تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 611 از 752 اولاول ... 111511561601607608609610611612613614615621661711 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,101 به 6,110 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

12

احتمالآ به این خاطر جوابی داده نشده که شاید با 25 هزار تومن مدل مناسب کاربردتون یا موجود نبوده یا . . .

به هر حال انتظار زیادی از یک هدست یا هدفون با این رنج قیمت نباید داشت که هم کیفیت صدای خوبی داشته باشه و هم از نظر کیفیت ساخت به قدری قوی باشه که به راحتی توی دست عزیزی مثل شما حداق یه سالی دووم بیاره

به نظرم هدست های با این مشخصات و یا نزدیک به این مشخصات کمی بیش از دو برابر بودجه شما هستند

در آخر از بین مدلهای انتخابی بر اساس ظاهر انتخاب کنید چون فراسو یا هر برند غیر متخصص در ساخت این ابزار، اینقدر تفاوت کیفیت با مدلهای بالاتر یا هم رده قیمت خودشون ندارند که با یک انتخاب نامناسب چیز زیادی از دست بره

شما هم موفق باشید.
    خوب جناب لطف کنید یه هدفون خوب تو رو رنج همین 2 برابر بفرمایید . زیر 70 تومان

اگه نباشه جاش خالی می مونه sabzefosfori's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Teh

14

Creative Sound Blaster World Of Warcraft

سلام دوستان ميخوام اين هدست رو بخرم فقط چند سوال داشتم

اول اين هدست ها که بيسيم هستن و خبری از سيم نيست از نظر کيفيت صدا نسبت به سيم دارا چطور هستن
    مورد بعدی باطری هستش نميدونم باطری قلمی ميخره يا مدل های ديگه و اصلاً گير مياد من اگه خواستم باطريش خراب شد تعويض کنم

سوال اخر اين مدل ميکروفون بوم دار هم داره چون از طريق wifi کار ميکنه (فکر کنم) صدا امکان داره خش خش داشته باشه و صاف و شفاف نباشه ممنون ميشم راهنمايی کنيد

داره خودمونی میشه ali.cheguevara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

درود بر عزيزان.
    رضاجان من تو اين هفته دارم ماتريكس رو سفارش ميدم.خيلي ريويو و فروم خوندم را جع بهش.
    فهميدم كه برندهاي پر طرفدار چيني كپي شده برندهاي گرون هستند.
    پرطرفدارترين مدل ها در اين رنج قيمت اين چند تاست:
    1.Little DOT
    2.HeadRooM Micro
    3.Bellari
    4.Javs
    5.Creek Audio
    6.HLLY DMK IV
    7.Nuforce
    از اونجايي كه در خريد قبليم با نظر شما بهترين خريد عمرم رو انجام دادم؛اين بار هم مطمئنن همينطرو خواهد بود.فقط خواستم ببينم كه نظر شما از بين اين چند تا؛باز هم همان ماتريكس هست؟با توجه به اينكه little dot از همه پرفروش تره.يعني واقعا خيلي پرفروشه؟و با توجه به اينكه HLLY كپي شده LEHMANN هست.با توجه به اينكه تمام ريويوها Nuforce و headroom رو پيشنهاد ميكنند؟باز هم شما ماتريكس رو پيشنهاد ميكنيد؟
    سوال دوم اينكه ماتريكس ميني يو اس پي هم گزينه خوبي ميتونه باشه؟و با ام استيج برابري ميكنه؟
    سوال آخر هم با توجه به اينكه ماتريكس پورت لاين اين نداره.تنها اشكالش همينه.وليE9 لاين اين داره.ضمنا داك واسه آيفون هم داره كه به كار من مياد.ميخواستم نظرتون رو راجع به E9 هم بدونم.
    با سپاس فراوان .
    موفق باشيد.

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

ممنون. چنده این؟
    نظرتون در مورد هدفون های Monster چیه؟
    قرار گذاشتیم بریم نماینگی قیطریه ش تست کنیم! (فقط تست)
    من توی سایت های خارجی دیدم هر کی حرف از Beats می زنه حداقل یه نفر میاد می گه سراغ اینا نرین بهتره برین سراغ Bose و Sennheiser و shure و ...
    درباره این مسائله بارها تو صفحه های قبلی بحث شده این هدفون هایی که اسمش رو آوردید در بازار داخای اکثر موجود نیس و یا با قیمت های بالایی عرضه میشه.
    چرا مگه Close Full size ها با Open Full Size ها تفاوت زیادی دارند ؟ و اگه اره چه هدفونه Openi رو پیشنهاد میکنید که در سطح D2000 باشه ؟

بعد در مورد این Asus Xonar Essence One که گفتین , این که قیمتش 500 دلاره !! من گفتم 100 دلار میتونم برای Amp/dac یا کارت صدا بدم ! و کار حرفه ای هم نمیخوام بکنم فقط در حد اهنگ گوش دادنه کارم

و اینکه شما جواب سوال من رو ندادین که کارت صدای PCI بگیرم یا اینکه همین Amp/Dac هایی مثل FiiO E10 بهتره ؟ و اگر کارت صدا بهتره یه مدل خوبش رو برای هدفونی 300 دلاری بگین که زیر 100 دلار باشه [ فقط هم از هدفون من استفاده میکنم و 95% موقع ها از کامپیوتر خونم استفاده میکنم ]

در مورد اینکه E10 رو موقع حرکت نباید استفاده کنم من درست نفهمیدم , یعنی مثلا تو ماشین نمیتونم استفاده کنم یا وقتی دارم راه میرم ؟!
    Fiio E10 برای استفاده از وسیله ایی مثل لپ تاپ و کامپیوتر طراحی شده نه پلیر و لپ تاپ هم چون باید برق این وسیله رو تامیین کنه باید توجه داشته باشید که اگه مدت طولانی به برق مستقیم دسترسی ندارید تجدید نظر کنید.
    درباره مدل داخلی و خارجی بسته به بودجه و نوع استفاده متفاوته ولی به دید من مدل های خارجی گزینه های بهتر و به صرفه تری میشه پیدا کرد و برای شرایط مختلف هم قابل استفاده هستند.
    درود بر عزيزان.
    رضاجان من تو اين هفته دارم ماتريكس رو سفارش ميدم.خيلي ريويو و فروم خوندم را جع بهش.
    فهميدم كه برندهاي پر طرفدار چيني كپي شده برندهاي گرون هستند.
    پرطرفدارترين مدل ها در اين رنج قيمت اين چند تاست:
    1.Little DOT
    2.HeadRooM Micro
    3.Bellari
    4.Javs
    5.Creek Audio
    6.HLLY DMK IV
    7.Nuforce
    از اونجايي كه در خريد قبليم با نظر شما بهترين خريد عمرم رو انجام دادم؛اين بار هم مطمئنن همينطرو خواهد بود.فقط خواستم ببينم كه نظر شما از بين اين چند تا؛باز هم همان ماتريكس هست؟با توجه به اينكه little dot از همه پرفروش تره.يعني واقعا خيلي پرفروشه؟و با توجه به اينكه HLLY كپي شده LEHMANN هست.با توجه به اينكه تمام ريويوها Nuforce و headroom رو پيشنهاد ميكنند؟باز هم شما ماتريكس رو پيشنهاد ميكنيد؟
    سوال دوم اينكه ماتريكس ميني يو اس پي هم گزينه خوبي ميتونه باشه؟و با ام استيج برابري ميكنه؟
    سوال آخر هم با توجه به اينكه ماتريكس پورت لاين اين نداره.تنها اشكالش همينه.وليE9 لاين اين داره.ضمنا داك واسه آيفون هم داره كه به كار من مياد.ميخواستم نظرتون رو راجع به E9 هم بدونم.
    با سپاس فراوان .
    موفق باشيد.
    میشه لطف کنید منابعی که موجب شدند به این نتیجه برسید به اشتراک بزارید؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

میشه لطف کنید منابعی که موجب شدند به این نتیجه برسید به اشتراک بزارید؟
    ممنون
    با درود
    چه نتیجه ای؟اینکه در رنج 300-400 دلار محصولات این برندها در این رنج پر طرفدار ترین و پرفروش ترین هستند یا اینکه ریویوها و سایت های مختلف از آن دو مدل بسیار تعریف کرده اند و پیشنهاد داده اند؟
    موفق باشید.

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

هـــــــر دو

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دومی رو از ریویو های سایت های مختلف خوندم و اولی رو از نطرات زیر اون ریویو ها.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تجریش

پيش فرض

سلام
    دوستان من میخوام یه هدفون بخرم اما واقعیتش چیز زیادی از هدفون ها نمیدونم،اینجا هم که همه برای هدفون های بالاقیمت مشورت میگیرن اما من بودجم نهایت 50 تومنه،مشخصاتی که به نظرم میاد اینا هستن:
    1-اول اینه که اگه هدفونم گارانتی داشته باشه بهتره چون همیشه همه چیزم رو با گارانتی خریدم و خیالم راحت بوده
    2-من استفاده معمولی از هدفون دارم(بیشتر فیلم و سریال نگاه میکنم)
    3-هدفونم باید از اینا باشه که روی گوش وایمیسته(نوع Head band) چون از اینایی که تو گوش میرن اگه استفاده کنم سردرد میگیرم
    4-من خیلی دوست دارم که یه چیزی بگیرم که سریع بشه جم و جورش کرد

حالا به مشورت شما عزیزان نیاز دارم چون وقتی رفتم پایتخت واقعا گیج شدم هر کی جنسی رو که نداشت میگفت اون جنس که ما نداریم تو بازار تقلبیش هست و ما داریم جنس اورجینال میدیم.
    Last edited by Alli13; 22-02-2012 at 23:30.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

هدفون فول سایز تا 70 تومان ، و همچنین تا 50 تومان میخوام...
    برای موسیقی ، سبک بیشتر Pop و Rock اما تقریبا همه سبکی گوش میکنم...
    ارگونومی هم تا حد زیادی برام مهمه
    خیلی ممنون

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام
    دوستان من میخوام یه هدفون بخرم اما واقعیتش چیز زیادی از هدفون ها نمیدونم،اینجا هم که همه برای هدفون های بالاقیمت مشورت میگیرن اما من بودجم نهایت 50 تومنه،مشخصاتی که به نظرم میاد اینا هستن:
    1-اول اینه که اگه هدفونم گارانتی داشته باشه بهتره چون همیشه همه چیزم رو با گارانتی خریدم و خیالم راحت بوده
    2-من استفاده معمولی از هدفون دارم(بیشتر فیلم و سریال نگاه میکنم)
    3-هدفونم باید از اینا باشه که روی گوش وایمیسته(نوع Head band) چون از اینایی که تو گوش میرن اگه استفاده کنم سردرد میگیرم
    4-من خیلی دوست دارم که یه چیزی بگیرم که سریع بشه جم و جورش کرد

حالا به مشورت شما عزیزان نیاز دارم چون وقتی رفتم پایتخت واقعا گیج شدم هر کی جنسی رو که نداشت میگفت اون جنس که ما نداریم تو بازار تقلبیش هست و ما داریم جنس اورجینال میدیم.
    با سلام
    ميتونين akg k44 رو انتخاب كنين.من خودم براي مواردي كه ذكر كردين استفاده كردم و راضي بودم.انشاالله شما هم راضي ميشين

11. این کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •