بله دوست عزیز من گرفتم رایگان بود شهرمون هم هنوز تحت پوشش فورجی نیست در ضمن ی بسته هم بلافاصله واست فعال میشه 2+2GB
بله دوست عزیز من گرفتم رایگان بود شهرمون هم هنوز تحت پوشش فورجی نیست در ضمن ی بسته هم بلافاصله واست فعال میشه 2+2GB
گزارش دیجیاتو از مراسم رونمایی ۲۲ پروژه همراه اول با حضور وزیر ارتباطات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی تقریبا : 93 مگابیت بر ثانیه سرعت دانلود دارید . واو اوه واو ...... خیلی عالی . فقط مربوط به چه نوع شبکه ای میباشد نسل ثابت 4G ؟
مودم 4g معمولی با سیمکارت همراه اول با آنتن تقویتی ( تو ایران گیر نمیاد)
خیلی عالی ولی فکر نکنم به آنتن ربطی داشته باشه . من زیر دکل با RSSI: -51 تست گرفتم بیشتر از 65 مگابیت نتونستم بگیرم . فکر کنم محل زندگی شما محدودیت نداره و خیلی هم شبکه خلوته . به هر حال عوض ما هم دانلود کن![]()
لطفا درباره آنتنتون توی تاپیک آنتن یه توضیحاتی بدید. نحوه خرید. سیگنال با آنتن و بی آنتن
کلا فرکانس 2600 همراه اول خیلی کم گیر میاد و تقریبا خلوتم هست اون 15 مگاهرتزش تا 110 مگ می تونه سرعت بده
فکر کنم منظورش گوشی های باشه که Cat 11/Cat 12 رو پشتیبانی میکنن . مثل اینکه سه فرکانس رو تجمیع زدن.
افتتاح پروژه LWA برای اولین بار در کشور
فناوری تجمیع LTE- Wifi (L.W.A) جهت دستیابی به حداکثر سرعت ۱Gbps و حرکت به سمت ارائه خدمات ۵G برای اولین بار در ایران و سومین کشور در جهان پس از کره جنوبی و ترکیه، همچنین پروژه آزمایشگاهی تجمیع فرکانس ((Carrier Aggregation در ۳ باند فرکانسی دارای مجوز از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، برای اولین بار در ایران و دریافت بیش از ۱.۳ گیگابایت گذردهی دیتا و حرکت به سمت فناوری G۵ و همچنین رونمایی از قابلیت ارائه رومینگ دیتا (نسل های ۳, ۴ و ۴.۵ ) به اپراتور سوم در متروی تهران، در راستای تبعیت از سیاست های دولت تدبیر و امید از مهم پروژه هایی بود که امروز با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افتتاح شد.
اینم تست +4g هست که امروز در مراسم نشون دادن به ملت.
سرعت دانلود ۲۷۴ مگابیت بر ثانیه
![]()
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)