سلام
علامت پاراگراف( ¶ ) رو از منوی Home بزنید.تو صفحه خالی که دارید و میخواید حذف بشه
این علامتها رو انتخاب (High light ) کنید و کلید Delete کیبورد رو بزنید.
سلام
علامت پاراگراف( ¶ ) رو از منوی Home بزنید.تو صفحه خالی که دارید و میخواید حذف بشه
این علامتها رو انتخاب (High light ) کنید و کلید Delete کیبورد رو بزنید.
سلام به همه دوستان
دوستان من مي خوام از يه Pgae عكس بگيرم توي ورد نرم افزارش هم رو دانلود كردم
ولي متن من هر كاري مي كنم تبديل به 2 صفحه ميشه و من همه زورم رو ميزنم كه بشه يكي نميشه
و وقتي هم كه مي خوام عكس بگيرم عكس هم چون page دو صفحه است اونم ميشه دو تا
نميشه كاري كرد كه بشه به يه صفحه ؛ فونت رو هم خيلي كوچيك كردم ولي باز فايده نداشت
سلام
با نرم افزار Snagit به صورت Scroll میتونین عکس بگیرن !
در ضمن میتونین دو تا عکس رو بچسبونین به هم !
خوب من آشنايي ندارم با اين نرم افزار يعني كار باهاش سخته
و اين كه چه طوري بايد به هم وصل كنم؟
نه کار باهاش راحته!
هم با این نرم افزار میتونین عکس ها رو به هم وصل کنین و یا با نرم افزارهای ادیت دیگه مثل فتوشاپ ...
سلام
من با ورد 2003 کار می کنم. وقتی می نویسم مثلا 2.3 خود به خود به 2,3 تبدیل میشه چطور میشه کاری کرد که نقطه به کاما تبدیل نشود. اگر مربوط به کنترل پنل است مراحل را می توانید جزء به جزء بگویید؟
تشکر فراوان
سلام . وقتی میخوام یه نوشته که توش هم انگلیسی و هم فارسی وجود داره رو Paste کنم حروف با هم جابجا میشن !
باید چکار کنم ؟ یکی بهم گفت باید گزینه Keep Text Only رو باید فعال کنی ، اون گزینه کجاست ؟
---------- Post added at 06:11 PM ---------- Previous post was at 06:06 PM ----------
پیدا کردم ممنون !
Last edited by A.N.A.P; 13-05-2011 at 17:10.
این سوال خیلی پرسیده شده ... سرچ کنید!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید صفحه قبل رو سرچ کردم پیدا کردم قبل از شما هم پستم رو ویرایش کردم !
سلام دوستان...
مي خوام نصف صفحات رو با حروف الف ب ج د و .... و بقيه رو با شماره 1 و 2 و 3 و 4 و ..... صفحه گذاري كنم...اما همه رو يه جور مي زنه...
چاره چيست ؟
مرسي![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)