چيزي كه من برداشت كردم اينه كه اولا در مورد اينكه روي چند ببندن براي اونا براي تنظيم سرعت كاربر مهم نيست چون سرعت توي روتر تعريف شده است. مهم اينه كه روي هر چي ببندن خط پايدار باشه و تغييرات شديد نداشته باشه. اغلب روي 2 مگ مي بندن چون حتي سرويس 2 مگ هم معمولا بيشتر از 2 مگ سرعت نمي ده!
اما باز ايني كه من ديدم آپ استريم و دان استريم به صورت خودكار بستگي به كيفيت لينك كم و زياد مي شن. شما بايد ببيني با وضعيت خطي كه داري آيا ريت قابل دسترسي به اندازه دان استريم هست يا نه. مثلا من خودم الان كه بهتر شده وضعيت خطم تا 11 مگ جواب ميده كه روي 2 بستن مشكلي نداره.
اما براي آپلود قبلا نمي دونم روي چند بسته بودن شايد حتي روي 2 مگ!!! چون مثلا ريت آپلود قابل دسترسي من 1200 بودن آپ استريم روي 1200 روي 1300 بود اونم 1300 ...
ولي الان 2-3 روزه آپ استريم رو برام كم كردن و گذاشتن روي 995 و چون هميشه توي آپلود بالاي 1000 در دسترس دارم ديگه اين مقدار 995 ثابت مونده و كم و زياد نميشه.
الان شما اين 2300 دان استريم دقيقا شده سرعت دانلودتون! اگه سرعت رو براتون باز گذاشتن كه تا 4 مگ و بالاتر بگيريد بايد مشكل نويز خط رو برطرف كنيد كه دان استريم بره بالا و سرعتتون افزايش پيدا كنه. البته ميگم به شرطي كه بدونيد مشكل از اينه كه خط تون نويز داره و بيشتر از 2300 جواب نميده نه اينكه كلا روي 2300 بسته باشنش.
دعوا داری؟ .gif)
چه رسمی حرف میزنه.ووووووش.خطتون نویز داره.واه واه واه
اره مملی.خطم که نویط داره.مگه تو الان اوضاعت چطور شده که تا 11مگ جواب میده؟همش چند واحد که بیشتر نشده.الان واسه من اینه:
Downstream Upstream
SNR Margin (dB): 6.3 23.1
Attenuation (dB): 47.5 28.7 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Line Rate - Upstream (Kbps): 636
Line Rate - Downstream (Kbps): 2370
تا چند جواب مبده؟ .gif)
تو اوضاعت الان چطوره؟کامل بذار ها.هم دان و آپ و هم SNR.
اینجوریشو تا حالا ندیده بودم.