سلام
هديونيت 7016 دارم ماشين هم سمند به محض اينكه پخش رو روشن ميكنم آنتي راديو ميره بالا همه چي رو هم چك كردم چيزي دستگيرم خواهش ميكنم كمك كنيد
سوال دوم 718 ميخوام بگيرم آمپ 350واتي واسش خوبه راضي كنندس؟
مرسي
سلام
هديونيت 7016 دارم ماشين هم سمند به محض اينكه پخش رو روشن ميكنم آنتي راديو ميره بالا همه چي رو هم چك كردم چيزي دستگيرم خواهش ميكنم كمك كنيد
سوال دوم 718 ميخوام بگيرم آمپ 350واتي واسش خوبه راضي كنندس؟
مرسي
[QUOTE=am1988;6600740]سلام دوست عزیز
اجزایی که انتخاب کردی خوبن فقط در مورد کامپونتتا حواست باشه که تقلبیش به وفور تو بازار هس امپم که خیلی عالیه
فقط فکر کنم وصل کردنه باندا به پخش یکم تو ذوقت بزنه میتونی 150.60 جور کن امپم بگیر که لذت ببری از صدا
یعنی چی؟!
دوست عزیز میشه گفت یه جورایی امپ برای باند ضروریه اگه از صدا راضی نیسی میتونی با یه امپ بهتر تست کنی تا ببینی که صدات تغییر میکنه
من دوستانی دارم که 7.8 ساله سیستمشون عوض نکردن ولی ازشون نشنیدم بازده باندشون کم شده ,ولی خوب اگه راضی نیسی میتونی با تغییر امپ یا باند تغییرات مثبتی داشته باشی
در ضمن شما اگه 718 از امپ جدا کنی دو کاناله امپت بیکار میمونه خوب چه کاریه در هر حال خودت صاحب اختیاری
داداش سیم کشی واسه امپ چه جوریاست؟1 فیشه 2 به 2 از ظبط بدم به امپ حله؟راستش من نمیدونم راستی 1 ساب توپ معرفی نکردیا![]()
الان که همشون ساخت چینن اینقدم خوب کپی میشه که بعضی اوقات از روی ظاهر نمیشه فهمید البته خود امیر اقا driver این کامپ 608 رو دارن کامپ خوبیه و دوستانی که داشتن کاملا راضین قیمتشم باس حدود 100 باشه
درباره تقلبی بودن یه تاپیک توی سایت تیونینگ تاک هست که یه مقایسه ای کرده اتفاقا خوده امیر اقا هم عکس از کامپشون گذاشته
درباره انتن من چیزی نمیدونم اما برای امپ اون 350 مکس پاوره و طبق اون امپ اتنخاب نمیکنن 718 روی 4 اهم 80 وات میده شما باید امپی انتخاب کنید که روی 4 اهم 80 وات بده حالا اگه بیشتر بده بهتر اگه کمترم بده مشکلی پیش نمیاد
[QUOTE=aaarrraaassshhh;6602039]داداش تو کشتی مارو با این سیم کشیدیگه مجبورم کردی کامل توضیح بدم این عکسو ببین
برای وصل کردن یه امپ احتیاج به کامبل مثبت هست (از چپ به راست ) که از مثبت باطری میاد و وص میشه به اولین جا پیچ
و کابل منفی هم از بدنه ماشین(داخل صندوق) گرفته میشه که وصل میشه به جا پیچ سوم(GND )
جاپیچ دوم اسمش P.CON و بهش میگن سیم ریموت که از خود پخش یه سیم خیلی باریک میاد و به امپ وصل میشه و به امپ دستور میده که با روشن شدن پخش اونم روشن بشه(رو سو کت فابریک معمولا سیم ریموت جدا شده و روش P.CON نوشته شده)
حالا این امپ 4 کاناله دو کاناله A و دو کاناله B
فرض میکنیم میخوای 718 شما رو وصل کنین به کاناله A
اسپیکر سمت چپ LEFT وصل میشه به جا پیچ اول و دوم در کانال A مشخصه که یه اسپیکر یه سیم مثبت داره و یه سیم مثبت!و سیمها به هم نام خودشون وصل میشه
برای اسپیکر سمت راست RIGHRT هم همین کار انجام میشه
حالا فرض میکنیم ساب تک کویل 4 اهمی رو هم میخوایم وصل کنیم به کاناله B به صورت بریج ,میبینی که روی عکس نشون داده برای بریج باید از جا پیچ اول و سوم کانال B استفاده کرد و مثبت منفی ساب رو به هم نامهاشون که روی بریج نشون داده وصل میکنیم
الان سیم کشی تمومه
فقط میمونه وصل کردن RCA که باید به قسمت LINE IN متصل بشه, کاناله A که اسپیکر عقبمون وصل بود وصل میشه به پشت پخش که نوشتهREAR (پشت پخش RCA ها جدا شدن REAR , FRONT , SUB )که مشخصه کاناله A RCA باید وصل بشه به REAR
و کاناله B که ماله ساب بود به SUB پخش
الان امپ وصله
دسم خسه شد![]()
با سلام
من دیروز 6350 خریدم.به نظر شما ضبط خوبیه؟
اساتید خسته نباشن
چندتا سوال ابتدای دارم
1-منظوراز تیون چه؟مثلا تیون34 با40 چه فرقی توی بیس یا صدای خروجی ساب داره؟
2-دلیل اینکه داخل باکس ازخرده چوب یا پشم شیشه یا... استفاده میکنن چیه وچه تغییری تو صدای خروجی ایجاد میشه؟؟
3-اکه بخوایم سابمون یکم تمایل به ویبره زدن پیداکنه چه تغییری بایددرباکس ایجادبشه؟؟
![]()
دیکی ازدوستام6350 داره خدایش پخش خوبیه.
aaarrraaassshhh
داداش تو کشتی مارو با این سیم کشیدیگه مجبورم کردی کامل توضیح بدم این عکسو ببین
برای وصل کردن یه امپ احتیاج به کامبل مثبت هست (از چپ به راست ) که از مثبت باطری میاد و وص میشه به اولین جا پیچ
و کابل منفی هم از بدنه ماشین(داخل صندوق) گرفته میشه که وصل میشه به جا پیچ سوم(GND )
جاپیچ دوم اسمش P.CON و بهش میگن سیم ریموت که از خود پخش یه سیم خیلی باریک میاد و به امپ وصل میشه و به امپ دستور میده که با روشن شدن پخش اونم روشن بشه(رو سو کت فابریک معمولا سیم ریموت جدا شده و روش P.CON نوشته شده)
حالا این امپ 4 کاناله دو کاناله A و دو کاناله B
فرض میکنیم میخوای 718 شما رو وصل کنین به کاناله A
اسپیکر سمت چپ LEFT وصل میشه به جا پیچ اول و دوم در کانال A مشخصه که یه اسپیکر یه سیم مثبت داره و یه سیم مثبت!و سیمها به هم نام خودشون وصل میشه
برای اسپیکر سمت راست RIGHRT هم همین کار انجام میشه
حالا فرض میکنیم ساب تک کویل 4 اهمی رو هم میخوایم وصل کنیم به کاناله B به صورت بریج ,میبینی که روی عکس نشون داده برای بریج باید از جا پیچ اول و سوم کانال B استفاده کرد و مثبت منفی ساب رو به هم نامهاشون که روی بریج نشون داده وصل میکنیم
الان سیم کشی تمومه
فقط میمونه وصل کردن RCA که باید به قسمت LINE IN متصل بشه, کاناله A که اسپیکر عقبمون وصل بود وصل میشه به پشت پخش که نوشتهREAR (پشت پخش RCA ها جدا شدن REAR , FRONT , SUB )که مشخصه کاناله A RCA باید وصل بشه به REAR
و کاناله B که ماله ساب بود به SUB پخش
الان امپ وصله
دسم خسه شد[/QUOTE]
داداش دمت گرم خیلی اقایی کردی و کامل توضحح دادی دعا میکنم تو زندگیت به هرچی میخوای برسیفقط یادت رفت مدل سابو بگی من شاید بعدا بخوام 1 امپ مونو بخرم 1 ساب توپ بگو بندازم رو این تا بعدا 1 امپ مونو خریدم جا به جا کنم
![]()
کسی پست منو ندید!!
داداش بعد خرید فقط لذت ببر تحقیقات مال قبل خرید
ایشااااالله که باش اهنگای مجاز گوش بدی فقط
ببین با تغییر توی ابعاد پورت باکس میان بسته به ذات سابووفر و سلیقه یه فرکانس تیونی در نظر میگیرن که باعث تقویت توی فرکانسهای بالاترش بشه و اون فرکانسا قوی تر اجرا بشن
هرچه قدر فرکانس تیون پایین تر باشه لوبیس و ویبره قویتره و هرچی بره بالا کیک بیس و کوبش قوی تر میشه البته ذات خود سابم خیلی تاثیر گذاره
مثلا ساب تایپ ار الپاین ذاتش ویبرس و به درد کسی میخوره که ویبره دوس داره یا بیشتر سابهای MTX کوبشی هستن ... البته با باکس خوب میشه صدایی که دوس داریم رو بگیریم
در باره خرده چوب! من تا حالا ندیدم !!! پشم شیشه هم که میگن سرطان ذاس و خوب نیست استفاده بشه البته از جاذب های صوتی استفاده میشه که رفلکس صدا کم بشه و در واقع باعث نرم شدن بیس میشه ولی خوب باعث میشه SPL کاهش پیدا کنه
جوای سوال اخرت فرکانس تیونه پایینه مثلا 30 هرتز
گربانت ممنونداداش دمت گرم خیلی اقایی کردی و کامل توضحح دادی دعا میکنم تو زندگیت به هرچی میخوای برسیفقط یادت رفت مدل سابو بگی من شاید بعدا بخوام 1 امپ مونو بخرم 1 ساب توپ بگو بندازم رو این تا بعدا 1 امپ مونو خریدم جا به جا کنم
![]()
ببین ساب که تا اونجایی که من فهمیدم شما دنبال سرچرخوندنی و دیگر هیچفکر کنم بهترین گزینه برات PW 15 ساند استریم باشه هم 15 اینچه هم نسبت به قیمتش صدای بلندی داره تقریبا 100.10 تومنه توی 12 اینچا هم 1250 اینفینیتی(خودم دارم)کیفیت خوبی داری و اس پی ال مناسب یا 3012 کنوودم هستکه زیر 100 تومنن
تایپ اس الپاین هم هست که 150 تومنه ولی کیفیتیه نه قدرتی اون JBL م که گفتم هست ولی برا شما مناسبترین همون ساند استریمه راسی تو بازار TT یه تایپ ار 12 اینچ هست که خیلی عالیه و قیمتش به بودجت میخوره
فقط یه نکته با امپ الانت انتظارت خیلی زیاد نباشه ساب امپ خوب میخواد که تغذیه بشه
موفق باشی
یعنی من ساب JBLبگیرم میتونم با طراحی باکس مناسب هم کوبش داشته باشم هم ویبره؟(البته نه خیلی زیاد که خسته کننده بشه)
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 2 مهمان)