راهي براي مشكل كش اومدن صفحه ما نبود؟
مشکل من اینه که وقتی دکمه روشن شدن لپ تاپ را میزنم. لپ تاپ روشن میشه ولی مانیتور هیچی نشون نمیده مثل اینکه خاموش هست. بعضی وقت ها هم این مشکل را ندارم .
مثلا باید تو روز چندیدن بار پشت سر هم لپ تاپ را روشن خاموش کنم تا یه بار درست بالا بیاد و مانیتور روشن بشه.
به احتمال زیاد مشکل از درایور کارت گرافیکه آپدیتش کنید یا مجدد نصب کنید
امروز داشتم با نرم افزار گوگل مپ کار میکردم که یهو تصویر قاطی شد و سبز شد و سیستم هنگ کرد. منم از برق کشیدم و باز اومدم بالا بعد چند دقیقه دوباره همونطوری شد. ایی بار باز از برق کشیدم و دیگه روشن نکردم. الان بعد از چند ساعت که اومدم روشن کنم، چراغ روشن خاموش لپ تاپ، روشن میشه ولی هیچ تصویری نمیاد و صدایی هم نمیاد که سیستم داره لود میشه. مدل لپ تاپم SONY SR 160N است. به نظرتون چش شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام عزیز
مشکل کلی در مادر برد است و پیامهای قبلی هم مربوط به عدم کارکرد فن CPU یا فن کارت گرافیک بوده است .
شما باید در همان زمان اول مشکل رنگها و بالا نیامدن تصویر گرمای پشت لبتاب و روی کیبرد را حس میکردید .
ممکن است بر اثر ضربه مشکل ایجاد شده باشد . اگر گارانتی دارید توصیه میکنم به گارانتی مراجعه کنید .
در ضمن قبل از اینکار باطری لبتاب را در بیاورید . لبتاب را کلا از برق و اداپتور جدا کنید . محفظه رم را از پشت
لبتاب باز کنید و رم یا رمها را در بیاورید و با الکل و گوش پاک کن روی قسمت برنجی پایه ها را تمیز کنید و
جک رمها را هم چک کنید و حتی امقدور تمیز کنید و رمها را درست جا بزنید .
همین کار ها را با هارد انجام دهید .
اگر دست به اچار نیستید از کسی که سررشته ای دارد کمک بگیرید و مواظب باشید ودر جا زدن رم یا رمها و هارد
پایه ها نشکند و قاب انرا ببندید و در سفت کردن پیچ قاب زیاد فشار نیاورید که روی پیچ خط نیافتد که اگر لازم شد
به گارانتی مراجعه کنید از شما ایراد نگیرند .
بعد باطری را جا بزنید . به خارها توجه داشته باشید . و اداپتور را اول به برق و سر دیگررا بعدا به لبتاب متصل کنید
اگر پاسخ گرفتید که فبها والا همانطور که عرض کردم از گارانتی استفاده نمائید .
موفق باشید
سلام لطفا بفرمایید وب کم لپتاپ دل N5110 inspiron چگونه کار می کند؟ ضمنا تمامی درایورهای مرتبط نصب شده است. ویندوز من هم سون است. همچنین بلوتوث دستگاهم همیشه روشن است و خاموش نمی شود . امکان تبادل اطلاعات از گوشی به لپتاپ و برعکس وجود ندارد. چگونه کار میکند؟ با کمال تشکر لطفا جوابم را بدهید.
سلام بچه ها تاچ موس من غیر فعال شده چیکارکنم
سلام ...
من یه نرم افزار کوچیک رو لپ تاپم نصب کردم تو نصب مشکل داشت و خطا داد من سیستم رو ریست کردم بعد که بالا اومد تا به صفحه ی ورود (Log in) میرسه یه صدا میده ! مثل صدای فن !
سیستم restore هم نمیتونم بکنم ! هیچ کدوم از restore point ها کار نمیکنه!
اشکال از ویندوزه یا از فن ؟! چیکار کنم ؟!![]()
سلام یکی از دوستام نوت بوک دلinspiron گرفته usb 3 کار نمیکنه میشه کمکم کنید اگه درایور باید نصب کنه لطفا سایت دانلودشو بدین ممنون
سلام مدل لبتاپ چیه احتمالا دستی غیرفعال شده باشه
---------- Post added at 08:19 AM ---------- Previous post was at 08:18 AM ----------
سلام دوست عزیز
کدوم مدل از Inspiron هست بگو تا بگم از کجا دانلود کنید
---------- Post added at 08:19 AM ---------- Previous post was at 08:19 AM ----------
سلام
چه نرم افزاری نصب کردید ؟
ویندوزتون چیه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)