کسی نیست کمک کنه ؟
آخرین ورژن مسنجر رو دارم چطوری میشه تمام چت ها رو ازconverstation history کامل پاک کرد و دیگه ذخیره نشه هرکاری کردم نشد حتی نرم افزارو پاک و نصب کردم ج نگرفتم!
لطفا راهنمایی کنید![]()
کسی ج نمیده؟![]()
سلام
عزیز چند سالی هست که کانورسیشن هیستوری های مسنجر داخل سرور های خود یاهو ذخیره میشه
تا اونجایی که بنده اطلاع دارم شما باید برای حذف این موارد از همون منوی سمت چپ همین عکسی که گذاشتی ای دی مورد نظرت رو انتخاب کنی و بعد از منو بالا سمت راست هیستوری مربوط به اون ای دی رو پاک کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و برای عدم ذخیره مجدد کانورسیشن های یاهو از داخل خود برنامه
Messenger - Preference - Conversation History - Dont Keep
در ضمن مشکل مربوط به چند پست قبلی که برام پیش امده بود رو با مصیبت فراوان تونستم خودم حل کنم
اگه کسی به این مشکل برخورد ( چون خیلی نادر هست این اتفاق ) پخ بده بهش توضیخ بدم. چون یکم طولانیه
با حق
ممنون مشکل حل شد...امکانش نیس که تمام چت ها رو یه جا پاک کنم؟
نه متاسفانه
هافینگتن پست نوشت: یاهو تصمیم گرفته است که به ساکنان ایران اجازه ساخت ایمیل جدید را ندهد.
به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب»، این درحالی است که وزارت خارجه آمریکا تصمیم به لغو تحریم های ایران در حوزه تکنولوژی گرفته است.
یاهو به جای ارائه خدمات ایمیل، اشتراک گذاری تصویر و ... به میلیون ها کاربر ایرانی، از ساخت ایمیل جدید توسط ایرانیان ممانعت بعمل آورده است.
برای مردم آمریکا که بیشتر از جی میل و هات میل استفاده می کنند، عدم دسترسی به یاهو مسئله ی بزرگی به نظر نمی آید.
با این حال یاهو پرطرفدارترین ارائه دهنده خدمات ایمیل در ایران است و 63 درصد کاربران اینترنتی این کشور از یاهو استفاده می کنند.
شهرت یاهو بر سر رسوایی آژانس امنیت ملی آمریکا به شدت خدشه دار شده است، به همین دلیل مدیرعامل یاهو گفته است که این کمپانی نیازمند جلب اعتماد مجدد کاربرانش است.
سلام دوستان من هیستوری کانورسیشن رو پاک کردم کمتر از 24 میگذره راهی هس برگردونم؟ از این راه استفاده میکنم جواب نمیده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و دیگر اینکه یه تنظیماتی انجام بدم که کانورسیشن یک ایمیل که پسووردشو دارم رو به ایمیل دیگه ای که معرفی می کنم ارسال کنه؟؟
دوستان این چیزایی که خواستم خیلی حیاتی هستن و حاظرم هر هزینه ای کنم واسشون
میشه بگین چجوری حل شد مشکلتون؟ منم این مشکلو دارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)