تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 611 از 645 اولاول ... 111511561601607608609610611612613614615621 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,101 به 6,110 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

داره خودمونی میشه general_sorena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

راهي براي مشكل كش اومدن صفحه ما نبود؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

مشکل من اینه که وقتی دکمه روشن شدن لپ تاپ را میزنم. لپ تاپ روشن میشه ولی مانیتور هیچی نشون نمیده مثل اینکه خاموش هست. بعضی وقت ها هم این مشکل را ندارم .
    مثلا باید تو روز چندیدن بار پشت سر هم لپ تاپ را روشن خاموش کنم تا یه بار درست بالا بیاد و مانیتور روشن بشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mooshimooshi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

مشکل من اینه که وقتی دکمه روشن شدن لپ تاپ را میزنم. لپ تاپ روشن میشه ولی مانیتور هیچی نشون نمیده مثل اینکه خاموش هست. بعضی وقت ها هم این مشکل را ندارم .
    مثلا باید تو روز چندیدن بار پشت سر هم لپ تاپ را روشن خاموش کنم تا یه بار درست بالا بیاد و مانیتور روشن بشه.
    به احتمال زیاد مشکل از درایور کارت گرافیکه آپدیتش کنید یا مجدد نصب کنید

داره خودمونی میشه mehrdadonline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

امروز داشتم با نرم افزار گوگل مپ کار میکردم که یهو تصویر قاطی شد و سبز شد و سیستم هنگ کرد. منم از برق کشیدم و باز اومدم بالا بعد چند دقیقه دوباره همونطوری شد. ایی بار باز از برق کشیدم و دیگه روشن نکردم. الان بعد از چند ساعت که اومدم روشن کنم، چراغ روشن خاموش لپ تاپ، روشن میشه ولی هیچ تصویری نمیاد و صدایی هم نمیاد که سیستم داره لود میشه. مدل لپ تاپم SONY SR 160N است. به نظرتون چش شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه gorbesia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

امروز داشتم با نرم افزار گوگل مپ کار میکردم که یهو تصویر قاطی شد و سبز شد و سیستم هنگ کرد. منم از برق کشیدم و باز اومدم بالا بعد چند دقیقه دوباره همونطوری شد. ایی بار باز از برق کشیدم و دیگه روشن نکردم. الان بعد از چند ساعت که اومدم روشن کنم، چراغ روشن خاموش لپ تاپ، روشن میشه ولی هیچ تصویری نمیاد و صدایی هم نمیاد که سیستم داره لود میشه. مدل لپ تاپم SONY SR 160N است. به نظرتون چش شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام عزیز

مشکل کلی در مادر برد است و پیامهای قبلی هم مربوط به عدم کارکرد فن CPU یا فن کارت گرافیک بوده است .

شما باید در همان زمان اول مشکل رنگها و بالا نیامدن تصویر گرمای پشت لبتاب و روی کیبرد را حس میکردید .

ممکن است بر اثر ضربه مشکل ایجاد شده باشد . اگر گارانتی دارید توصیه میکنم به گارانتی مراجعه کنید .

در ضمن قبل از اینکار باطری لبتاب را در بیاورید . لبتاب را کلا از برق و اداپتور جدا کنید . محفظه رم را از پشت

لبتاب باز کنید و رم یا رمها را در بیاورید و با الکل و گوش پاک کن روی قسمت برنجی پایه ها را تمیز کنید و

جک رمها را هم چک کنید و حتی امقدور تمیز کنید و رمها را درست جا بزنید .

همین کار ها را با هارد انجام دهید .

اگر دست به اچار نیستید از کسی که سررشته ای دارد کمک بگیرید و مواظب باشید ودر جا زدن رم یا رمها و هارد

پایه ها نشکند و قاب انرا ببندید و در سفت کردن پیچ قاب زیاد فشار نیاورید که روی پیچ خط نیافتد که اگر لازم شد

به گارانتی مراجعه کنید از شما ایراد نگیرند .

بعد باطری را جا بزنید . به خارها توجه داشته باشید . و اداپتور را اول به برق و سر دیگررا بعدا به لبتاب متصل کنید

اگر پاسخ گرفتید که فبها والا همانطور که عرض کردم از گارانتی استفاده نمائید .

موفق باشید

6. این کاربر از gorbesia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام لطفا بفرمایید وب کم لپتاپ دل N5110 inspiron چگونه کار می کند؟ ضمنا تمامی درایورهای مرتبط نصب شده است. ویندوز من هم سون است. همچنین بلوتوث دستگاهم همیشه روشن است و خاموش نمی شود . امکان تبادل اطلاعات از گوشی به لپتاپ و برعکس وجود ندارد. چگونه کار میکند؟ با کمال تشکر لطفا جوابم را بدهید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام بچه ها تاچ موس من غیر فعال شده چیکارکنم

پروفشنال Smartie7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Far away

14 لطفا راهنمایی کنید

سلام ...

من یه نرم افزار کوچیک رو لپ تاپم نصب کردم تو نصب مشکل داشت و خطا داد من سیستم رو ریست کردم بعد که بالا اومد تا به صفحه ی ورود (Log in) میرسه یه صدا میده ! مثل صدای فن !

سیستم restore هم نمیتونم بکنم ! هیچ کدوم از restore point ها کار نمیکنه!

اشکال از ویندوزه یا از فن ؟! چیکار کنم ؟!

پروفشنال hamidrezavictor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام یکی از دوستام نوت بوک دلinspiron گرفته usb 3 کار نمیکنه میشه کمکم کنید اگه درایور باید نصب کنه لطفا سایت دانلودشو بدین ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بچه ها تاچ موس من غیر فعال شده چیکارکنم
    سلام مدل لبتاپ چیه احتمالا دستی غیرفعال شده باشه

---------- Post added at 08:19 AM ---------- Previous post was at 08:18 AM ----------

سلام یکی از دوستام نوت بوک دلinspiron گرفته usb 3 کار نمیکنه میشه کمکم کنید اگه درایور باید نصب کنه لطفا سایت دانلودشو بدین ممنون
    سلام دوست عزیز
    کدوم مدل از Inspiron هست بگو تا بگم از کجا دانلود کنید

---------- Post added at 08:19 AM ---------- Previous post was at 08:19 AM ----------

سلام ...

من یه نرم افزار کوچیک رو لپ تاپم نصب کردم تو نصب مشکل داشت و خطا داد من سیستم رو ریست کردم بعد که بالا اومد تا به صفحه ی ورود (Log in) میرسه یه صدا میده ! مثل صدای فن !

سیستم restore هم نمیتونم بکنم ! هیچ کدوم از restore point ها کار نمیکنه!

اشکال از ویندوزه یا از فن ؟! چیکار کنم ؟!
    سلام
    چه نرم افزاری نصب کردید ؟
    ویندوزتون چیه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •