تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 611 از 1298 اولاول ... 1115115616016076086096106116126136146156216617111111 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,101 به 6,110 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

اگه نباشه جاش خالی می مونه mamad24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

کدام مرکز مخابراتی هستید .... قبلا روی طرح زرین سرعت چند بود ؟ طرح زرین قطع کردید ؟؟
    مرکز چمران. قبلآ روی طرح زرین سرعتم رو 250 بود. ولی از چند هفته پیش بعضی از مناطق اصفهان که من هم شاملش میشد نتشون به یه 1 مگ اافت کرد و سرعت دانلودشون رفت رو 120. الان من هنوز طرح زرین رو دارم سرعت دانلودمم رو 120 هستش باسه طرح زرین

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

فکر نکنم dlc باشه آخه قبل از اینکه بیام مخابرات از شاتل داشتم (3 سال پیش)
    در مورد پینگ مخابرات پینگ با داخل منظورتونه دیگه ؟ من خودم دوتا و دوتا 2 بازی میکنم. باسرور های دوتا 2در بهترین حالت پینگ 250 هست :| ولی پینگ داخلی بدک نیست.
    شاید سیم کشی هاتو نرو عوض کردن به سایت شاتل برید پیش شمارتون رو بزنید ببیند میتونن بهتون سرویس بدن.
    بله من پینگ کلآ منظورمه من که هیچ وقت دو تا بازی نکردم بیشتر call of duty 4 بازی میکنم که اونجا اکثر مواقع پینگم پایین تر همس.
    Last edited by mamad24; 10-12-2013 at 19:03.

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

شما هم 1 مگ 4 گیگ گرفتید؟؟؟؟ راستی یادت باشه شبانه هم تست کن نتیجه رو بزار
    1مگ 8 گیگ گرفتم ... باشه حتما شبانه را هم تست میکنم ... فقط تنها مشکلی که دارم اینه همه مودم ها را مخابرات ساپورت نمیکنه ...

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

1مگ 8 گیگ گرفتم ... باشه حتما شبانه را هم تست میکنم ... فقط تنها مشکلی که دارم اینه همه مودم ها را مخابرات ساپورت نمیکنه ...
    پس نظریه من منتفی شد چون شما بیشتر منم پول دادیقبلآ هم شنیده بودم ولی خوب مطمئن نبودم ایا واقعآ هر مودمی با هر نتی سازگار نیست؟؟؟؟ من که 4 سال پیش از مخابرات یه مودم معمولی گرفتم هنوز همونو دارم

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

پس نظریه من منتفی شد چون شما بیشتر منم پول دادیقبلآ هم شنیده بودم ولی خوب مطمئن نبودم ایا واقعآ هر مودمی با هر نتی سازگار نیست؟؟؟؟ من که 4 سال پیش از مخابرات یه مودم معمولی گرفتم هنوز همونو دارم
    الان من یک مودم ASUS گرفتم اما اصلا با مخابرات سازگاری نداره ولی با ISP های دیگه مشکلی نداره...

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

شبانه و روزانه با هم زیاد تفاوتی نداره ...

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

الان من یک مودم ASUS گرفتم اما اصلا با مخابرات سازگاری نداره ولی با ISP های دیگه مشکلی نداره...
    از چه لحاظ سازگاری نداره؟؟؟

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

از چه لحاظ سازگاری نداره؟؟؟
    ار این که مودم وصل نمیشه به اینترنت رانژه خط را میشناسه اما متصل نمیشه ... با ISP های دیگه هیچ مشکلی نداره ...

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

ار این که مودم وصل نمیشه به اینترنت رانژه خط را میشناسه اما متصل نمیشه ... با ISP های دیگه هیچ مشکلی نداره ...
    پس کلآ وصل نمیشه. قضیه یه کم مشکوکه شاید باید تنظیمات مودم دستکاری بشه مثل vci و vpi. نمیدونم والا. اخه هر جور نگاه میکنیم دلیلی نداره نا سازگاری داشته باشه نت مخابرات هم مثل سایر نت هاست. چیز خاصی نداره

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

پس کلآ وصل نمیشه. قضیه یه کم مشکوکه شاید باید تنظیمات مودم دستکاری بشه مثل vci و vpi. نمیدونم والا. اخه هر جور نگاه میکنیم دلیلی نداره نا سازگاری داشته باشه نت مخابرات هم مثل سایر نت هاست. چیز خاصی نداره
    اتفاقا تنظیمات را تغییر دادم حتی پشتیبانی هم زنگ زدم که طرف هنگ کرد نمیدونست چی بگه ... من با همین تنظیمات فقط یوزر و پسورد عوض کردم به ISP پارس انلاین وصل شدم ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •