دوستان همشهری سلام. سرعت دانلود شاتل تو خط 424 تو روز و شب برا 128 محدود خوشبینانه و بد بینانه چقدر باید باشه ؟
.
لطفا جواب بدید
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستان همشهری سلام. سرعت دانلود شاتل تو خط 424 تو روز و شب برا 128 محدود خوشبینانه و بد بینانه چقدر باید باشه ؟
.
لطفا جواب بدید
Last edited by SA.JJ.AD; 01-09-2010 at 16:42.
اولا تشریف بیارید کلاسهای مجتمع فنی روبروی شرکت اندیشه سبز. همه جور کلاس هم براتون میزارن.ببینید اینا رو میگن یا نه.
دوما میشه بگید شما از کجا میدونید که این اطلاعاتو رو فقط کسایی که تو شرکتهای ارائه دهنده سرویس adsl کار میکنن میدونن؟
پس اگه شما میدونید اینا رو پس طبق منطق خودتون شما خودتون هم باید تو یه شرکت ارائه دهنده سرویس کار کنید
چون میفرمایید اگه مثلا تا شما تو اندیشه کار نکنی نمیدونی اینا رو . خب میشه بگید کدوم شرکت کار میکنید؟
سوما فرض کنید من اندیشه پارس یا شاتل یا هر جای دیگه ای کار میکنم ایا حرفهایی که زدم غلط یا غیر مفید بوده؟ یا بیشترش اسپم بوده؟
خب اما برای اینکه اسپم نشه:
دوستایی که میگن مشکل دارن و سرعتشون کمه حالا از هر سرویس دهنده ای که سرویس دارن اولین کاری که باید انجام بدن اینه که ببینن سرعت کانکت مودمشون چنده؟ رو مودمتون لاگین کنید سرعت اتصال مودمتونو نوشته
اگه این سرعت کم باشه نشون میده که خطتون مشکل داره . حداقل تو رشت همه سرویس دهنده ها سرعت downstream مودم رو بالای 600 کیلوبیت ست میکنن(up stream هم معمولا 256 هست). اگه سرعت downstream مودمتون مثلا 300 بود به احتمال خیلی زیاد یعنی بخاطر نویز - طول مسیر یا وجود یک دستگاه دیگه مثل دستگاهای caller id و یا فیوز داخل پریز و ... سرعت خطتون کم شده که باید حتما رفع شه.
همین دلایل و موارد در مورد Upstream هم صدق میکنه
طبیعیه وقتی سرعت فیزیکی خطتون کمه یعنی مودم شما و تجهیزات dslam تو مراکز مخابراتی با سرعت کمی بهم وصل میشن .سرعت اینترنتت شما کم میشه و ممکنه اگه اوضاعتون خیلی خراب باشه مودمتون همش قطع و وصل بشه و مشکل DC پیدا کنید
اینکه چطوری به مودمتون وصل شید رو تو دفترچه راهنمای مودمتون نوشته. اگه نتونستید زنگ بزنید پشتیبانی جایی که ازش سرویس گرفتید سرعت کانکت فعلی خطتونو بهتون میگن
از همه بخاطر اینکه اول پستم بحث 2 طرفه شده عذرخواهی میکنم
---------- Post added at 08:52 AM ---------- Previous post was at 08:50 AM ----------
سرویس نامحدود داری؟
بازم سلام دوباره
این آموزشگاهی که شما میگی اصلا نمی دونه DSLAM چیه ، مطمئن هم هستم که واسه MDF کلاس نمی ذارن ، چون می دونم چه دوره هایی تدریس می کنن ، از حرفام ناراحت نشو ، منظوری ندارم . فقط می خواستم روراست باشیم
می خوای بدونی من کجا کار می کنم ، هیچ جا !!! ولی بهت می گم چطور اطلاعاتم زیاده . یکی از دوستام تو یکی ازین شرکتها اونم نه رشت توی تهران کار می کنه منم به دلیل علاقه ای که دارم ازش مستندات آموزشی شرکتشون رو گرفتم و مطالعه کردم هر جایی هم سوال داشتم ازش پرسیدم . می تونستی حداقل اینو بگی که باورم بشه ولی حرفی رو زدی که من باورم شد کارمند اونا هستی
حالا من که ناراحت نیستم تازه خوشحالم ، حالا می فهمم که چرا زنگ می زنم اندیشه جواب تلفنم رو نمی دن
خب سرشون شلوغه دیگهتو این فروم تو فرومای دیگه و .. . . .
آقا ما در هر صورت خیلی مخلصیم
اصلا شما راست می گی خدایی من حاضرم قرار بزاریم بریم ببینیم تو این آموزشگاه در مورد پورت مپ و DSLAM و MDF اگه تدریس کردن من به همه بچه های این فروم شام می دم اگه نه که شما به همه تو این فروم شام بده OK
دوستان اگه موافقن ما در بست در خدمتیم
سلام دوستان.من دیروز رفتم اندیشه برای دوستم اشتراک گرفتم.پرسیدم چقدر به من تخفیف میخوره.گفت بابت معرفی هر یوزر 1500 تومان.میخواستم بدونم هر ماه این 1500 هست یا فقط 1 باره؟
چطور شما میتونی کارمند نباشی ولی مستندات اموزشی تهیه کنی و بخونی ولی دیگران نمیتونن؟ چطور شما دوستتون تو تهران تو یک شرکت کار میکنه و به شما مستندات بده ایراد نداره ولی من دوستم تو اندیشه کار کنه و بهم اطلاعات و اموزش بده که بتونم اونجا کار بگیرم ایراد داره؟
مگه شما علم غیب داری که مثلا تو جلسه مورخ 8/2/89 تو کلاس اموزشی مجتمع فنی بین مدرس و شاگردا یا شاگردا با همدیگه چه حرفهایی زده شده که میای با اطمینان خاطر حرف میزنی؟ مگه شما بودی اونجا؟ یا اینکه مدرس ها سرفصل ها رو با شما چک میکنن یا شاگردا همه بیسوادن و توشون کسی پیدا نمیشه که راجع به مثلا mdf چیزی بدونه؟ نکنه اینم مثل ارائه سرویس تو مرکز 427 بود که با اطمینان میگفتی 427 pdb داره و شرکتهای دیگه هم سرویس میدن و بعد معلوم شد که pdb نداشت و دیگران هم سرویس نمیدادن
اینقدر با اطمینان در مورد دیگران یا چیزایی که اطلاع دقیقی ندارید حرف نزن لطفا. حدسیات شما لزوما مطابق واقعیات نیست.
شما زنگ میزنی اندیشه؟ شما که خودتون میگی اطلاعاتتون زیاده پس چرا همش زنگ میزنی پشتیبانی که جوابتو نمیدن؟ اگه هم مشکلی پیش بیاد تشخیصش برای یک ادم حرفه ای خیلی اسونه و دلیلی برای تماس مکرر با پشتیبانی برای یک ادم حرفه ای متصور نیست
اندیشه تو فروم یا فروم ها حضور داره. خب من بهشون تبریک میگم که ارای مردم براشون مهمه و نظرات مردم رو دنبال میکنن.
بهر حال من علاقه ای به ادامه بحث های دو طرفه ندارم . اگه اطلاعاتتون زیاده اونو صرف اموزش دیگرانی که اینجا هستن و یا کم بلدن بکنید چون قطعا مفید تره.
1500 نیست دوست عزیز
من خودم دارم استفاده میکنم
4 نفر اول هر کدوم 1500 تومن
از 5 نفر تا 9 نفر هر کدوم 2000 تومن
از 10 تا 14 نفر هر کدوم 2500 تومن
و ....
یعنی اگه 7 نفر معرفی کنی
میشه
7*2000=14000 تومن تخفیف در هر ماه برای هر سرویسی که بگیری
این تخفیف هر ماه تا زمانی که کسی که معرفی کردی مشترک اندیشه هست بهت تعلق میگیره
اگه مثلا 1 نفر جمع کنه
تخفیفت اینجوری میشه
(7-1)*2000=12000 تومن
ولی اگه 3 نفر جمع می کردن و مجموعا میشد 4 نفر
میشه
(7-3)*1500=6000 تومن در ماه
البته بگم که همون موقع بهم اعلام شده که ممکنه این شرایط عوض بشه ولی الان مدت هاست که عوض نشده
Last edited by mailer; 01-09-2010 at 08:57.
دوستان یه خبر دست اول
شاتل تمام سرویسای ART رو نامحدود کرده یعنی سرویس 128 نامحدود 28000 تومن
سرویس 256 نامحدود 43000 تومن
الان رفتم تو سایتش دیدم .
---------- Post added at 10:07 AM ---------- Previous post was at 10:05 AM ----------
خدایی از زمانی که این شاتل اومده داره میترکونه ، اینم یه اشانتیون جدید
راستی اینم یادم رفت بگم این ماه 50 % تخفیف نصب هم داره
سرویس نامحدود !!!!!!! !!!!!!!!! واسه حرفه ای ها
خب خوبه
اما
1- مصرف سرویسهای دارای ترافیك نامحدود تحت قوانین fair use policy شاتل است.
یادتون نره. یعنی نامحدود خیلی هم نامحدود نیست یا حداقل به اراده سرویس دهنده است که هر وقت خواست اعمال نظر کنه
2- واکنش بقیه سرویس دهنده ها هم یادتون نره. بقیه هم واکنش نشون میدن پس باید ماند و دید
3- ضمنا شاتل تازه نیومده سالهاست که اومده. اگه منظورتون تو رشت هست باید بگم این قیمتا ماله همه جاست نه فقط رشت.
ولی بهر حال اتفاق خوبیه و قیمت سرویس ها رو کم میکنه
دوست عزیز
من منظور بدی نداشتم ، اگه از حرفام ناراحت شدی معذرت می خوام ولی واقعا منظور بدی نداشتم
پس توی کلاس بین دوستان این مطالب مطرح می شه دیگه
همه اشکالات رو که نمی شه تنهایی حل کرد بالاخره وقتی اینترنتت قطع می شه و نمی تونی کاری انجام بدی باید زنگ بزنی سرویس دهندت دیگه
همه سرویس دهنده ها اگه مدیریت درستی داشته باشن قوانین fair use policy دارن
خوشحالم که زود رفتی سایتش رو دیدی این خبرو برای این دادم که الان مدتهاست اندیشه می خواد قیمت سرویساشو کم کنه
ولی شاتل بدون اینکه کلی تبلیغات کنه قیمت سرویساشو کم کرده و همشون رو هم نامحدود کرده
تازه اینم بگم من خیلی خوشحالم که همه سرویس دهنده ها دارن باهم رقابت می کنن حداقل ما مصرف کننده ها الان راحت میتونیم هر سرویسی که دلمون می خواد رو انتخاب کنیم با قیمت کم
خیلی دوست دارم بدونم سرویس دهنده های دیگه می خوان چیکار کنن
---------- Post added at 10:30 AM ---------- Previous post was at 10:27 AM ----------
اون تخفیفی رو هم که فرمودی من تاحالا نشنیده بودم
می دونی از کی این روال رو گذاشتن ، حداقل می دونم اطلاع رسانی نکردن چون نه تو سایتشون چیزی هست نه اینکه حضوری چیزی گفتن
احتمالا دیدن شاتل کارت طلائی گذاشته اونا هم این سرویس رو اضافه کردن
اینم به فال نیک می گیرم
کسی خبر جدیدی از این موضوع نداره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)