خوب این ip ها را کجا اد کنم چون تو ویندوز 7 شیر را که می زنم فقط اسم یوزر را می تونم اضافه کنم؟؟؟ بعد تو ویندوز موبایل چی کار کنم چون اون که فایل شیرینگ نداره؟؟؟ من یه روشی که توش ad-hoc داشت قبلا دیده بودم ولی نتونستم انجامش بدم.
خوب این ip ها را کجا اد کنم چون تو ویندوز 7 شیر را که می زنم فقط اسم یوزر را می تونم اضافه کنم؟؟؟ بعد تو ویندوز موبایل چی کار کنم چون اون که فایل شیرینگ نداره؟؟؟ من یه روشی که توش ad-hoc داشت قبلا دیده بودم ولی نتونستم انجامش بدم.
Ad- Hoc هم میتونی کانفیگ کنی ولی چون این مودم خودش اکسس پوینت داره ، همزمان میتونه چندین دستگاه رو مسیریابی کنه.
شما اول فولدرهایی رو که میخوای در دسترس باشه رو Share کن بعد در قسمت TCP/IP کانکشن مودم ، IP های هم کلاس وارد کن. (من خودم گوشیم دیاموند هست و مودمم هم همون لینکسیس هست و راحت کانفیگ کردم ولی اگر بخوام از این جزئی تر راهنمایی کنم یک طومار میشه. شما حتی با استفاده از Remote Desktop در ویندوز موبایل میتونی پنجره ی ویندوز ویستا ، سون و یا ایکسپی رو که روی یک کامپیوتر دیگه هست ببینی! دقیقا مانند Remote desktop ویندوز پی سی ! واقعا شاهکاره!)
تو ویندوز موبایل باید از resco Expolrer یا Network Browser Version 1.2 برای دسترسی به فایلهای به اشتراک گذاشته ، استفاده کنی. resco بهتره چون کرکش موجوده ولی دومی نرم افزار بهتری هست ولی کرکش خوب نیست و بعد از چند هفته غیرفعال میشه.
گزینه ی خوبیه ولی بهترین نیست. من مودم قبلیم AM602 بود بعدش 30 تومن ردش کردم بجاش یدونه لینکسیس وایرلس خریدم. و تو این سه ماهه که خریدمش بیشتر از 2 ساعت خاموش نبوده (اونم به خاطر قطع برق). کیفیت اتصالش هم بهتره.ضمن اینکه کلا سیسکو برند معتبرتری تو شبکه هست.کلا شبکه با نام سیسکو زنده هست! مودم زایکسل هم بهتر از ایسوس هست ولی قیمتش گرونتره.
IP های هم کلاس وارد کن ؟؟؟؟ این یه تیکه را نمی گیرم تو اونجا که آی پی خودم و سابنت و گیت وی هست؟؟؟ دقیقا کجا
مثلا آی پی های تو رنج 192.168.1.1 تا 192.168.1.254 هم کلاسند. بنابراین برای کامپیوترهای دسکتاپ بطور مثال بذار 192.168.1.2 برای دومین کامپیوتر 192.168.1.3 و ...
این عکس کاملا گویاست :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام به دوستان
بنده یه مودم TP-link adsl2+router TD 8811 دارم که یه خروجی lan داره و یه خروجی usb
میخواستم از این به صورت همزمان در دو pcاستفاده کنم
یکی یکی وصل میشن ولی هر کدوم رو که وصل میکنم دو می دیگه وصل نمیشه
هر دوتاکامپیمترم xp روشون نصبه
ممنون میشم اگه کمک کنید
یه چیزی من وصل می شم تو رسکو کامپیوتر را هم نشون می ده ولی ارور می ده وقتی روش می زنم آی پی ها هم یه رنجند آخرشون 100 و 101 از تو کامپیوتر چطوری برم تو ppc راستی من تو حالت bridge نمی تونم با ppc وصل شم فقط تو حالت pppoe
تا اینجا هم ممنونادامشم بگو حل بشه تنظیمات شیرینگ ویندوز چیز خاصی داره آخه من قبلا یکمی ور رفته بودم
![]()
از تو کامپیوتر نمیتونی بری تو PPC .(با وایرلس لن)
باید با کابل مستقیم بری.
طبیعی هست که با بریج نمیشه و باید از PPPOE استفاده کنی.
از Network Browser Version 1.2 استفاده کن. با اون میتونی به PC پینگ بدی تا ببینی همدیگر رو میبینند یا نه.
تنظیمات شیرینگ ویندوز به عوامل زیادی بستگی داره که من نمیتونم دونه به دونه بگم .
سلام. من تصمیم دارم یکی از این دو مودم را بگیرم. Asus یا tp-link
پیشنهاد شما چیه؟
اگر بین این دوتا شک داری ، خوب معلومه که ایسوز بهتره.ولی از ایندوتا بهتر هم هست: (Linksys و Zyxcel)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)