شبکه اچ دی تو شهرستان ها دریافت نمیشه؟
اینجور که مشخصه اینجا همه سوال میپرسن کسی جواب نمیده
پس یه لطفی کنین این پست رو ببندین مردم الکی الاف نباشن
من کل اینجا رو شخم زدم.خیلی هم وسواسی هستم توو خرید وسایل برقی و اینکه واسم مهمه فول آپشن باشه
گسرنده دنای رو خریدم.مدل هاش هم هیچ هیچ هیچ فرقی با هم نداره و فقط ظاهر تغییر میکنه.
802 خریدم به قیمت 75 تومن.کاملا راضی.کیفیت تصویر عالی.سرعت تعویض وکانال خوب.ساپورت فرمت ها عالی.قدرت گیرندگی عالی
سلام دوستان.من قصد خرید گیرنده دیجیتال دارم ولی قبلش راهنمایی می خواستم از شما:
نسل جدید گیرنده های دیجیتال دارای سیستم ----T2 هست و صداوسیما هم تجهیزات جدیدی که در حال حاضر داره خریداری می کنه مبتنی بر همین سیستم هست.حالا می خواستم بدونم چرا فقط شرکت دنای داره گیرنده های مبتنی بر این سیستم تولید می کنه و شرکت مادیران که گیرنده های x.vision که پرطرفدار هم هستند را بر اساس سیستم جدید T2 تولید نمی کنه؟
در نهایت من بین دنای و x.vision موندم کدوم را بگیرم چون از یه طرف حتما می خوام گیرنده ای بگیرم که سیستم DVBT-2 را ساپورت کنه و از طرف دیگه شنیدم x.vision بهتر و پرطرفدارتر و به قولی تو بورس تر هست ولی مشکلش اینه که ----T2 را ساپورت نمی کنه
راستی فرق 1080p و fullhd که روی جعبه گیرنده های دنای و x.vision نوشته چیه و چرا روی جعبه دنای ننوشته fullhd؟
همچنین آیا بجز ساپورت کابل HDMI،خروجی AV را هم همچنان ساپورت می کنند؟
ممنون می شم راهنمایی کنید.
Last edited by hoomanfarzin; 24-04-2015 at 16:44.
دوستان یه سوال فنی داشتم
دیروز یک دستگاه گیرنده دیجیتال دنای مدل stb912t2 خریدم
ولی یه مشکلی داره
وقتی کانال ها رو عوض می کنیم هر کانالی اول چند ثانیه تصاویرش به صورت اسلوموشن پخش میش بعد عادی میشه
می خواستم بدونم مشکل چیه؟
دستگاه خرابه یا کلا مدلش همینجوریه؟
تلویزیونمون crt سامسونگ هست. به خاطر نوع تلویزیون نیست یا ربطی نداره؟
راه حل چیه؟
مال من هم همینطوره، فکر میکنم طبیعی باشه
گیرنده ی من مکسیدره، تلویزیون LCD
پس ظاهرا این مشکل تو همه دستگاه ها وجود داره
اون اسلوموشن تو مکسیدر چند ثانیه طول می کشه؟
واسه من تو بعضی کانال ها 2 ثانیست و بعضی کانال ها 5 - 6 ثانیه هم طول می کشه که خیلی غیرقابل تحمله!!
---
قبلا ایکس ویژن داشتیم که خراب شد. اونم مشکل مشابهی داشت و وقتی کانال رو عوض می کردیم اولش چند ثانیه تصویر فریز میشد بعد عادی میشد.
سلام دوست عزیز.این گیرنده ها کلا چطوری هستند؟یعنی زود خراب می شن؟دلیل اینکه ایکس ویژن شما خراب شد چی بود؟
من می خوام یه دستگاه ----T2 بگیرم که خوب باشه و نمی خوام هم عوضش کنم.چون معمولا هر جنس الکترونیکی مثل تلویزیون،موبایل و... که می گیرم حدود یک دهه ازش استفاده می کنم.
حالا می خوام بدونم این گیرنده های دیجیتال اگر دو سه سال کار می دن کلا بی خیالش بشم؟
راستی چرا ایکس ویژن مدل ----T2 نداره و فقط دنای داره؟
دنای بگیرم حداقل 7-8 سال را برام کار می ده؟؟؟
من ایکس ویژن 242 حدود 1.5 ساله استفاده میکنم،دوستمم حدود 4 ساله و هیچ کدوممونم مشکلی نداشتیم.مال دوستمم ایکس ویژنه.
علت خراب شدنشو نمی دونم چیه
ولی یه روز تصویر قطع شد بعد که خاموش روشن کردم دیگه صفحه سبز شد و کانالا بالا نمیومد
حالا نمی دونم به خاطر دائم روشن بودن اینجوری شده یا دلیل دیگه ای داشته
چون یه بار دیگه هم اینجوری شده بود بردیم تعمیر درست شد ولی بعد از چند ماه دوباره اینجوری شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)