morgana oriana fiddle
swain kass
morgana oriana fiddle
swain kass
دقیقا چیزی که محمد گفت
البته بچه ای که میاد بازی میکنه باید خودشم رو خودش کار کنه، اول اینکه سنشو نباید همه جا جار بزنه که هیشکی آدم حسابش نمیکنه متاسفانه
دوما باید تا میتونه Eng حرف بزنه هر چقدرم افتضاح باشه، کلا بلدم نباشه دو سال اینکارو ادامه بده Eng ش تقریبا فول میشه، من خودم توی سه سالی که WoW بازی میکردیم انگلیسیم کلا یه جور خفن قوی شده که کلاس میرفتم نمیشد
نه جدی خودش خیلی موثر هستش، تازه رید هم برید Listening تون قوی میشه و اینا، واسه LoL هم از این Premade ها که Voice میذارن بی بهره نمونید فقط اینکه حدود 50-100 تا به پینگتون میره
خلاصه همه از بچگی شروع کردن
-------
تو West پوکیدیم
نبود کسی اد کنه؟ :(
Albiszor
Last edited by AlbisQT; 24-06-2013 at 11:53.
من الان lvl 7 ام اما هنوز 10 hero بشیتر ندارم چرا؟؟ اولش انگار گفتند کث 96 تا hero داره اما من 10 تا دارم
باید با انجام بازی و کسب ip پوینت، اعتبار بدست بیاری و champ (هیرو به قول شما) بخری،
اون 10 تا champ هم که میبینی مال شما نیستند و هر هفته بصورت دوره ای 10 تا چمپ برای بازی باز میشن و هفته بعد 10 تا دیگه، یعنی باید چمپ بخری تا برای همیشه مال خودت بشه.
اقا این دراون بقیه باهاش بازی میکنن باq تند تند ضربه میزنن و از بین نمیره این حرکتش ولی من q میزنم یه باز فقط اون حرکتو میره دراون بازا کمک کنن![]()
?mishe daghighan begid ip chie
??badesham manzoore shoma az bazi kardan hamun be soorate lan e dge ya ba insane play kardan
fizz kssa swain akali از نظر من اینا بهترین lategame رو دارن خودم fizz و swain رو به همه ترجیح میدم
من هم swain و fizz رو پیشنهاد میکنم اگه میخواین خیلی زود طرف رو تو 2 ثانیه بکشید فقط fizz ولی swain جنبه نمردن یا همون تانک هم داره به خاطر 6 اش .
هم اکنون 23 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 23 مهمان)