سلام
این هم نتیجه تست من
دوشنبه 90/09/21 ساعت 6.30
سرعت ما هم 128 کیلوبیتی هست . تهران شهرآرا - ستارخان هستم .
![]()
سلام
این هم نتیجه تست من
دوشنبه 90/09/21 ساعت 6.30
سرعت ما هم 128 کیلوبیتی هست . تهران شهرآرا - ستارخان هستم .
![]()
این هم تست الان من
سرویس 1 مگابایت
کرج - باغستان
![]()
بله خدائیش ایرانسل به نسبت مبین نت هم بهتره و هم ارزونتر. البته من باز هم از بقیه دوستان میخوام که تست بگیرن و نتیجه را برای همه بذارن توی سایت. البته اگه از شهرستان های دیگه هم کسی هست دریغ نکنه. مثلا دزفول، گلستان (فارس). شاهین شهر، نجف آباد، تبریز، ورامین، اسلامشهر.و ......
با تشکر از همگی
سلام دوستان
کسی می دونه جای این فیش آنتن خارجی که پشت مودم BM-632w هست ، برای چیه؟
جای آنتن تقویت کننده برای گیرندگی خود وایمکس هست یا تقویت وای فای ؟
چقدر تاثیر داره؟
از کجا می شه تهیه کرد؟
سلام
یه سوال عجیب غریب دارم . نمی دونم برای کسی پیش اومده یا نه . من توی هفته آینده یه عمل جراحی دارم و حدود 6/7 روزی بیمارستان بستری می شم . می خوام لبتاپ و مودم usb وایمکس خودم رو ببرم اونجا استفاده کنم . گیری چیزی نمی دن ؟ وایمکس با دستگاه های بیمارستانی تداخلی نداره ؟ یادمه اون موقع که موبایل تازه اومده بود نمی گذاشتن توی بیمارستان استفاده بشه و می گفتن روی کارکرد دستگاه ها تاثیر می گذاره . الان چی ؟ دکتر نداریم که توی بیمارستان از وای مکس استفاده کنه ؟ نزنیم دستی دستی خودمونو واسه یه اینترنت به کشتن بدیم . اگه اینجوریه با خودمون کتاب ببریم .
ممنون می شم اگه دوستان جواب بدن .
خوش باشید.
---------- Post added at 10:38 AM ---------- Previous post was at 10:33 AM ----------
سلام
با توجه به شکلش احتمالا باید برای وای فای باشه چون دقیقا مثل و اندازه فیش آنتن وای فای هست و آنتنهای تقویت وای فای بهش می خوره. بعید می دونم روی خود گیرندگی وایمکس تاثیر داشته باشه چون فرکانسهای وای فای و وای مکس کلا متفاوت هستند. از تمام فروشگاه هایی که لوازم شبکه دارند می تونید بخرید.
قیمتش هم بسته به مارک و قدرتش از 8/9 تومن تا 35 / 36 متفاوته .
خوش باشید.
Last edited by frobot; 13-12-2011 at 10:40.
چقدر جالب ..... من چهارشنبه گذشته بیمارستان بستری بودم و الان هم خونه استراحت مطلقم. منم جراحی داشتم. ما هم پرسیدیم و وقتی گفتن اشکال نداره ما هم بردیم با برادر خانومم که شبا میومد پیشم حسابی حالشوبردیم ... دو تا لپ تاپ .... یه مودم ... تازه پرستارا هم یواشکی میومدن پیش ما فیس بوکشونو چک می کردن ... نه عزیز ... ببر .... مشکلی نیست ... البته اگرقرار بهت دستگاه خاصی وصل کنن نمی دونم .. به من دستگاه خاصی وصل نبود .. تو بخش جراحی بستری بودم ... دیگه خودت یه آمار داشته باش .. اگر دستگاه مستتگاه الکترونیکی نیست دورو برت ببر کیف کن ..... باز اگر سوالی داشتی من در خدمتم. راستی ایشالا به سلامت بری بیمارستان و مرخص بشی .... واقعا باید قدر سلامتی رو دونست!
سلام دوستان. اشتراک 512. ساعت 12:45 شهر تهران - محله نهران نو
![]()
سلام به همه طرح های نا محدود 512 و با یک مگ چقدر دانلود کنبم می ریم تو لیست سیاه ؟ تا حالا کسی رفته تو لیست سیاه
من امروز یه اشترک وایمکس 512 گرفتم گجا می تونم سرعتش رو تست کنم؟؟
سلام مبارک باشه
speedtest.net
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)