تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما اين تاپيك چطوره ؟؟

راي دهنده
921. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عاليه خيلي بدردم خورد

490 53.20%
  • خوبه ولي سطحش پايينه

174 18.89%
  • زياد جالب نيست

52 5.65%
  • درپيت ترين تاپيك P30world همينه

205 22.26%
صفحه 611 از 983 اولاول ... 111511561601607608609610611612613614615621661711 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,101 به 6,110 از 9822

نام تاپيک: تاپيك مخصوص كانتر (همه چيز درباره كانتر)

داره خودمونی میشه javaad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Moon !

پيش فرض

سلام..!
    دوست گل.....
    خوبی
    ..
    یک سوال دارم
    میتونید ...برام...
    بهترین کانتر 1.6 رو بدید میخنوام دانلود کنم!

داره خودمونی میشه RAMB0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

من موندم که کانتر با این همه قدمتی که داره باز این همه ترفدار داره بازی الان از نظر گرافیک و صدا و... میشه گفت عقبه ولی با این حال دارن بازی میکنن من خودم زیاد بازی نکردم ولی در کل به نظرم امد که بازی چندان خوبی نیست(به هیچ وجه قصد احانت ندارم) ولی کنجکاو شدم که شما الان چه چیزی در این بازی دیدین که باز دارین اینو بازی میکنین؟

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

nدوست عزیز بفرما این خوبه هم پچ 23 و هم بات داره
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    وال -- / چیت کانتر 1.6 رو می خوام برای آنلاین بازی کردن . کسی می تونه کمکی کنه؟

داره خودمونی میشه pdpdpd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام من چطوری تو بازی کانتر سورس به صورت Bot میتونم منطقه ها رو محدود کنم مثلا میخوام بوت ها از منطقه B نیان فقط از A بیان؟
    ممنون.

داره خودمونی میشه javaad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Moon !

پيش فرض

ممنونم!
    از Khelaneh

داره خودمونی میشه popor_jok's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من موندم که کانتر با این همه قدمتی که داره باز این همه ترفدار داره بازی الان از نظر گرافیک و صدا و... میشه گفت عقبه ولی با این حال دارن بازی میکنن من خودم زیاد بازی نکردم ولی در کل به نظرم امد که بازی چندان خوبی نیست(به هیچ وجه قصد احانت ندارم) ولی کنجکاو شدم که شما الان چه چیزی در این بازی دیدین که باز دارین اینو بازی میکنین؟
    أوست عزیر من الان حدود 6 سال که دارم cs بازی می کنم انواع اقسام بازی ها رو انجام دادم و بار ها مثل شما از خودم پرسیدم که چرا هنوز دارم این بازی را انجام می دم ولی باور کنید هیچ بازی مثل cs به من کیف نمی ده اصلا یک چیزه دیگه است شاید ماله اینه که برای من اولین بازی بود که دسته جمعی با دوستام توی gamenet بازی کردم وبعد از اون وارد کلن شدم و من رو همیشه یاد اون حالو هواها می ندازه برای من این بازی خسته کننده نمیشه مننم خیلی دنبال این سوال شما گشتم ولی چیزی هیچ وقت به جواب نرسیدم اگه شما جوابی برای این سوال پیدا کردی از ما هم دریق نکن

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

ممنونم!
    از Khelaneh
    خیلی مممنون برای تشکر کردن کافیه دکمه رو بزنی بهتره
    سلام
    وال -- / چیت کانتر 1.6 رو می خوام برای آنلاین بازی کردن . کسی می تونه کمکی کنه؟
    بهتره صفحه قبلی رو ببینی ولی از من توصیه کردن بود کانتر رو مردونه بچسپ
    سلام من چطوری تو بازی کانتر سورس به صورت Bot میتونم منطقه ها رو محدود کنم مثلا میخوام بوت ها از منطقه B نیان فقط از A بیان؟
    ممنون.
    من دیروز کانتر استرایک 1.6 نصب کردم حدود 2 ماهه کانتر سورس بازی میکنم و برای این کار باید فرمانه رو درست استفاده بکنی برای مثال در نقشه de_dust وقتی ترور هست اگه strom front رو بزنی همه مستقیم میرن وقتی تو یه دوراهی هستی و مخوای همه بیان دنبالت fallow me بزن و وقتی تو یه جا گیر میوفتی میتونی taking the fire رو بزنی اینجوری به نوعی متونی اونارو از کارشون منحرف کنید

شاید بارو نکنید من هم اولاش میگفتم بابا این کسای که میگن این بازی باحاله چیزی از بازی نمیدونن ولی فقط دوروز بازی کردم چه حال داد مخصوصا" انلاینش دوما از نظر گرافیک و صدا هم خیلی خوبه من که کانتر سورس هم بازی کردم وقتی بازی میکردم همه چیزش خوب بود ولی اون هیجان کانتر 1.6 رو نداشت به نوعی هر نقشه و اسکین رو دانش میکردم ولی نمتونست جای کانتر 1.6 رو بگیره در کل من هم خودم موندم از چه چیز بازی خوشم میاد ولی میدونم معتادشم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام خسته نباشید من انقد که کانتر بازی کدردم روم چیت زدن بهخدا دارم خسته میشم اگه میشه واسم اموزش چیت زدن با یه چیت واسی زیاد شودن حلت بهم بدین از بس اینورو اونور گشتم خسته شدم دست تون درد نکنه خیلی سایت توپی دارید.

آخر فروم باز kamran987456's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    In The Vally Of Death

پيش فرض

با عرض سلام به همه
    من بعد از 2 سال دوباره اومدم كانتر بزنم اما هر چي اي پي سرورهارو مي زنم پيدا نميكنه
    حالا بايد چيكار كنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •