تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 611 از 737 اولاول ... 111511561601607608609610611612613614615621661711 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,101 به 6,110 از 7364

نام تاپيک: مــــــشــــــــاوره بــــــرای خــــــریــــــــد اتـــــومــــبــــیـــــل

پروفشنال ram1600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    BMW

پيش فرض

دوستان سلام. من قصد دارم فعلا یه ماشین تا 18-17 تومان بردارم ، یه دو سالی داشته باشم و بعد یه ماشین در حد 50 تومان بگیرم آخه جور کردن 50 تومان الان سخته برام... برای الان نظر خودم روی پژو پارس هست ولی نمیدونم انتخاب خوبی هست یا نه... به نظرتون این طرح خوبیه یا یه کم صبر کنم و یه دفعه یه ماشین خوب بردارم؟ ممنون میشم نظراتتون رو بدونم.
    من برادرم مشکل شما رو داره خودم بهش پیشنهاد 206 وی 8 رو دادم که قراره صبح ثبت نام کنه .(با اینکه برادرم از 206 و ال90 بدش میاد)
    پارس کیفیتش واقعا پایین اومده منو یاده روا میندازه .
    یه 405 صفر تحویل گرفتم بعد از 3 بار تو جاده گذاشتن . پمپ سوخت در19.300 کیلومتر کار کرد سوخت از سر و صدا و کیفیت پایین که دیگه هیچی .
    به دلیل اینکه مردم شوق بیارن به سورن و سمند ای اف 7 این بلا رو بیشتر سره پارس پیاده میکنه
    Last edited by ram1600; 04-09-2011 at 23:41.

داره خودمونی میشه Arian_albertini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

با سلام صفر این ماشین هارو اصلا کمری نزدیک به 60 و کرولا هم46 شده دست دوم دو سال کار کرده کرولا شاید و 2006 کمری
    با این قیمت مگان 2000 به نظرم بهترین از نظر جا و هندلینگ و کیفیت سواری البته اگر با طراحیش کنار بیاین
    یاریس با 37.500 اصلا ارزش نداره
    مزدا 2 36
    هیوندای ای 20 35 تا
    نه من منظورم دست دومشون بود! ماکسیما چطور؟ یا سوناتا؟

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

نه من منظورم دست دومشون بود! ماکسیما چطور؟ یا سوناتا؟

ماکسیما مدل 87 رو میتونی بخری.
    سوناتا 2007 هم میتونی بخری اما فکر نکنم تمیز گیرت بیاد

4. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ahshokouhy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    Guilan , Langaroud

پيش فرض مصرف سوخت اس دی وی 8

سلام دوستان
    من بچه ی شمالم ، لنگرود ، ماشینم اس دی وی 8 ه و حدود 1 ماهی میشه که گرفتمش ، باهاش از سمت گرگان رفتم مشهد و از سمت نیشابور و شاهرود برگشتم و الان تهرانم ! از شهرمون تا سمنان حدود 1900 کیلومتر راه رفتم و 115 لیتر بنزین سوزوند ، اما از سمنان تا تهران تقریبا 230 کیلومتر راه رفتم و 20 لیتر سوزوند و همش به خاطر ترافیک تهران بود ! در کل میانگین که گرفتم صدی 6.3 سوزونده البته کولر هم خیلی روشن کردم ! در نهایت باید بگم مصرف سوختش خیلی خوبه ! یه موضوع مهم دیگه هم یادم اومد که بگم ، ماشین من وی 8 معمولیه اما آینه هاش برقیه در حالی که تو سایت ایران خودرو فقط تو آپشنای لیمیتد نوشته آینه های برقی !

6. 2 کاربر از ahshokouhy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام دوستان
    من بچه ی شمالم ، لنگرود ، ماشینم اس دی وی 8 ه و حدود 1 ماهی میشه که گرفتمش ، باهاش از سمت گرگان رفتم مشهد و از سمت نیشابور و شاهرود برگشتم و الان تهرانم ! از شهرمون تا سمنان حدود 1900 کیلومتر راه رفتم و 115 لیتر بنزین سوزوند ، اما از سمنان تا تهران تقریبا 230 کیلومتر راه رفتم و 20 لیتر سوزوند و همش به خاطر ترافیک تهران بود ! در کل میانگین که گرفتم صدی 6.3 سوزونده البته کولر هم خیلی روشن کردم ! در نهایت باید بگم مصرف سوختش خیلی خوبه ! یه موضوع مهم دیگه هم یادم اومد که بگم ، ماشین من وی 8 معمولیه اما آینه هاش برقیه در حالی که تو سایت ایران خودرو فقط تو آپشنای لیمیتد نوشته آینه های برقی !

از این اتفاقات گاهی پیش میاد اینم شانس شما بوده.
    مثل زمانی که 405 تو کرم اومده بود اما شانسی بود برا یکی تو کرم میومد برا یکی تو مشکی

8. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

از این اتفاقات گاهی پیش میاد اینم شانس شما بوده.
    مثل زمانی که 405 تو کرم اومده بود اما شانسی بود برا یکی تو کرم میومد برا یکی تو مشکی

یعنی وی 8 اینه هاش برقی نیست؟؟؟این لینک مقایسه مدلهای اس دیه.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 02:01 PM ---------- Previous post was at 01:59 PM ----------

امروز رفته بودم نمایندگی واسه ثبت نام میگفت شامل بیمه بدنه و اتش سوزی هم میشه.میگفت 300 میتونه بده چون ماشینو از خودشون میگیریم.اگه اینطوری باشه خوبه؟؟بیمه بدنه دفاتر بیمه ای چقدر میگیرن ؟؟
    چطوری که نوشتن بعضی سرویسها رایگان ولی دوستمون میگه پولشو میگیرن؟؟
    نظرتون چیه بیرون ماشینو بیمه کنیم یا کارت طلایی بگیریم؟؟
    باتشکر

دوستان جواب این سوالو ندادن ممنون میشم اعلام نظر کنن.
    Last edited by jupiterx; 05-09-2011 at 13:13.

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

دوستان جواب این سوالو ندادن ممنون میشم اعلام نظر کنن.

كارت طلايي چهار ستاره
    1.امداد رساني در تمام نقاط كشور به صورت شبانه روزي
    2. انتقال رایگان سرنشینان خودروی حادثه دیده به نزدیکترین شهر در صورت امکان و یا پرداخت هزینه بر اساس ضوابط شرکت
    3. انتقال رایگان خودروی حادثه دیده به نزدیکترین نمایندگی مجاز در صورت امکان و یا پرداخت هزینه بر اساس ضوابط شرکت
    4. جبران خسارت وارده به خودرو ، ناشی از سوانح و تصادفات طبق ضوابط
    5. جبران خسارت سرقت خودرو و قطعات سرقت شده خودرو طبق ضوابط
    6. تعمیر خودرو مطابق استانداردهای تعمیراتی شرکت ایران خودرو طی دوره اشتراک
    7. تضمین کیفیت و دوام رنگ خودروی تعمیر شده طی دوره اشتراک
    8. انجام رایگان سرویس های دوره ای: تا سقف 60000 کیلومتر
    9. پرداخت هزینه توقف خودرو د رتعمیرگاههاي مجاز: 150.000 ریال تا سقف 60 روز طبق ضوابط
    10. جايگزين نمودن خودرو هاي سرقتي طبق ضوابط
    11. تعویض لاستیک مستهلک حداکثر چهار حلقه در یک دوره اشتراک پس از طی 60000 کیلومتر کارکرد در سطح خدمات چهار ستاره
    تذکر :
    چنانچه در خسارت وارده مشترک مقصر حادثه باشد 100% هزینه توقف پرداخت می گردد .

11. 3 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

با سلام به همگی دوستان
    در حال حاضر یک اردی مدل 84 دارم.اما شخصا عاشق جیپ صحرا هستم.اردی جدیدا خیلی اذیت میکنه.به نظر شما تعویض اردی با یک صحرا 76 الی 78 معقول هست؟از لحاض هزینه تعمیرات جیپ بیشتره یا اردی ؟فکر میکنم مصرف یکی باشه.
    ضمنا به غیر جیپ میخوام یه pk یا یه پراید هم بخرم. که در کنار جیپ ازش استفاده کنم.اما منو از هزینه های جیپ ترسوندن که اقدام به خرید 132 یا 206 کارکرده بکنم.اما قلبم واسه جیپ میزنه.نوع مصرفم همه جوره هست.شهر.جاده.افرود.به نظر شما کدوم کارو انجام بدم؟

پروفشنال ram1600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    BMW

پيش فرض

با سلام به همگی دوستان
    در حال حاضر یک اردی مدل 84 دارم.اما شخصا عاشق جیپ صحرا هستم.اردی جدیدا خیلی اذیت میکنه.به نظر شما تعویض اردی با یک صحرا 76 الی 78 معقول هست؟از لحاض هزینه تعمیرات جیپ بیشتره یا اردی ؟فکر میکنم مصرف یکی باشه.
    ضمنا به غیر جیپ میخوام یه pk یا یه پراید هم بخرم. که در کنار جیپ ازش استفاده کنم.اما منو از هزینه های جیپ ترسوندن که اقدام به خرید 132 یا 206 کارکرده بکنم.اما قلبم واسه جیپ میزنه.نوع مصرفم همه جوره هست.شهر.جاده.افرود.به نظر شما کدوم کارو انجام بدم؟
    من هم یکسری توی خیاله البته پاژن بودم موتوراشون زیاد اذیت میکنه مخصوصا اگر بهشون رسیدگی نشده باشه .
    206 کار کرده هم به نظرم اشتباه با خرجی که 206 داره و گرونی قطعات و تو خرج بودن ماشین اصلا کار درستی نیست .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

كارت طلايي چهار ستاره

1.امداد رساني در تمام نقاط كشور به صورت شبانه روزي
    2. انتقال رایگان سرنشینان خودروی حادثه دیده به نزدیکترین شهر در صورت امکان و یا پرداخت هزینه بر اساس ضوابط شرکت
    3. انتقال رایگان خودروی حادثه دیده به نزدیکترین نمایندگی مجاز در صورت امکان و یا پرداخت هزینه بر اساس ضوابط شرکت
    4. جبران خسارت وارده به خودرو ، ناشی از سوانح و تصادفات طبق ضوابط
    5. جبران خسارت سرقت خودرو و قطعات سرقت شده خودرو طبق ضوابط
    6. تعمیر خودرو مطابق استانداردهای تعمیراتی شرکت ایران خودرو طی دوره اشتراک
    7. تضمین کیفیت و دوام رنگ خودروی تعمیر شده طی دوره اشتراک
    8. انجام رایگان سرویس های دوره ای: تا سقف 60000 کیلومتر
    9. پرداخت هزینه توقف خودرو د رتعمیرگاههاي مجاز: 150.000 ریال تا سقف 60 روز طبق ضوابط
    10. جايگزين نمودن خودرو هاي سرقتي طبق ضوابط
    11. تعویض لاستیک مستهلک حداکثر چهار حلقه در یک دوره اشتراک پس از طی 60000 کیلومتر کارکرد در سطح خدمات چهار ستاره
    تذکر :

چنانچه در خسارت وارده مشترک مقصر حادثه باشد 100% هزینه توقف پرداخت می گردد .

من امروز رفتم و قراردادم رو گرفتم وی8 تحویل سی روزه و نقدی ثبت نام کردم.جا داره که از تک تک دوستایی که لطف کردن و به سوالام تو این مدت پاسخ دادن تشکر کنم بخصوص از دوست عزیز mohamad skystar بخاطر راهنماییهاشون و اینکه با حوصله جواب میدن.

ممنون که لطف کردی و کامل توضیح دادی.اما میخام بدونم به نظر شما با توجه به پولی که میگیرن و سرویسهایی که ارائه میدن میصرفه که بگیرم ؟؟؟ اصلا این سرویسهایی که گفتن رو واقعا ارائه میدن یا حرفه؟؟
    اینکه میگن شامل بیمه بدنه و اتش سوزی هم میشه درسته؟؟اینا رو همش اخرش نوشته طبق ضوابط شرکت.ایا این ضوابط شرکت به صرف هست یا اینکه کلا بی خیال بشم و برم بیرون بیمه بدنه کنم ؟؟
    ممنون
    امروز از نمایندگی هم پرسیدم گفت که اینه هش برقیه چطور شما میگید نیست؟؟؟
    با تشکر

15. 2 کاربر از jupiterx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •