سلام دوستان براي امريه بايد چي كار كنيم كجا مراجعه كنيم ؟ از كجا شروع كنيم چه مداركي ميخواد ؟
سلام دوستان براي امريه بايد چي كار كنيم كجا مراجعه كنيم ؟ از كجا شروع كنيم چه مداركي ميخواد ؟
بله.خدمت هیچ چی نداره جز تلف کردن جوونی.
راستش پوتین استحقاقی که پادگان میده اولش خیلی خشکه و یه 10 روزی که پات باشه تازه نرم میشه و سنگین هم هست و ممکنه پات تاول بزنه که با توجه به سرد بودن فصل بعید میدونم.
به هر حال اگر فکر میکنی اذیت میشی برو بگیر.
پوتین خوب هم از 20 تومن شروع میشه تا قیمت ها بالا.
اینجا دو تا پرونده داری. یکی یگانت یکی پرسنلی! اونی که تو یگانت بخوره که میشه در بیاری . اونی که بره پایین چون دیگه دست خودت نیست مجبوری واسه در آوردنش نامه ی بخشش بزنی!
من بخاطی 3 ماه اضافه خدمت گفتم! تا 5 روز نهست قابل بخشش هست. اگه بیشتر از 5 روز نهست داشته باشی 3 ماه اضافه خدمتت بخشیده نمیشه. این نامه ی جدیدی هست که تازه اومده! اگه من 3 ماه بخورم میشم برج 4 سال دیگه. در غیر اینصورت برج 1 میرم!
میلاد جان الان منظورتو گرفتم.
من یه مدت تو اجودانی بودم.
ببین عزیزم شما اگر بتونی نظر جناب نادری(اگر هنوز فرمانده انجا باشه) رو جلب کنی یا جانشینش حله.
همش دست خودشونه.
توی تیپ یه نفر بود 3 ماه اضافه دفترچه ای داشت و 20 روز نهست.این بابا خودزنی کردن و اینا از ترسشون 3 ماهشو بخشیدن.نمیگم خودزنی کن ولی میتونی با ننه من غریبم بازی درستش کنی.اونم احتماله.امیدوارم که حل بشه مشکلت.
این پوتین استحقاقی که میدن،نو هست؟(یعنی صفر کیلومتره؟)آخرسر این پوتین استحقاقی واسه خودمون میشه؟
کد خوردن دیگر چه صیغه ای است؟
یعنی بعد از دوران آموزشی هم باید دو ماه بیشتر تو همون پادگان بمونیم؟
دوست عزیز. آقای آشتیانی پارتی من نبوده. من مراحل عادی که تو شرکت نفت بود طی کردم. از ایشون هم پرسیدم گفت ما آبان ماه مدارک شما را فرستادیم. شما مطمئن هستید که امیرم پوچ شده؟
دوستان دیگه که گفتند میشناسند کسانی را که وضعیت مشابه من داشتند میتوانند بیشتر راهنمای کنند. مثلا بالاخره امریه آنها جور شده یانه؟ برای پیگیری باید کجا مراجعه کنم؟ چون بمن گفتند که تنها صبر کن شاید خود به خود درست بشه.
شرمنده من دوباره سوال میکنم. من درست متوجه نشدم. یعنی امریش بالاخره درست شد؟
ممنون
با سلام
آیا کسی میدونه خدمت در ستاد ناجا ونک از ساعت 7-14 یا 7-16؟
متشکرم
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)