یه نرم افزار معرفی می کنید برای نشون دادن و محاسبه حجم کل سند و رسیو اینترنتیم و کلا کل حجم ترافیک؟
که به صورت متناوب و زنده نشون بده
یه نرم افزار معرفی می کنید برای نشون دادن و محاسبه حجم کل سند و رسیو اینترنتیم و کلا کل حجم ترافیک؟
که به صورت متناوب و زنده نشون بده
سلام دوستان عزیز من شهرک غرب، ایران زمین هستم. میخواستم ببینم آسیاتک یا سپنتا؟ کدومش تو این منطقه مناسب تره. ممنون میشم راهنمایی کنین.
به نظر من آسياتك بهتره قيمتاشم كه نسبتا خوبه پشتيبانيشم بد نيست
(اين نظر شخصيه منه اگه دوستان نظره ديگه اي دارند بگن )
خیلی ممنون. بله قیمتاش نسبتا بهتره ولی هر دو سرویس 128 رو تقریبا با یه قیمت میدن اختلاف 1000 تومن.
کسی از دوستان نمیدونه سرویس 256 رو کدوم با کارت دانشجویی میدن؟
دوستان سلام،
من یه دو ماهی میشه یه 128 نامحدود گرفتم واسه دانلود و مودم وایرلس TP-Link گرفتم تا توی خونه بی سیم وصل شم. اما این مودم ما نمی دونم چی میشه توی ساعتهای نامعلومی قطع میشه، یعنی منظم نیست ساعات قطع شدنش... منظورم از قطع شدن اینه که اینترنت به حالت Local در میاد (توی ویندوز ویستا وقتی وصلی یه دایره ی کوچیک روی دوتا مانیتور گوشه ی راست صفحه میاد ولی وقتی Local میشه یعنی مشکلی که من دارم اون دایره ی روش میره و به اینترنت وصلی ولی بی خاصیته و هیچ کار نمیکنه.) به پشتیبانی شرکتم گفتم گفت یه ربع از برق بکش موم رو و دوباره بزن... من از اون به بعد شبا مودم رو از برق می کشم و تعداد قطعی ها به دو یا سه تا در روز رسیده، موقعی هم که قطع میشه روی دوتا مانیتور کلیک راست می کنم و Diagnose and Repair رو میزنم و خود ویندوز میگه مشکلی پیدا نکرده و ریست کردن Connection adaptor میتونه بعضی موقع ها کار رو درست کنه و من روی همین گزینه ی ریست آداپتور میزنم و دوباره کامل قطع میکنه و وصل میشه. (وقتهایی که قطعی از شرکته ویندوز میگه نمیتونه مشکل رو حل کنه برای همین به نظر مشکل من از شرکت نیست و از مودمه احتمالا. می خوام ببینم مشکل از کجاست؟!
ببخشید سرتون رو درد آوردم...
سپاس![]()
بهترین برنامه در این زمینه DU Meter هست که یه سرچ بزنید پیدا میکنید.
گفتم که مرکز مخابراتی تون باید برید
256 با مکافات میشه برای من نشد
چون نه جزو خونواده شهدا بودم نه پارتی داشتم![]()
سلام
كسي از شركت پيشگامان كوير يزد سرويس ميگيره -سرعتش چطوره -شبها قعطي نداره؟؟؟
این شرکت شرکت مادر هست که مجوز PAP داره و در شهرهای مختلف با شرکتهای کوچک همکاری میکنه و اجازه ی استافده از مجوزش را میده. مثلا تو تهران را میدانم که شرکت سپنتا است که با این شرکت مادر همکاری میکنه.
کافی است که در مورد سپنتا تو تاپیکها جستجویی بکنید تا به نتیجه برسید.
ای بابا این چه وضعیه مثل اینکه کلا داره اینترنت ملی میشه با IP خودم ایران از رپیدشر سرعت دانلود 1-5 kb/s اما با v p n 70-100
من صبانتم شنیدم شاتلم اینطوری شده این نشون میده کار خود کثیفشون هست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)