چرا پس نميدي. ميتوني شكايت كني.
چرا پس نميدي. ميتوني شكايت كني.
گفت بيا پس بده منم تهران نيستم إز تهران خريدم تازه ميگه ديگه ندارم پول بدم پول شو بگيرم چي بحرم ساسونگ آشخال؟ همين خوبه فناشو نگا كدم خاك نداشت روش
درود
دوستان من خیلی وقت هست به این تاپیک سر نزدم و با توجه به حجم بالای صفحات خوندنش سخته
راه حلی برای پخش زیرنویس فارسی در سری m تی وی های st30 یا vt30 پیدا نشد
با سپاس
با سپاس خدمت دوستان اگه در مورد آپدیت vt30 میتونن راهنمائی کنن ممنون میشم با سپاس
![]()
با سلام خدمت شما عزیزان
آقا خواهر زاده گرام بنده کنترل تی وی رو انداخته ................ (بگذریم )
کنترل رو از کجا میتونم دوباره تهیه کنم ....... قیمتش چنده 50st30
با سلام.
با خدمات پس از فروش تماس بگیر.گوش خواهرزادت هم بپیچون![]()
میخواستم بدونم روی تلویزیون 50vt50 که ----- داخلی داره (----s) میشه کانالهای کارتی رو با sharing باز کرد ؟
دوباره تلویزیون VT30 م خراب شد
من اصلاً از تلویزیون شانس ندارم. سه ماه پیش که مثل اکثر VT30 دارها بردش سوخت، 4 ماه تو سرویس نمایندگی بود تا بردش رو از خارج وارد کردند.
حالا از اون موقع سه ماه نگذشته ، یه نوار افقی افتاده تو تصویرش .
تا یه هفته پیش فقط موقعی که روشنش می کردم این نواره بود و بعد چند ثانیه محو میشد. اما هر روز زمان موندگاریش بیشتر شده و الآن تقریباً موندگار شده. نواره یه حالت چشمک زن داره و توی تصاویر روشن کاملاً تابلوئه و تو تصاویر تاریک بعضی وقت ها محو میشه.
زنگ زدم نمایندگی گفتن یا از برد هست یا پنل.
![]()
با سلام
ای بابا اقا پونل شما اصلا انگار شانس ندارین
اوون سری یادمه که بعد از تعمیر رفتین و برای تی وی یه استابلایزر فاراتل گرفتین ولی باز هم به مشکل خوردین.
اینشاالله که این سری تعمیرش مدت زمانش کم باشه و بعد تعمیر هم دیگه به مشکل نخوره.
و در ضمن هزینه تعمیرش هم زیاد نشه و این که خرابی از پنل هم نباشه.
حالا یه سوال تی وی شما چقدر کار کرده؟
مقدار ساعتش رو میخوام بدونم.
اخه به نظر نمیاد که تی وی شما مدام روشن باشه و اصلا عجیب بود که دیگه باز برا تی وی مشکل به وجود بیاد با وجود اون استابلایزر.
انشاالله که مشکل هر چه زود تر حل میشه و دیگه به مشکل نمیخوره.
عمو پونل اگر یادت باشه من 50st30 داشتم قبلا دقیقا یه هفته ای این مشکل برام پیش اومد و بعدش کلا خاموش شد و هفت چراغه شد ...
امیدوارم این سری دیگه خراب نشه که مصیبته حقیقتا
خدا بهت صبر بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)