تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 611 از 4105 اولاول ... 11151156160160760860961061161261361461562166171111111611 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,101 به 6,110 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه elfy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شیراز کاکو

پيش فرض

سلام دوستان براي امريه بايد چي كار كنيم كجا مراجعه كنيم ؟ از كجا شروع كنيم چه مداركي ميخواد ؟

داره خودمونی میشه jack_poppy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

به نظر من یک روز عقب انداختن دوره ی خدمت خیلی مهمه! اولش متوجهش نمیشین. آخرش که میرسه همون یکی دو روز یا یکی دو ماه یک سال طول میکشه !
    هرچه زودتر بری زودتر تموم میشه!
    اینطوری واسه آینده و برنامه ها میشه بهتر و زودتر تصمیم گرفت.
    الان واقعا من موقعیت هایی رو که دارم پشت سر هم دارم از دست میدم. فقط بخواطر این خدمت لعنتی و بی معنی...
    بله.خدمت هیچ چی نداره جز تلف کردن جوونی.

3. این کاربر از jack_poppy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

پوتین خوب که زیاد گرون نباشه کجا پیدا میشه؟قیمت پوتین ارتش تو چه رنجی هست.به نظر شما امر خریدن پوتین قبل از اعزام کار عاقلانه ای است؟
    راستش پوتین استحقاقی که پادگان میده اولش خیلی خشکه و یه 10 روزی که پات باشه تازه نرم میشه و سنگین هم هست و ممکنه پات تاول بزنه که با توجه به سرد بودن فصل بعید میدونم.
    به هر حال اگر فکر میکنی اذیت میشی برو بگیر.
    پوتین خوب هم از 20 تومن شروع میشه تا قیمت ها بالا.

5. 2 کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

میلاد جان وقتی نامه نهستت بره اجودانی راهی نداره غیر از اینکه اون نامه از پروندت بیاد بیرون.
    کسایی هم که میتونن برات کاری بکنن فرمانده پادگان و جانشینش و رییس اجودانی هستن.

ولی چه فرقی میکنه.تو که میخوای از استحقاقت کم کنی.اون نهست رو بکش ولی توی مرخصی باش.

راستی پیام بازدید کننده برات فرستادم.یک هفته پیش.
    میلاد جان من 18 خرداد ترخیصم.تو کی داداش؟
    اینجا دو تا پرونده داری. یکی یگانت یکی پرسنلی! اونی که تو یگانت بخوره که میشه در بیاری . اونی که بره پایین چون دیگه دست خودت نیست مجبوری واسه در آوردنش نامه ی بخشش بزنی!
    من بخاطی 3 ماه اضافه خدمت گفتم! تا 5 روز نهست قابل بخشش هست. اگه بیشتر از 5 روز نهست داشته باشی 3 ماه اضافه خدمتت بخشیده نمیشه. این نامه ی جدیدی هست که تازه اومده! اگه من 3 ماه بخورم میشم برج 4 سال دیگه. در غیر اینصورت برج 1 میرم!

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اینجا دو تا پرونده داری. یکی یگانت یکی پرسنلی! اونی که تو یگانت بخوره که میشه در بیاری . اونی که بره پایین چون دیگه دست خودت نیست مجبوری واسه در آوردنش نامه ی بخشش بزنی!
    من بخاطی 3 ماه اضافه خدمت گفتم! تا 5 روز نهست قابل بخشش هست. اگه بیشتر از 5 روز نهست داشته باشی 3 ماه اضافه خدمتت بخشیده نمیشه. این نامه ی جدیدی هست که تازه اومده! اگه من 3 ماه بخورم میشم برج 4 سال دیگه. در غیر این 2 صورت برج 1 میرم!
    میلاد جان الان منظورتو گرفتم.
    من یه مدت تو اجودانی بودم.
    ببین عزیزم شما اگر بتونی نظر جناب نادری(اگر هنوز فرمانده انجا باشه) رو جلب کنی یا جانشینش حله.
    همش دست خودشونه.
    توی تیپ یه نفر بود 3 ماه اضافه دفترچه ای داشت و 20 روز نهست.این بابا خودزنی کردن و اینا از ترسشون 3 ماهشو بخشیدن.نمیگم خودزنی کن ولی میتونی با ننه من غریبم بازی درستش کنی.اونم احتماله.امیدوارم که حل بشه مشکلت.

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

راستش پوتین استحقاقی که پادگان میده اولش خیلی خشکه و یه 10 روزی که پات باشه تازه نرم میشه و سنگین هم هست و ممکنه پات تاول بزنه که با توجه به سرد بودن فصل بعید میدونم.
    به هر حال اگر فکر میکنی اذیت میشی برو بگیر.
    پوتین خوب هم از 20 تومن شروع میشه تا قیمت ها بالا.
    این پوتین استحقاقی که میدن،نو هست؟(یعنی صفر کیلومتره؟)آخرسر این پوتین استحقاقی واسه خودمون میشه؟

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض کد خوردن

کد خوردن دیگر چه صیغه ای است؟
    یعنی بعد از دوران آموزشی هم باید دو ماه بیشتر تو همون پادگان بمونیم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

شرمنده.امریت پوچ شده رفته.برای هر امریه ای دو ماه قبل از اعزام برگ سبز رو میگیرند و محل آموزشیتون رو که یکی از پادگان های وابسته به ارتش هست مشخص میکنند.اگر آقای آشتیانی که با پارتی تونسته برای شما امریه جور کنه،شایدم بتونه یه کاری کنه،شیطون نا امیده
    دوست عزیز. آقای آشتیانی پارتی من نبوده. من مراحل عادی که تو شرکت نفت بود طی کردم. از ایشون هم پرسیدم گفت ما آبان ماه مدارک شما را فرستادیم. شما مطمئن هستید که امیرم پوچ شده؟
    دوستان دیگه که گفتند می‌شناسند کسانی را که وضعیت مشابه من داشتند می‌توانند بیش‌تر راهنمای کنند. مثلا بالاخره امریه آن‌ها جور شده یانه؟ برای پیگیری باید کجا مراجعه کنم؟ چون بمن گفتند که تنها صبر کن شاید خود به خود درست بشه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

اگه کد نخورده باشی امیدی هست ولی اگه کد خورده باشی بعیده!

سلام دوست عزیز.
    این اولین بار نیست که همچین اتفاقی میفته! دوست منم پذیرش گرفته بود و افتاد ناجا.
    حالا هم که کد خوردی باید بری در ضمن اراک هم جای خوبیه مخصوصا اگه با لیسانس بری من تیر ماه اونجا بودم/

شرمنده من دوباره سوال می‌کنم. من درست متوجه نشدم. یعنی امریش بالاخره درست شد؟
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه pedromi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با سلام

آیا کسی میدونه خدمت در ستاد ناجا ونک از ساعت 7-14 یا 7-16؟

متشکرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •