شاید هم کلا بیخیال کنسول زدن شه بره چاقاله بادوم فروشی باز کنه![]()
شاید هم کلا بیخیال کنسول زدن شه بره چاقاله بادوم فروشی باز کنه![]()
برای اینکه نیاز به تنظیمات شبکه نداره![]()
آقا یه مشکلی برام پیش اومده.
من اول ps3 رو وصل کردم به تلویزیون معمولی با همون کابلای سه رنگ که تو جعبش هست و بازی کردم . بعد ps3 رو وصل کردم به یه
LED با کابل HDMI و بازی کردم . حالا که میخوام دوباره بزنم به تلوزیون معمولی تصویر سیاهه و هیچی نشون نمیده ولی رو LED درسته و نشون میده . حالا چیکار باید بکنم تا رو تلوزیون معمولی مثل اولش نشون بده؟
اها پس کلاً شما نمیدونی روتر چیه و فرق بین روتر و HUB و Switch چیا هست. ==>
تو تجهیزات شبکه ساده ترین دستگاه HUB هست که فقط کارش کپی و Packet Broadcasting هست که واقعاً نیازی به هیچ تنظیماتی هم نداره
switch فقط تنظیمات مربوط به MAC Address رو میشه برای هر پورتش اعمال کرد و بر اساس MAC Address همه چیزو فیلتر میکنه.
Router اتفاقاً پیچیده ترین دستگاه تو یک شبکه هست و کارش ارتباط 2 یا تعداد بیشتری شبکه هست نه 2 تا سیستم دوست من
ابن بخاطر این هست که تنظیمات VIDEO تغییر کرده. شما موقع روشن کردن دکمه Power ps3 رو نگه دار تا بوق بزنه بعد میره رو تنظیمات پیش فرض و بالا میاد.
Last edited by sony_W810i; 11-03-2011 at 18:51.
ممنون دوستان بابت پاسخ به سوالاتم.
اگه من dvd بازی رو داشته باشم (بازی اصل رو نمیگم ، مثلاً از یه سایت سفارش دادم برام روی dvd معمولی ریخته اورده) و یا بازی رو روی هارد کامپیوترم داشته باشم ، حالا بهترین و آسون ترین روش کدومه ؟؟؟
هارد خود کنسولم و یا هارد اکسترنال ؟؟؟
قیمت کنسولم هم بره بالا برام مشکلی نداره ، فقط راحتی کار برام مهمه.
(چون که من هنوز کنسول نخریدم ، از چیزایی که میگین سر در نمیارم ، پس نمی خواد ضحمت بکشین و کلی توضیح بدین ، از نظر خودتون فقط بگین که کدوم راه راحت تره ، تا تصمیم بگیرم که کنسول با هارد بالا بگیرم و یا یه 120 بگیرم با یه هارد اکسترنال)
مهم ترین سوال رو یادم رفته بود :
الان دیگه برا ps3 گرفتن دیر نشده![]()
Last edited by masoud93; 11-03-2011 at 18:50.
سوال منم هستاگه من dvd بازی رو داشته باشم (بازی اصل رو نمیگم ، مثلاً از یه سایت سفارش دادم برام روی dvd معمولی ریخته اورده) و یا بازی رو روی هارد کامپیوترم داشته باشم ، حالا بهترین و آسون ترین روش کدومه ؟؟؟
هارد خود کنسولم و یا هارد اکسترنال ؟؟؟
قیمت کنسولم هم بره بالا برام مشکلی نداره ، فقط راحتی کار برام مهمه.
(چون که من هنوز کنسول نخریدم ، از چیزایی که میگین سر در نمیارم ، پس نمی خواد ضحمت بکشین و کلی توضیح بدین ، از نظر خودتون فقط بگین که کدوم راه راحت تره ، تا تصمیم بگیرم که کنسول با هارد بالا بگیرم و یا یه 120 بگیرم با یه هارد اکسترنال)
مهم ترین سوال رو یادم رفته بود :
الان دیگه برا ps3 گرفتن دیر نشده
در ضمن از دوستان عزیز هم یک مشاوره می خواستم
یه پی اس 3 40 گیگ (تازه فهمیدم فت هست) اکبند گیر اوردم که فروشنده به قیمت 310 تومن میخاد بهم بفروشه حالا به نظر شما بخرم یا نه ؟
ایا با مشکل هارد برخورد نمی کنم (اخه یه هارد 500 گیگ اضافه کامپیوتر دارم ) فقط میخام بدونم الان با این دستگاه 40 گیگ میتونم این بازیهای زیر رو انجام بدم یا نه (اخه فهمیدم بعضی از بازیها باید روی هارد اصلی کنسول نصب بشه (در حالت --)
gow 3 , mg4 / kz 3 / اخه ایکس باکس دارم و فقط میخام بازیهای اختاصی پی اس رو بازی کنم
حالا دوستان و اساتید منو کمک کنن چون صبح می خوام بخرمش
اصولاً اجرای بازی از رو هارد خود PS3 خیلی راحت تره.PS3 رو روشن میکنی . میری تو برنامه بازیو انتخاب می کنی و اجرا میشه با سرعت عالی.
ولی رو External H.D.D معمولاً loading ها یکم بیشتر از هارد خود کنسول طول میکشه و اینکه هی باید هارد رو وصل کنی بهش .
به هر حال هارد بالاتر تو کنسول ==> زندگی راحت تر
ولی هارد External هم باید بگیری به هر حال.
والا زمان ارائه PS4 مشخص نیست ولی تا یک سال دیگه 100 درصد نخواهد امد. تازه سونی میخواد PS3 غیر قابل -- شدن بده بیرون.
اگه بشه هارد خود کنسول رو وصل کرد به pc و توش بازی ریخت ، دیگه هارد اکسترنال براچی باید بگیرم ؟؟؟
اینجوری خیلی خرجم میره بالا.
راستی کیل زون 2 رو که نمیشه روی هارد اکسترنال ریخت ، میشه روی هارد خود کنسول ریخت ؟؟؟
در ضمن من دا دانگل نمی خوام ه ک کنم ، این ه ک جدیده همه بازی های انحصاری ps3 رو میتونه اجرا کنه ؟؟؟
اگه سونی داگ بازی در نیاره ، پس تا 3 سال دیگه جواب میده ...والا زمان ارائه PS4 مشخص نیست ولی تا یک سال دیگه 100 درصد نخواهد امد.
یکی لطف کنه جواب مارو هم بدهاز دوستان عزیز هم یک مشاوره می خواستم
یه پی اس 3 40 گیگ (تازه فهمیدم فت هست) اکبند گیر اوردم که فروشنده به قیمت 310 تومن میخاد بهم بفروشه حالا به نظر شما بخرم یا نه ؟
ایا با مشکل هارد برخورد نمی کنم (اخه یه هارد 500 گیگ اضافه کامپیوتر دارم ) فقط میخام بدونم الان با این دستگاه 40 گیگ میتونم این بازیهای زیر رو انجام بدم یا نه (اخه فهمیدم بعضی از بازیها باید روی هارد اصلی کنسول نصب بشه (در حالت --)
gow 3 , mg4 / kz 3 / اخه ایکس باکس دارم و فقط میخام بازیهای اختاصی پی اس رو بازی کنم
حالا دوستان و اساتید منو کمک کنن چون صبح می خوام بخرمش
تو پست دو صفحه قبل گفتم دوست من. هارد PS3 رو اگه یزنی به Encloser و به PC وصل کنی به عنوان یک هارد پارتیشن بندی نشده میشناسدش و اگه فرمتش کنی هم همه اطلاعاتت از دست میره و هم PS3 باید دوباره فرمتش کنه.
در واقع اطلاعات هارد PS3 رو فقط و فقط PS3 میتونه بخونه نه دستگاه دیگه. به این دلیل شما باید از یک هارد اکسترنال برای حابجایی اطلاعات استفاده کنی. killzone 2 از رو هارد external اجرا نمیشه چون فایل های بالای 4 گیگ داره توش و شما باید هارد external رو به FAT32 فرمت کنی تا PS3 بشناسدش برای اجرای بازی و تو درایوی که با FAT32 فرمت شده نمیشه فایلهای بالای 4 گیگ ذخیره کرد.
همه بازی ها رو نمیدونم ولی ساپورت بازی هاش بیشتر از ه ک با دانگل هست.
ps3 fat بعید میدونم آکبند باشه.
FAT قشنگ تر از slim هست ولی به هر حال slim خیلی ساکت تر و خنک تر کار میکنه و قطعاتش از تکنولوژی جدیدتری برخوردار هست ( ولی قدرت پردازشی کاملاً برابر هست)
در باره سایز هارد پست های این صفحه و صفحه قبل رو بخون لطفاً
اون 3 تا بازی هم هر 3 تاش hانحصاری هست خوب عزیزم
فکر کن مثلاً killzone 3 یخواد برای xbox ساحته بشه5 تا dvd 9 میشه اونوقت
Last edited by sony_W810i; 11-03-2011 at 19:43.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)