصد احانت ندارم) ولی کنجکاو شدم که شما الان چه چیزی در این بازی دیدین که باز دارین اینو بازی میکنین؟
nدوست عزیز بفرما این خوبه هم پچ 23 و هم بات داره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
وال -- / چیت کانتر 1.6 رو می خوام برای آنلاین بازی کردن . کسی می تونه کمکی کنه؟
سلام من چطوری تو بازی کانتر سورس به صورت Bot میتونم منطقه ها رو محدود کنم مثلا میخوام بوت ها از منطقه B نیان فقط از A بیان؟
ممنون.
أوست عزیر من الان حدود 6 سال که دارم cs بازی می کنم انواع اقسام بازی ها رو انجام دادم و بار ها مثل شما از خودم پرسیدم که چرا هنوز دارم این بازی را انجام می دم ولی باور کنید هیچ بازی مثل cs به من کیف نمی ده اصلا یک چیزه دیگه است شاید ماله اینه که برای من اولین بازی بود که دسته جمعی با دوستام توی gamenet بازی کردم وبعد از اون وارد کلن شدم و من رو همیشه یاد اون حالو هواها می ندازه برای من این بازی خسته کننده نمیشه مننم خیلی دنبال این سوال شما گشتم ولی چیزی هیچ وقت به جواب نرسیدم اگه شما جوابی برای این سوال پیدا کردی از ما هم دریق نکن![]()
خیلی مممنون برای تشکر کردن کافیه دکمه رو بزنی بهترهممنونم!
از Khelaneh
بهتره صفحه قبلی رو ببینی ولی از من توصیه کردن بود کانتر رو مردونه بچسپسلام
وال -- / چیت کانتر 1.6 رو می خوام برای آنلاین بازی کردن . کسی می تونه کمکی کنه؟
من دیروز کانتر استرایک 1.6 نصب کردم حدود 2 ماهه کانتر سورس بازی میکنم و برای این کار باید فرمانه رو درست استفاده بکنی برای مثال در نقشه de_dust وقتی ترور هست اگه strom front رو بزنی همه مستقیم میرن وقتی تو یه دوراهی هستی و مخوای همه بیان دنبالت fallow me بزن و وقتی تو یه جا گیر میوفتی میتونی taking the fire رو بزنی اینجوری به نوعی متونی اونارو از کارشون منحرف کنیدسلام من چطوری تو بازی کانتر سورس به صورت Bot میتونم منطقه ها رو محدود کنم مثلا میخوام بوت ها از منطقه B نیان فقط از A بیان؟
ممنون.
شاید بارو نکنید من هم اولاش میگفتم بابا این کسای که میگن این بازی باحاله چیزی از بازی نمیدونن ولی فقط دوروز بازی کردم چه حال داد مخصوصا" انلاینش دوما از نظر گرافیک و صدا هم خیلی خوبه من که کانتر سورس هم بازی کردم وقتی بازی میکردم همه چیزش خوب بود ولی اون هیجان کانتر 1.6 رو نداشت به نوعی هر نقشه و اسکین رو دانش میکردم ولی نمتونست جای کانتر 1.6 رو بگیره در کل من هم خودم موندم از چه چیز بازی خوشم میاد ولی میدونم معتادشممن موندم که کانتر با این همه قدمتی که داره باز این همه ترفدار داره بازی الان از نظر گرافیک و صدا و... میشه گفت عقبه ولی با این حال دارن بازی میکنن من خودم زیاد بازی نکردم ولی در کل به نظرم امد که بازی چندان خوبی نیست(به هیچ وجه قصد احانت ندارم) ولی کنجکاو شدم که شما الان چه چیزی در این بازی دیدین که باز دارین اینو بازی میکنین؟
سلام خسته نباشید من انقد که کانتر بازی کدردم روم چیت زدن بهخدا دارم خسته میشم اگه میشه واسم اموزش چیت زدن با یه چیت واسی زیاد شودن حلت بهم بدین از بس اینورو اونور گشتم خسته شدم دست تون درد نکنه خیلی سایت توپی دارید.
با عرض سلام به همه
من بعد از 2 سال دوباره اومدم كانتر بزنم اما هر چي اي پي سرورهارو مي زنم پيدا نميكنه
حالا بايد چيكار كنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)