تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 611 از 3017 اولاول ... 11151156160160760860961061161261361461562166171111111611 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,101 به 6,110 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

اگه نباشه جاش خالی می مونه N E X T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

ماله من چطوره ؟

Line Rate - Upstream (Kbps): 551
    Line Rate - Downstream (Kbps): 2304

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

ماله من چطوره ؟

خط رو 2304 بسته شده
    مشکل که نداری؟

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

پیرو پست قبلیم:
    الان ببین شده این:

Line Rate - Upstream (Kbps): 636
    Line Rate - Downstream (Kbps): 2321

همونطور که میبینین آپ استریم کاملاً ثابت مونده اما دان استریم به شدت تغییر کرده.

کسی خبر نداره دان استریم رو تا چند میتونن بالا ببرن؟راس میگن که تا 4مگ بیشتر نمیتونن ببندن؟منظورم از نظر فنیه ها.
    من وقتی Modulation رو عوض میکنم مخصوصا وقتی میذارم روی G.Lite آپ استریمم به شدت تغییر میکنه، یعنی از 600 تا 160 هم کم میشه. وابستگی ناجوری هم به SNR داره برای من.
    برای من که روی 6 مگ هست...
    ربطی نداره، من الان خط داداشم رو روی 2 مگ بستن مودمش همین یه متر اینطرف تره، و خط من روی 6 مگ! یه جوری شانسی شده محمد هم میگه تو مرکز خودمونه بازم براش 2مگ بستن، پسرداییم رو یه مرکز دیگه اس براش 6مگ بستن.

ماله من چطوره ؟

شما سرویست رو 2مگ بستن. 2 مگ واقعی نه 2مگ اسمی.

4. این کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز KING iMAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خوزستان - بندر امام خمینی(سربندر)

پيش فرض

من وقتی Modulation رو عوض میکنم مخصوصا وقتی میذارم روی G.Lite آپ استریمم به شدت تغییر میکنه، یعنی از 600 تا 160 هم کم میشه. وابستگی ناجوری هم به SNR داره برای من.
    برای من که روی 6 مگ هست...
    ربطی نداره، من الان خط داداشم رو روی 2 مگ بستن مودمش همین یه متر اینطرف تره، و خط من روی 6 مگ! یه جوری شانسی شده محمد هم میگه تو مرکز خودمونه بازم براش 2مگ بستن، پسرداییم رو یه مرکز دیگه اس براش 6مگ بستن.

اینو که میدونم که با تغییر Modulation تغییرات زیادی به دست میاد.همونطور که میدونین من روی بهترین حالت گذاشتمش که شده این.کلاً بازه ی تغییراتش بدون دستکاری هم زیاد شده واسه من.نتیجه ی اینا الان شده این:

6. این کاربر از KING iMAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اینو که میدونم که با تغییر Modulation تغییرات زیادی به دست میاد.همونطور که میدونین من روی بهترین حالت گذاشتمش که شده این.کلاً بازه ی تغییراتش بدون دستکاری هم زیاد شده واسه من.نتیجه ی اینا الان شده این:

چيزي كه من برداشت كردم اينه كه اولا در مورد اينكه روي چند ببندن براي اونا براي تنظيم سرعت كاربر مهم نيست چون سرعت توي روتر تعريف شده است. مهم اينه كه روي هر چي ببندن خط پايدار باشه و تغييرات شديد نداشته باشه. اغلب روي 2 مگ مي بندن چون حتي سرويس 2 مگ هم معمولا بيشتر از 2 مگ سرعت نمي ده!
    اما باز ايني كه من ديدم آپ استريم و دان استريم به صورت خودكار بستگي به كيفيت لينك كم و زياد مي شن. شما بايد ببيني با وضعيت خطي كه داري آيا ريت قابل دسترسي به اندازه دان استريم هست يا نه. مثلا من خودم الان كه بهتر شده وضعيت خطم تا 11 مگ جواب ميده كه روي 2 بستن مشكلي نداره.
    اما براي آپلود قبلا نمي دونم روي چند بسته بودن شايد حتي روي 2 مگ!!! چون مثلا ريت آپلود قابل دسترسي من 1200 بودن آپ استريم روي 1200 روي 1300 بود اونم 1300 ...
    ولي الان 2-3 روزه آپ استريم رو برام كم كردن و گذاشتن روي 995 و چون هميشه توي آپلود بالاي 1000 در دسترس دارم ديگه اين مقدار 995 ثابت مونده و كم و زياد نميشه.

الان شما اين 2300 دان استريم دقيقا شده سرعت دانلودتون! اگه سرعت رو براتون باز گذاشتن كه تا 4 مگ و بالاتر بگيريد بايد مشكل نويز خط رو برطرف كنيد كه دان استريم بره بالا و سرعتتون افزايش پيدا كنه. البته ميگم به شرطي كه بدونيد مشكل از اينه كه خط تون نويز داره و بيشتر از 2300 جواب نميده نه اينكه كلا روي 2300 بسته باشنش.

8. 2 کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال nima_ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوستان برای من دیفالت گیت وی رو اینجوری میزنه. درسته؟؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

با این گیت وی وصلی الان ؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز KING iMAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خوزستان - بندر امام خمینی(سربندر)

پيش فرض

چيزي كه من برداشت كردم اينه كه اولا در مورد اينكه روي چند ببندن براي اونا براي تنظيم سرعت كاربر مهم نيست چون سرعت توي روتر تعريف شده است. مهم اينه كه روي هر چي ببندن خط پايدار باشه و تغييرات شديد نداشته باشه. اغلب روي 2 مگ مي بندن چون حتي سرويس 2 مگ هم معمولا بيشتر از 2 مگ سرعت نمي ده!
    اما باز ايني كه من ديدم آپ استريم و دان استريم به صورت خودكار بستگي به كيفيت لينك كم و زياد مي شن. شما بايد ببيني با وضعيت خطي كه داري آيا ريت قابل دسترسي به اندازه دان استريم هست يا نه. مثلا من خودم الان كه بهتر شده وضعيت خطم تا 11 مگ جواب ميده كه روي 2 بستن مشكلي نداره.
    اما براي آپلود قبلا نمي دونم روي چند بسته بودن شايد حتي روي 2 مگ!!! چون مثلا ريت آپلود قابل دسترسي من 1200 بودن آپ استريم روي 1200 روي 1300 بود اونم 1300 ...
    ولي الان 2-3 روزه آپ استريم رو برام كم كردن و گذاشتن روي 995 و چون هميشه توي آپلود بالاي 1000 در دسترس دارم ديگه اين مقدار 995 ثابت مونده و كم و زياد نميشه.

الان شما اين 2300 دان استريم دقيقا شده سرعت دانلودتون! اگه سرعت رو براتون باز گذاشتن كه تا 4 مگ و بالاتر بگيريد بايد مشكل نويز خط رو برطرف كنيد كه دان استريم بره بالا و سرعتتون افزايش پيدا كنه. البته ميگم به شرطي كه بدونيد مشكل از اينه كه خط تون نويز داره و بيشتر از 2300 جواب نميده نه اينكه كلا روي 2300 بسته باشنش.
    دعوا داری؟
    چه رسمی حرف میزنه.ووووووش.خطتون نویز داره.واه واه واه
    اره مملی.خطم که نویط داره.مگه تو الان اوضاعت چطور شده که تا 11مگ جواب میده؟همش چند واحد که بیشتر نشده.الان واسه من اینه:
    Downstream Upstream
    SNR Margin (dB): 6.3 23.1
    Attenuation (dB): 47.5 28.7

Line Rate - Downstream (Kbps): 2370

تا چند جواب مبده؟
    تو اوضاعت الان چطوره؟کامل بذار ها.هم دان و آپ و هم SNR.

اینجوریشو تا حالا ندیده بودم.

12. 2 کاربر از KING iMAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دعوا داری؟
    چه رسمی حرف میزنه.ووووووش.خطتون نویز داره.واه واه واه
    اره مملی.خطم که نویط داره.مگه تو الان اوضاعت چطور شده که تا 11مگ جواب میده؟همش چند واحد که بیشتر نشده.الان واسه من اینه:
    Downstream Upstream
    SNR Margin (dB): 6.3 23.1
    Attenuation (dB): 47.5 28.7

Line Rate - Downstream (Kbps): 2370

تا چند جواب مبده؟
    تو اوضاعت الان چطوره؟کامل بذار ها.هم دان و آپ و هم SNR.

اینجوریشو تا حالا ندیده بودم.
    تقديم شما ( زمان تست 1:23 بامداد)

پروفشنال nima_ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

با این گیت وی وصلی الان ؟؟؟؟؟؟؟
    بله دوست عزیز باید بصورت ای پی باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •