تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 611 از 1138 اولاول ... 1115115616016076086096106116126136146156216617111111 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,101 به 6,110 از 11376

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

پروفشنال amir_toos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    كنار بارگاه امام رضا (ع)

پيش فرض

جواد آقا فکر نکنم دیگه نیازی به توضیح من باشه ( در حضور استاد بزرگ علی آقا )
    بخش اول باز کردن موتور:

>>>>نحوه کار به طور خیلی خلاصه
    1- باز کردن رادیات آب 1.1- باز کردن پروانه جلو 2-باز کردن دوتا پیچ دسته موتور 2.1-(بعضی وقت ها ) باز کردن پیچ دسته گیربکس ( موتور با گیربکس بیاد بیرون) 3-جدا کردن سیم ها شامل سیم های استارت.برق دلکو 4- بیرون کشیدن دلکو ( چون موقع بلند کردن به فایروال گیر میکنه) البته من این کار رو کردم شاید هم بشه با دلکو بلند کرد 5- جدا سازی کاپوت از لولا ها 5- باز کردن هرچی لوله و شنگی که متصل هست! مثل هوای بوستر.لوله بنزین و...! 6- با احتیاط قلاب یا زنجیر را در محل قرارگیری نصب کرده و موتور را به آرامی به بالا کشیده!

ی

2. 7 کاربر از amir_toos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

بسیار عالی بود .پس سیلندر استاندارد باقی موند و با تعویض رینگ و یاتاقان و واشرها موتور تعمیر شد.درسته؟
    Last edited by MJ1970; 09-02-2013 at 09:53.

4. 2 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اين عكسهاي موتور مربوط به چه زماني بود؟ به تازگي باز كرديد يا قديميه؟

يك تبليغ مربوط به سال 1343

بيوك وايلد كت 1965

6. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

این چراغ عقب کامارو هم داستانی داره!!!!

البته این از قبلی بهتره ولی اگر همش قرمز بود بهتر بود

8. 6 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    كنار بارگاه امام رضا (ع)

پيش فرض

بسیار عالی بود .پس سیلندر استاندارد باقی موند و با تعویض رینگ و یاتاقان و واشرها موتور تعمیر شد.درسته؟
    قربان شما. نه متاسفانه سیلندر من 040 و میلنگ هم 030 بود. جریان رو از صاحاب دوم جویا شدم ( آشنا هست ) ظاهرا روزی که اولین بار موتور باز میشه به علت لبه زیاد همه خونه ها 030 تراش میخوره. اما یک خونه بیشتر از حد بوده! مجبور شدن همه رو 040 بزنن! این باری که من باز کردم میشه دفعه دوم ولی 040 !!!!
    من دیدم لبه نزده! دادم تراش کار برام پالیش کرد که با رینگ جدید میذارم خوب آبندی بشه. میلنگ هم همه خونه ها یکی بود نیازی به تراش نبود! اونم پالیش شد
    سوپاپ دو تا خونه سوخته بود! خوشبختانه استاندارد بود تراش خورد شد تعمیر اول.! تست آب هم شد مشکلی نداشت.
    لوازم موتوری که مصرف شد : 1- بوش میل سوپاپ 2- میل سوپاپ نو 3-یک دست سوپاپ فدرال موگول اصلی 4- رینگ پرفکت 5-یاتاقان ( ثابت و متحرک) فدرال موگول 6-دنده سر میلنگ جی ام 7-دنده سر میل سوپاپ جی ام ( از نوع چدنی) 8-زنجیر تایم 9-یک دست پولک ( به غیر از پولک میل سوپاپ) 10- 16عدد تایپت استکانی 11-یک دست واشرجات کامل ویکتور 12-قرقر تسمه سوار روی پولی سر میلنگ 13-شمع و وایر شمع اتولایت 14-تعویض 8 عدد پیچ سر سیلندر ( به علت خوردگی که در آب بوجود آمده بود) از مکانیک گرفتم 15-پمپ بنزین نو ( جدیدا عوض کردم تقریبا یک ماه پیش) 16-کاربراتور نو ( کارتر 4دهنه)
    تا جایی که یادم بود اینا هست حالا اگر بازم چیزی بود میگم

10. 7 کاربر از amir_toos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    كنار بارگاه امام رضا (ع)

پيش فرض

یک سوال
    من کاربرات کارتر دارم نو هم هست ولی نمیدونم چرا زیاد به دلم نمیچسبه؟! شلنگ هوای بوستر از جلو شده! پایه کولر بسته نمیشه! و... برای همین تو ذوق ام زده
    تو فکر این بود یک روچستر فابریک بذارم! اون دوست مکانیک ام گفت یکی برات جمع میکنم ( از چیزایی که داره قاطی پاتی یکی توش جمع جور میکنه ) که همه چی ردیف باشه! با توجه به اینکه الان همه لوازم داخل کارب هم موجوده میتونم بهش لوازم نو بدم برام ببنده! مثل واشر ها و...!
    حتی خودم قبلا یک دست کیت گرفته بودم که عوض کتنم ولی کارب ام بیش از اونی که فکر میکردم خراب بود! پیچ ها هرز شده!!! جای صافی بنزین هرز که با چسب دو قلو بسته شده بود ! خیلی افتضاح!!!
    حالا گفتم برم پیشش بگم یک چیزه تمیز برام جمع کنه. نظرتون چیه؟! این کارتر رو بذارم کنار باز یک روزی لازم میشه ( الانم که اوضاع لوازم یدکی بسیار خراب شده)
    بهم قیمت 250 رو داد!
    منتظر نظرات سازنده تون هستم.
    حالا یک چیزی شنیدم گفتم بگم ببینم درسته یا نه؟؟؟ چند جا شنیدم که گفتن کارب نو یک چیزه دیگه هست! فکر روچستر جمع شده نباش اصلا به درد نمیخوره!؟!

12. 7 کاربر از amir_toos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

یک سوال من کاربرات کارتر دارم نو هم هست ولی نمیدونم چرا زیاد به دلم نمیچسبه؟! شلنگ هوای بوستر از جلو شده! پایه کولر بسته نمیشه! و... برای همین تو ذوق ام زده تو فکر این بود یک روچستر فابریک بذارم! اون دوست مکانیک ام گفت یکی برات جمع میکنم ( از چیزایی که داره قاطی پاتی یکی توش جمع جور میکنه ) که همه چی ردیف باشه! با توجه به اینکه الان همه لوازم داخل کارب هم موجوده میتونم بهش لوازم نو بدم برام ببنده! مثل واشر ها و...! حتی خودم قبلا یک دست کیت گرفته بودم که عوض کتنم ولی کارب ام بیش از اونی که فکر میکردم خراب بود! پیچ ها هرز شده!!! جای صافی بنزین هرز که با چسب دو قلو بسته شده بود ! خیلی افتضاح!!! حالا گفتم برم پیشش بگم یک چیزه تمیز برام جمع کنه. نظرتون چیه؟! این کارتر رو بذارم کنار باز یک روزی لازم میشه ( الانم که اوضاع لوازم یدکی بسیار خراب شده) بهم قیمت 250 رو داد! منتظر نظرات سازنده تون هستم. حالا یک چیزی شنیدم گفتم بگم ببینم درسته یا نه؟؟؟ چند جا شنیدم که گفتن کارب نو یک چیزه دیگه هست! فکر روچستر جمع شده نباش اصلا به درد نمیخوره!؟!
    از این کارب جدید که روی ماشینتون سوار هست عکس قرار بدید لطفا(عکسها طوری باشه که گویای مشکلات نصب کمپرسور کولر و لوله بوستر باشه )شاید با همین حال بشه کاری کرد. ضمنا اگر کارب قبلی ماشین خوب کار میکنه (از نظر مصرف و شتابگیری و استارت و ساسات) میشه جا پیچهاش رو با تراشکاری درست کرد و در مورد جای فیلتر بنزین که رزوه هاش خراب شده میتونید فیلتر رو بردارید و مهره رو به تنه ی کاربراتور جوش بدید تا دیگه نشتی هم نداشته باشه و یه فیلتر بزرگ قبل از کاربراتور ببندید. من با اینکه جای فیلتر بنزین کاربراتورم سالم هست فیلترش رو برداشتم و همین کارو کردم. 250 تومان برای کاربراتور دست دوم به نظرم زیاده.

14. 7 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوستان شدیدآ مواظب ماشینهاتون باشید که یه وقت مفت نفروشید.
    چند روزی تهران بودم به دنبال ماشین به خدا یه قیمتهایی دیدم تازه اونم رو چه لگنهایی!!!
    قیمتها بالا رفته, پای معامله هر ماشینی هم که میرفتم تا میگفتم تخفیف بده طرف میگفت الان پراید شده 18 تومن و از این حرفها!

16. 6 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بله، كاملا درسته.
    الان بخاطر وضعيت جديد قيمتها، ديگه نميشه ماشيني كه واقعا سرحال و مرتب باشه رو با قيمت پايين خريد.
    يه زماني بفرض بيوك ايران رو كه مرتب بود ، با قيمتهاي 2.500 يا 3 تومان پيدا ميشد اما الان حداقل بايد بابت همچين ماشيني 8 تا 10 تومان پرداخت كرد.
    اكثر كساني كه ماشينهاشون رو ارزان فروخته بودن( پرايد، سمند، 206، ....) ديگه توانايي خريد ماشين صفر يا دست دوم مدل بالا رو ندارن، و ناچارا ميان سراغ دست دومهاي مدل پايين كه بهترين اونها از نظر كيفيت و دوام و فراواني قطعات آمريكايي است.
    از حدود 3 سال قبل من ديگه لوازم پيكان نمي آوردم، چون چندان مشتري نداشت، اما حدود 6 ماه ميشه كه درخواستهاي لوازم يدكي براي پيكان دوباره زياد شده! علت هم راه انداختن دوباره پيكانهاي خوابيده و خراب هست كه با هزينه نسبتا كمي براي استفاده و خريد و فروش تعمير ميشن.
    در هر صورت اين بالا رفتن قيمت ديگه برگشت نداره چون وقتي قيمت خودروهاي بي كيفيت داخل اينقدر زياد شده، ديگه نميشه توقع داشت كسي ماشين مرتب و سرحال خودشو كه با دقت و حوصله بازسازي كرده مفت بفروشه.
    چند روز يه بار ماشين رو بيرون ميارم، چند نفر مشتري براش مياد، منم خودمو خسته نميكنم و فقط با يه ( خير ، فروشي نيست..) خيالشون رو راحت ميكنم...

18. 8 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

منم دلم برای اون روزهایی که کامارو رو خریدم 600 ایمپالا رو خریدم 2.5 و... تنگ شده.
    واقعآ دیگه اون روزها نمیاد.
    این سری که تهران بودم تو خیابون یه بیوک 57 بی5 کرم دیدم و خوشحال شدم که ماشین مورد علاقمو پیدا کردم رفتم پیش صاحبش گفتم آقا فروشیه؟گفت بله.گفتم چه قیمت؟گفت 15 تومن!به خدا اگه تا 9 تومن هم میداد میخریدمش اما تا بهش گفتم تخفیف گفت آقا پراید شده 18 اینو بفروشم چی بخرم.
    خلاصه نداد.
    یه بلیزر 78 قهوه ای هم دیدم طرف میگفت 18 در صورتی از نظر من 8 بیشتر نمی ارزید.
    یه کاپریس 77 هم دیدم تا 11 اومد ولی اونم 6 بیشتر ارزش نداشت.

20. 6 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •