مطمئن نیستم ولی فکر کنم این برنامه تحت دات نت فریم ورک 3.00 به بالا اجرا میشه
مطمئن نیستم ولی فکر کنم این برنامه تحت دات نت فریم ورک 3.00 به بالا اجرا میشه
دوست من شما Net FrameWork 2.0 یا بالاتر رو نصب کن این مشکل برطرف میشه .....
من خودم Net FrameWork 2.0رو همیشه نصب میکنم و جواب میده .....
پک توپ بسیار زیبا
دانلود:
یاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.................................................. ......................کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک توپ بسیار زیبا از NIKE
دانلود:
.................................................. .............کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم یه توپ از نوع CHELSIA و MANCHESTER !!!!!
دانلود :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه سوال:
توی بازی یه دونه تیم ملی ژاپن داریم ولی وقتی از PES Editor استفاده می کنم بعد تیم 18 ام لیگ Other league B بازم یه تیم هست به اسم ژاپن اون چیه؟ ژاپن چرا 2 تاست دومی هم hidden هست
من با این برنامه PRO-EVO Editing Studio v1.2 پست خودم را از هافبک dmf و cmf به ss و cf تغییر دادم و تمام کارها به خوبی انجام شد
بازی اول دقایق آخر بازی با پست cf وارد بازی شدم و بازی دوم به طور ثابت از اول وارد بازی شدم و 2 گل و یک پاس گل دادم و امتیاز 8 گرفتم ولی دوباره از بازی بعد مربی منو با پست dmf تو ترکیب گزاشته
اشکال کار از کجاست؟؟؟؟
آیا میشه تو bal پست دفاع یا دروازه بان انتخاب کردم ؟؟؟؟؟
میگم تو 2006 میشد یه تنظیماتی کرد که خودش اماده ترین بازیکنها رو جایگزین میکرد یه حالت چرخشی بین بازیکنا بوجود ماورد...تو این نسخه میشه این کار رو کرد؟؟؟چه جوری؟؟؟
2-میشه یه لیگ با تیمهای دلخواه درست کرد؟چه جوری؟؟؟
بله Other League B خام هست و شما میتونید یه لیگ 18 تیمی مثه بوندس لیگا رو وارد کنید من هم اینکار رو کردم در مورد سوال اولتون هم اطلاعی ندارم
شما وقتی تمام پست ها رو بلدی مربی شما رو هر جا دلش خواست میذاره شکایتی هم نداره توی مود بال فقط توی خط حمله و خط هافبک میتونید بازی کنید دفاع یا دروازبانی وجود نداره
اگه کسه دیگه ای میدونه لطفا کمک کنه.
krauser علت اینکه مربی از شما توی اون پست استفاده میکنه رو گفت.اگه دوست داری فیکس توی cf یا ss بازی کنی یا باید ابتدای شروع مد b.a.l پست cf رو انتخاب کرده باشی و یا اینکه با نسخه 1.3 این برنامه این پست و انتخاب کنی و بعد بری پستهای ss و cf رو انتخاب کنی .اگه بازم دیدی مربی توی پست هافبک ازت استفاده میکنی دوباره برو با برنامه پستهای مربوط به هافبکو پاک کن. چند تا بازی اگه توی خط حمله خوب عمل کنی برای بقیه بازیها مربی ازت بعنوان مهاجم استفاده میکنه.
شما اول برو ببین چه بازیکنی را تغییر دادی و اسم باقری را نوشتی اون وقت برو دنبال شماره فیس اون بازیکن و فیس باقری را جایگزین اون کن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)