اگر كسي مار رو به ترايب خودش دعوت كرد ، چطور بهش جواب بديم !
اين بغلي من بهم دعوتنامه فرستاده ! رفتم گروهشونو ديديم ! اينجور كه بوش مياد اگر بگين نه يه لقمه چپمون مي كنن !
اگر كسي مار رو به ترايب خودش دعوت كرد ، چطور بهش جواب بديم !
اين بغلي من بهم دعوتنامه فرستاده ! رفتم گروهشونو ديديم ! اينجور كه بوش مياد اگر بگين نه يه لقمه چپمون مي كنن !
سلام
خدایی خیلی باحال بود دمت گرم من همش این تاپیک رو میدیم و بهش سر نمیزدم این دفه گفتم برم ببینم چیه که کلی حال کردم موفق باشید
برو توی tribe و accept کن.
بچه ها طرف رو دارم نوبل می کنم بیخیال اون 4500 امتیازیه شدم این بهتره هر چند 1000 تا بیتر امتیاز نداره ولی خب دیگه همین هم کافیه با احتمال زیاد تا آخر جمعه شب میگیرمش
The attacker has won
Luck (from attacker's point of view)-17.7%
Morale: 79%
Attacker: entegham
Village: enteghams village (333|712) K73
Quantity: 700 0 1431 0 0 0 110 0 1
Losses: 311 0 636 0 0 0 49 0 0
Defender: qmosu
Village: qnonim (335|713) K73
Quantity: 411 302 203 5 0 0 0 0 0
Losses: 411 302 203 5 0 0 0 0 0
Haul: 3.796 5.103 8.776 17675/17675
Damage by rams: The wall has been damaged and downgraded from level 14 to level 1
Change of Loyalty Loyalty loss from 100 to 76
بچه ها وقتی که تمام ارتش کشته بشوند نوبل من کشته می شه؟
یا نه ربطی نداره؟
حتی اگر تمام ارتش در یک جنگ کشته نشه ممکنه نوبل من کشته بشه.
حواست به این قانون جدید باشه.
من هم آخر نفهمیدم چیه .اما هر چی که هست مربوط به آخرین حمله با نوبلمن هست.
به نظر من الندی در حمله ای که گذاشت اشتباه کرد نوبل من فرستاد
لااقل اول ارتش دشمن رو نابود می کردی تا در حمله های بعدی ریسک کشته شدن نوبل من پایین بیاد!
توی فروم ترایب ما راجع به قانون جدید بحث زیاده.
بعضی مثل شما برداشت کردن:
" تمام نیروهایی که با نوبلمن در آخرین حمله شرکت میکنند ناپدید میشن."
اما گروه دیگری معتقدند :
"اگر در زمان آخرین حمله با نوبلمن برای گرفتن روستا, طرف مقابل هم نیروهایش را برای حمله به شما فرستاده باشد.به محض گرفتن روستا توسط شما نیروهای طرف مقابل ناپدید شده و به شما حمله ای نخواهد شد."
نظر بعضی از اعضای ترایب:
This is new attacks that the owner/partially administrator of Tribal Wars has changed. If you send all of your troops, including rams, cats, spears, swords, axes, any of cavrly. Along with noble man, to the last attack before you take the village. Now, my advice for you guys. Is to clear the village out first, then for the LAST of attack that you have a feeling to take over the village to own, send SMALL amount of the troops (the small amounts that you don't mind losing) because if you send big amounts of the troops with nobleman, these all will disappear.
نوشته شده توسط Chester
Chester's right. There's a lot of misunderstanding about this on the forums but it just means that all outgoing attacks from a newly ennobled village (those sent by the previous owner) will immediately stop. Doesn't change anything for the person doing the ennobling.
من خودم مثل دسته اول فکر میکروم.
اما مدیر ترایب جزو گروه دومه و من حرفش رو قبول می کنم.
Last edited by mstf666; 17-10-2007 at 23:05.
بچه ها این قانون جدید رو میشه ترجمه کنید؟
من یه دهکده سومم رو گرفتم ولی سربازام نپریدن فقط نوبلمنم پرید که اون هم طبیعیه!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)