اون غذاها در لیست وجود دارن...
اون غذاها در لیست وجود دارن...
اون غذاها که اهالی يادمون ميدن جزو همون 64 تا غذا هستن !!
بزرگ کردن حوضچه رو همه ميدونيم !!
واسه بزرگ کردنش علاوه بر مواردی که گفتی اينم هست : 3 تا قلاب ماهيگيری داشته باشيم !!
که ما 2 تا شو داريم !( Fishing Pole / Fishing Rod )
تولد Greg هم 29 بهار هستش !!
و اينکه : Greg روزای جمعه / شنبه / يک شنبه ، صبحا از ساعت 7 تا 10 AM و شبا از ساعت 7 تا 10 PM مياد تو اسکله !!
و اونجور که من ميدونم تنها جايی که ميره همين جاست !!
من تا حالا نتونستم 9 تا ماهی متوسط و بهش هديه بدم و تو يخچال موندن !!! چون روز تولدش روزای دوشنبه تا پنج شنبه افتاده و بيرون نيومده تا هديه شو بدم !!
شايد دوستان ديگه تونستن بدن !!
.
.
بعضی هام ميگن که امکان بزرگ شدن حوضچه نيست !!
ولی به نظر من هست !!
اگه به شکل حوضچه نگا کنيم ميبينيم که به طور بالقوه امکان داره
به شکل مربع يا مستطيل در بياد ! قسمت پشت حوضچه امکان بزرگ شدن داره !!
اینم عکسش : ( البته با گوشی گرفتم ! بی کیفیت هست یکم !)
شاید یک شایعه باشه...
بهتره داخل فروم های دیگه و غیر فارسی زبان هم بگردیم...
به هر حال حتما یک نفر تو این دنیا به این رسیده دیگه!
فکر کنم تولد greg یه روز دیگ هستش چون به قولunique این تو روز تولدش بیرون نمیاد
بعد در رابطه با خریدن مزرعه توی راهنما گفته هر موقع پیش شهردار رفتید و او خوشحال بود در سال بعد یه نامه از طرف شهردار دریافت میکنید بعد به پیش چوب بر بروید یه مزرعه که نزدیک خانه خود چوب بر هست را به قیمت 50000 از او بخرید ما که هر موقع پیش شهردار رفتیم لب و لوچش آویزون بود بقیه رو نمیدونم
خوشحالی شهر دار مستقیما به درصد مزرعه مربوطه...
هر چی درصد بیشتر باشه اون بیشتر سرخوشه!
روز تولد Greg فقط و فقط 29 بهار هست !!
در مورد مزرعه جدید :
بله . . . دقیقا به % پیشرفت مزرعه مربوطه !!
وقتی " تو خونه شهردار " نه جای دیگه . . . باهاش حرف میزنین ، بار دوم هم حرف بزنین اگه تو بار دوم " نیشش تا بنا گوش باز بود " مثل این شکلک "" اونوقت آغاز سال جدید برین پیش چوب بر و باقی ماجرا !!
اکثر وقتا که میرم پیشش بار اول میخنده ولی بار دوم خیلی Relax هست و به قول انگلیسی جماعت " Straight Face " هست !
.
.
.
یه نکته ام بگم بد نیست :
شهر دار از Wine / Potato خوشش میاد . . .
شاید واسه اینکه برای بار دوم بخنده نیاز باشه که رابطه دوستیمون باهاش خیلی صمیمی باشه!
شایدم باید % مزرعه مون از اینیکه الان هست بیشتر باشه " بالای 88% " ، که اکثر بچه ها تو همین درصد قرار دارن . . .
بی زحمت یه سیو 88 درصد رو بزارید
راستش حوصله ندارم از اول بازی کنم ولی حوصله دارم بازی رو اینقدر ادامه بدم تا ببینم بازی کی تموم میشه
اصلا واقعا بعد سه سال 15 ساله بازی ادامه داره یا جمعا 15 یا شایدم اینقدر ادامه داره که ....
زحمت سیو با شما بقیش با من
سیوهای مختلف از بازی تو صفحات قبل گذاشته شده . . .
فقط کافیه تو قسمت " جستجو در این تاپیک " بنویسین " سیوهای بازی "
سیوهای زیادی در اختیارتون قرار میگیره . . .
و اینکه بازی بعد از 3 سال اول . . . ادامه داره . . . من تا سال 5 ام بازی کردم تو Ps1 !
سیوها در زمان خودشون از کاملترین سیوهاست
من در سال دوم عروسی کردم.بهت توصیه می کنم تا برای به دست اوردن پول زیاد شلغم بکاری 4یا 5 روزه
در میان بعد بفروش و چوب بخر.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)