خدایش برید حال کنید کلا این مازاندران همه چیزش از این گیلان بهتره اون از اوضاع جاده هاش که یه چاله نداره حداقل تا املش که ما رفتیم و اومدیم اینجوری بود
اینم از اینترنتش
در کل برید حالشو ببرید
داداش خط من رو 20000 بسته شده و سرعتم تا چند روز قبل بین 900 تا یک مگ بود،یه چند بار تا یک مگ هم رفت.ولی الان نزدیک 500 میره.ولی در کل از یک مگ باید بیشتر میرفت که نمیره. چه فایده وقتی خطط رو 10000 مگ باشه ولی سرعت کم باشه،اینا باید پهنای باند بدن تا سرعت بره بالا.
دقیقا با هات موافقم من الان یکساله که همیشه دان استریمم روی 5 مگ به بالا هست سرعتم هیچ وقتی نشده تا 480بره البته مواقعی که سرعت مخابرات خوب باشه الان که تمام شرکتا داغون هستن مخابرات اینقدر میده ولی قبل از اینکارا یادمه 480 میرفتم وآپلودم رو 100الان اومده رو 18.
اونا تا پهنای باند نداشته باشن رو خط نمینویسن که مثلا اینقدر پهنای باند دارن ولی دستگاهاشون یا کنترل میکنن که باالتر از اینقدر نرن یا دستگاهاشون نمیکشه.البته من نویزم 50 به بالا هست که مربوط به منطقمون میشه ک سیم کشی مورد داره.
اگه مخابرات مثل شرکت آسیاتک که الان گند زده پهنای باند نداشته باشه خودشون پهنای باندا رو میارن پایین چون پهنای باند ندارن الان آسیاتک اومده1مگ رو سرعتش 70 میده.خوب این معلومه که پهنای باند نداره.ولی مخابرات الان 300تا میره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
سلام دوستان
میخواستم بدونم کسی خبر داره تا چه مدت بعد اینکه اشتراکت رو تمدید نکنی خط تلفن وصل میمونه؟؟
چون من 3 ماه تابستونو مازندارن نیستم میرم مسافرت!
وقتی برگشتم خطمو تخلیه زدن یا اینکه... مشکلی نیست؟!؟!
البته بستگی به مرکزت داره که سریع اجراش کنه یا نه ولی در کل 15روز میتونی شارژ نکنی.یه سرویس 3 ماهه 64 بگیری
خب اون موقع که من درخواست ADSL دادم (پارسال) 15 هزار هزینه نصب ازم گرفتن ولی شنیدم که الان نمیگیرن دیگه!
حالا حتی اگه دوباره هزینه نصب بگیرن... این میصرفه یا 3 ماهه 64 ؟!![]()
سلام.
سرویس 64 سه ماهه 27 تومن وای میاسته.
اما خب اگه از رانژه خارج کنن و بخوان مجددا رانژه کنن 10 تومن میگیرن + 5 تومن هزینه ی کانفیگ.
که خب مودمت کانفیگ هست،پس فقط میمونه هزینه راه اندازی.
البته ممکنه یوقت مرکز مخابراتیتون پورت خالی نداشته باشن و بری تو نوبت.
الکی الکی 27 تومن بدم؟ بیخیال!
خب آخه من شنیدم که میگن پول نمیگیرن دیگه! یعنی فقط تو طرح کمپین رایگان بود؟ الان میگیرن؟
کسی از دوستان هست جدیدا درخواست داده باشه؟
من پنجشنبه هفته قبل گرفتم.هیچ پولی از من نگرفتن.هیچی از هزینه راهاندازی نگفتن.فقط گفتن 5 تومن بابت کانفیگ , که اونم خودم انجام دادم.
این نامحدودا رو چند می بندن دان استریمشو؟ 512 بگیریم خوبه؟
بعد این رزور چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)